Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 4 martie 2011

04 Mar 2011, 788 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 4 martie 2011

Horoscop - Vineri, 4 martie 2011

BERBEC - Legea nu poate fi comentata, decat respectata, si la fel vei simti si tu astazi cand vei intra in contact cu rigorile autoritatii. Este in avantajul tau sa te supui cuminte, pentru ca orice abatere de la regulament sau orice tentativa de a te revolta impotriva celor care detin fraiele puterii se pot solda cu sanctiuni la adresa ta. Mai bine taci si faci cum ti se spune, pentru ca atunci cand vei ajunge la scopul propus, te vei felicita ca ai reusit sa stai in banca ta. Cei supusi vor avea mai mult de castigat, decat rebelii revoltati! Tine minte: capul plecat sabia nu-l taie!

TAUR - Demult nu ai mai trecut printr-o situatie atat de neplacuta, care poate avea, in primul rand, o reprezentare materiala. Daca bani nu sunt, ai tendinta de a le privi pe toate in negru, dar in loc sa stai si sa cauti nod in papura, mai bine ai iesi din acest mediu sumbru, care te influenteaza negativ. Discuti prea mult despre chestiunile financiare grave ale vremurilor actuale (rate, cresteri de pret, scaderi salariale, somaj, facturi din ce in ce mai mari) si daca mai atragi alaturi de tine si pe altii la fel de suparati, ziua va fi un dezastru pentru psihic.

GEMENI - Nu pornesti cu dreptul o actiune noua si, dupa primii pasi, deja dai piept cu obstacolele. Cand esti dezamagit, iti pierzi increderea in reusita si esti gata sa renunti. Probabil ar fi bine sa iei o pauza, ca sa treci peste deceptia initiala, si apoi sa te gandesti ce e de facut pentru a salva situatia. Poate o noua strategie ar fi de preferat. Ceva tot se mai poate recupera, inainte de a fi prea tarziu, dar trebuie sa gasesti in tine forta de a incerca sa mai faci ceva. Daca nu mai crezi in sansa, nu se mai poate face nimic...

RAC - Tonul ridicat poate crea animozitati in comunicare, de aceea e bine sa fii atent cu cine iti permiti sa fii agresiv. In preajma ta se afla si unele persoane mai sensibile, care pot reactiona ciudat daca ii critici sau ii abordezi intr-o maniera ceva mai dura. Nici tie nu ti-ar placea sa ti se vorbeasca asa, ca atare e bine sa-ti adaptezi modul de a dialoga si in functie de caracterul persoanei din fata ta. Cu cei tristi, deceptionati de soarta sau nesiguri pe fortele lor trebuie sa mai cobori un pic tonul, pentru ca vor avea impresia ca tot ce le spui e atac la persoana!

LEU - E vremea unor investitii masive in confortul tau domestic, de aceea discuti cu familia despre cumparaturi ceva mai scumpe dedicate infrumusetarii casei voastre. Ca e vorba de un credit pentru a-ti cumpara o locuinta sau doar de o vizita prin magazine dupa cateva accesorii de decor, sentimentul de fericire va cuprinde pe toti. Caminul vostru va capata un aer proaspat, pe care chiar si cel mai mic detaliu il poate asigura acum, in prag de primavara. Familia este de acord cu propunerile tale, dar trebuie sa va consultati unii pe altii ce se potriveste mai bine locului sau momentului.



FECIOARA - Esti invitat sa te alaturi unei echipe de oameni dinamici, dornici de succes. Trebuie sa fii onorat de aceasta invitatie, pentru ca nu oricine are sansa de a fi primit in acest grup. Impreuna, veti fi capabili de succese deosebite, la care fiecare isi aduce contributia cu ce stie mai bine. Va veti stimula unii pe altii, va veti completa reciproc, si roadele spre care va indreptati umar la umar va vor satisface pe toti deopotriva. Este un succes colectiv, atins din combinarea tuturor puterilor laolalta. Fiecare pe cont propriu nu ar fi ajuns aici...

BALANTA - Apare sansa unui nou inceput, mai bine zis ocazia de a porni a doua oara o actiune care nu a mers din prima. Merita sa revizuiesti fosta strategie si s-o schimbi prin punctele esentiale, deoarece acum, la a doua incercare, lucrurile vor evolua mult mai bine. Nu intotdeauna iti iese ceva din prima, ca atare e bine sa le lasi deoparte o vreme, sa se mai sedimenteze sau sa treaca valul de piedici, pentru ca, atunci cand vei reporni, sa ajungi mai repede la scopurile propuse. Nu renunta daca ceva nu merge acum, ci tine totul in stand-by cateva zile.

SCORPION - Nu sta pe ganduri cand consideri ca e mai bine sa spui stop unei actiuni care nu mai merge! De ce sa tot tragi de ceva care nu mai are sorti de izbanda, cand te-ai putea detasa de toate ca sa reincepi cu un alt tonus? Nu te teme de situatiile in care ti se cere sa spui un nu categoric, deoarece astfel eliberezi locul pentru ca, dupa o vreme, sa poti construi acolo altceva mai bun. Fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care nu mai are nimic de oferit, deci nu regreta finalurile de drum, oricat de dure ar parea pe moment.

SAGETATOR - Esti gata sa te implici intr-o actiune in beneficiul altuia din care tu nu ai nimic de castigat. Deschide bine ochii si nu te lasa amagit de aparente prea frumoase ca sa fie adevarate. Se stie ca esti un visator, dar, sa crezi chiar tot ce auzi, e semn de naivitate. Esti in fata unei perspective atragatoare, dar care ascunde multe piste false, deschise de persoane cu intentii ascunse in spatele unor masti ipocrite. Descopera cine sunt tovarasii tai cei mincinosi si demasca-le interesele egoiste, inainte de a le oferi totul pe tava!

CAPRICORN - Casa ta poate deveni un spatiu de vis cu ceva investitii pe ici, pe colo. Esti foarte preocupat de confortul casnic si esti gata sa cheltuiesti o suma considerabila de bani in mobila, in obiecte electro-casnice care iti vor face viata mai usoara, in redecorarea locuintei. Vrei sa aduci primavara in casa ta si prin micile detalii pe care le iei, ca atare e obligatoriu sa cumperi un obiect nou pe care sa-l asezi la loc de cinste. De la schimbarea unei perdele pana la zugravirea intregii case, toate sunt activitati care te fac mai fericit.

VARSATOR - Dialogul si colaborarea sunt cheia tuturor reusitelor de astazi, pentru ca ai idei interesante care merita impartasite cu ceilalti. Fii si tu atent la ce au ceilalti sa-ti transmita, deoarece, din schimbul de pareri care se leaga astazi, fiecare are ceva de invatat sau de castigat. Nu vrei sa fii singur, ci ai nevoie mereu de compania unui prieten, pentru ca esti volubil, dornic de comunicare, deci exclus sa stai doar cu tine insuti! Faci tot posibilul ca, in fiecare moment al zilei, sa ai pe cineva alaturi, pentru ca ai atatea de spus!

PESTI - Nu esti prea sigur pe roadele muncii tale, incepi sa te indoiesti ca vei fi apreciat asa cum meriti sau, mai mult, ca vei duce la capat ce ai inceput. Daca incep sa apara deja suspiciunile cu privire la reusita finala, e semn ca nu vei mai avea niciun stimulent sa duci la capat actiunea si, incet-incet, vei abandona corabia. Ai avea nevoie de o incurajare cat de mica pentru a continua, altfel iti pierzi interesul si preferi sa te opresti inainte de final. Nu renunta, poate doar schimba un pic strategia!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »