Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 6 martie 2011

06 Mar 2011, 713 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 6 martie 2011

Horoscop - Duminica, 6 martie 2011

BERBEC - Daca pleci la drum, fii extrem de prudent si stai cu ochii in patru la orice pas. Traficul iti poate crea unele probleme sau nu ajungi la destinatie conform planurilor. N-ar strica sa-ti iei o rezerva de timp la plecare, pentru ca, pe parcurs, se pot ivi o serie de situatii neprevazute care te vor face sa intarzii. O mai buna informare inainte de a pleca de acasa ar fi de preferat, deci da un telefon si afla totul despre detaliile legate de aceasta calatorie: starea drumurilor, starea vremii, daca te asteapta cineva la destinatie, daca ai unde sta la noapte etc.

TAUR - Ai mai multe motive de bucurie decat ai fi crezut. Esti implicat intr-o actiune care evolueaza foarte frumos si scopul pentru care depui eforturi incepe sa se prefigureze din ce in ce mai clar la orizont. Ba mai mult: daca ai urmarit ceva anume, roadele vor fi mai bune decat te astepti, pentru ca la final vei fi recompensat dublu, in sensul ca, pe langa scopul pe care l-ai sperat, vei mai primi ceva, un bonus! Cum sa nu tragi tare cand stii ca vei avea atat de multe de castigat? La castig dublu, merita si efort dublu!

GEMENI - Faci parte dintr-un grup mai larg de persoane cu care ai o relatie extrem de placuta. Dialogul merge ca uns, colaborarile sunt reciproc avantajoase iar sentimentele care va leaga sunt sincere, amicale, puternice. Persoana pe care ai putea sa o intalnesti acum pentru prima oara ar putea deveni, in timp, unul dintre cei mai buni prieteni, deoarece descoperiti ca va apropie foarte multe interese comune. Il simti pe aceeasi lungime de unda si exista o scanteie anume care va cheama unul spre altul la prima vedere!

RAC - Merita sa te bati pentru interesele tale, pentru ca ceea ce ai putea castiga din confruntarea pentru care te pregatesti, merita toate eforturile. Nu sta deoparte, modest si timid, cand tu ai un as in maneca ce te poate avantaja in competitie. Cu siguranta ai ceva numai al tau care te poate pune in valoare, astfel incat sa-ti dai toti rivalii la o parte. Ai mai multa incredere in tine, pune-te in valoare asa cum meriti si spune cu mai mult curaj ca stii sa faci un anumit lucru. Cine te vede atat de cuminte in banca ta nu ar spune ca ai atatea calitati... Demonstreaza contrariul!

LEU - O escapada pana la munte s-ar potrivi de minune cu o ultima zi de fosta iarna, ca atare, daca vrei sa-ti incarci bateriile, iesi din oras si pleaca unde vezi cu ochii. Nu te deranjeaza nici daca pleci de unul singur pe undeva, pentru ca nu te prea omori dupa societate si locuri aglomerate. Reteta perfecta pentru o duminica reusita ar fi: liniste intr-un loc nou, departe de casa, cu sau fara prieteni alaturi. Te vei intoarce acasa remontat, odihnit, si cu o multime de idei noi pe care le vei pune in aplicare de maine.

FECIOARA - Visul tau cel mai mare din acest moment este realizabil cu o singura conditie: sa astepti momentul potrivit ca sa se materializeze.

Unele lucruri nu se implinesc atunci cand ai dori tu si nici cum ai dori tu, deci pune-ti rabdarea la treaba, pentru ca va mai trece ceva vreme pana vei ajunge la scopul propus. Daca reusesti sa-ti canalizezi energia pe termen lung si sa nu-ti pierzi interesul daca vei vedea ca lucrurile se tergiverseaza, rasplata finala va fi la nivelul asteptarilor tale. Nu pretinde rezultate imediate.

BALANTA - Cand te uiti in perspectiva la etapele urmatoare ale proiectului pe care il construiesti, te cam ia cu ameteala, pentru ca greul abia de acum incepe. Ai dat startul unei actiuni complicate, pe care consideri ca o poti duce la indeplinire, dar e cale lunga pana la final. Aduna-ti fortele si concentreaza-le asupra acestui scop, constient ca nu se ajunge peste noapte la tinta cea mai inalta. Important e sa te folosesti de calitatile tale: de ambitie, de rabdare dar si de sfaturile competente de la cei cu mai multa experienta. Vei invata multe lucruri utile pe parcurs.

SCORPION - Zelul cu care ai pornit o actiune noua iti este blocat brusc ori de atitudinea ostila a celor care ar fi trebuit sa te incurajeze, ori de propriile tale temeri. Te trezesti cu ideea ca ceea ce ai inceput nu ajunge prea departe si incepi sa-ti pierzi interesul pentru scopul propus. Nu mai ai acelasi entuziasm de la inceput, poate si pentru ca ai sperat rezultate mai rapide iar acestea se lasa inca asteptate. Ai avea nevoie de un stimulent cat de mic pentru a duce mai departe ce ai inceput, altfel e posibil sa abandonezi totul inainte de a ajunge la niste rezultate.

SAGETATOR - Te indoiesti de sinceritatea prieteniei pe care ti-o ofera astazi o persoana care tot incearca sa ti se bage pe sub piele. Desi, aparent, are intentii bune, intuitia te face sa treci dincolo de ceea ce se vede la suprafata, banuind ca in spatele acestei masti simpatice s-ar afla si altceva decat prietenie. Intuitia ta nu greseste si, mai devreme sau mai tarziu, adevaratele sale intentii vor iesi la iveala si atunci vei fi multumit de tine ca l-ai dibuit si nu te-ai lasat pacalit de aparente inselatoare.

CAPRICORN - Ti s-au cam inecat corabiile. Ori esti meteo-dependent si orice nor de pe cer te influenteaza negativ, ori te afli intr-o companie neplacuta, care nu-ti prieste deloc. Nici singur nu e bine sa stai, pentru ca lasi loc depresiei sa se instaleze, dar nici tovarasii de care ai parte azi nu sunt de preferat, pentru ca te coplesesc cu problemele lor si te fac si pe tine sa scoti in evidenta doar lucrurile nefaste ale acestei perioade. Cauta spatiul potrivit cu oameni pozitivi, printre care te poti elibera de griji si probleme!

VARSATOR - Nu te poti detasa de problemele de la serviciu, de parca te-ar obseda, dar sa-ti strici duminica tot cu gandul la sarcinile profesionale, nu e chiar de preferat. Esti in stare sa-ti iei de lucru si acasa, pentru ca esti preocupat de lucrurile pe care le-ai lasat neterminate, dar o zi departe de ele ti-ar fi de folos. Nu te mai gandi si in week-end la sarcinile de serviciu si ai sa vezi ca, de maine, vei intelege altfel lucrurile si vei gasi o solutie practica la ceea ce te apasa pe umeri ca o povara.

PESTI - Este o zi extrem de ciudata, care incepe in forta si se termina calm. Pe cat de agitat esti dimineata, spre finalul zilei te linistesti si revii la starea ta normala. Parca cineva te-ar trage de maneca sa te domolesti, sa-ti tii sub control energia in exces, pe care ori o consum in zadar pe scopuri care nu merita atata zel, ori o canalizezi gresit, intr-o actiune riscanta cu urmari neplacute. Tine cont de cei care iti atrag atentia ca te agiti prea mult si incearca sa te bucuri de ziua de odihna! Furtuna de dimineata trece pana spre finalul zilei, si e in interesul tau sa te calmezi!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »