Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 18 martie 2011

18 Mar 2011, 591 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 18 martie 2011

Horoscop - Vineri, 18 martie 2011

BERBEC - Un risc trece prin proiectul la care iti aduci contributia cu pericolul de a strica tot ce ai construit. Nu te lasa atras de cai laturalnice, de metode incorecte, nu incerca sa te abati de la litera legii cu gandul ca nu vei fi prins, pentru ca poti fi imediat sanctionat. Exista un rival care sta cu ochii pe tine si abia asteapta sa te faca sa gresesti ca sa-ti ia locul sau sa capete el un avantaj inaintea ta. Evita sa incerci ceva nemaifacut inainte, dar care implica acceptarea unui compromis mult prea mare pentru reputatia ta!

TAUR - Nu te grabi la rezultate imediate, pentru ca tentativa de a sari peste etapele care ti se par neimportante te-ar putea determina sa gresesti si sa te indepartezi de roadele scontate. Ia-o incet, fara graba, constient ca e cale lunga pana vei primi ceea ce ti se cuvine de pe urma eforturilor actuale. Cu cat te incadrezi mai bine in regulile impuse de cei care reprezinta puterea si autoritatea deplina in fata ta, cu atat nota finala va fi mai buna, ca atare accepta-ti rolul de subaltern ascultator si totul va iesi bine.

GEMENI - Un noroc chior apare exact la momentul cel mai potrivit pentru a rezolva cu brio o situatie complicata. Fara aceasta sansa rara, te-ai fi incurcat si mai mult in itele acestei probleme, cu riscul de a strica tot, dar iata ce norocos poti fi uneori, pentru ca ti se ofera pe tava solutia. Doar de tine depinde sa te folosesti de ea fara sa stai pe ganduri. Ar fi bine sa nu te joci cu norocul, pentru ca tentatia de a-l proba se poate solda cu un esec si ar fi pacat sa pierzi norocul printre degete doar dintr-o neglijenta.

RAC - Ai multe de facut, dar nu prea ai timp sa te misti in voie. Esti obligat sa faci totul cum ti se spune, dupa niste termene destul de stricte, ceea ce nu este deloc in avantajul muncii tale. Daca ai avea mai multa libertate de miscare, ceva mai mult timp la dispozitie si poate si un anturaj mai relaxat, ai avea parte de rezultate mult mai bune, dar atmosfera in care lucrezi nu este deloc stimulativa. Succesul vine greu si nu pare sa fie la nivelul asteptarilor tale, dar nu ai de ales: tragi tare mai departe.

LEU - Banii se aduna in ritm mai lent, dar in cantitati semnificative, ceea ce iti ofera un sentiment de rentabilitate. Ceea ce faci naste rezultate palpabile, ca atare esti dispus sa muncesti mai departe la fel de serios, pentru ca atat timp cat esti motivat financiar, nu te mai gandesti la eforturile depuse. Succesul are un pret de platit si, in cazul tau, e vorba de extenuarea ta fizica, dar cand vei primi banii pentru munca ta actuala, vei uita de tot stresul de pe parcurs.

Daca ai ceva de castigat, merita orice!

FECIOARA - Activitatile care s-au construit in timp indelungat si cu investitii imense de timp, bani si energie ajung acum la final. Mult asteptatul moment in care munca ta ajunge la un rezultat concret de care esti mandru vine curand, si vezi deja rezultatele eforturilor tale conturandu-se din ce in ce mai clar la orizont. A fost un drum greu si de lunga durata, care a consumat mari resurse din partea ta, dar acum se vede ca a meritat tot ce ai facut, pentru ca aproape tii in mana visul pentru care ai muncit atat.

BALANTA - Dragostea are nevoie si de un dram de ratiune, nu doar de fluturi in stomac, deci nu te supara daca partenerul te mai trage din cand in cand de maneca si nu se aprinde la fel ca tine. Daca ati fi amandoi orbiti de amor si la fel de inflacarati, ati face greseli infantile, deci fii multumit ca macar unul din voi are capul limpede si vede lucrurile asa cum sunt in realitate, fara sa se lase furat de iluzii romantice. E in beneficiul amandurora ca inima si ratiunea sa-si dea mana, nu sa se razboiasca!

SCORPION - O calatorie amanata cu ceva timp in urma se poate desfasura acum mult mai bine, ca atare arunca o privire inapoi, sa vezi ce destinatie nu a putut fi atinsa conform planurilor nu demult. Daca pleci acum la drum, se vor ivi unele mici blocaje in trafic sau intarzieri neasteptate, dar va fi o calatorie care va rezolva multe probleme care stateau pe loc de mai multa vreme. Trebuie sa ajungi la fata locului pentru a debloca o situatie critica, ce parea sa nu se mai sfarseasca.

SAGETATOR - O singura scanteie de inspiratie sa apara, ca te aprinzi ca o torta, ajungand imediat la rezultatele visate. Uneori ai nevoie de foarte putin pentru a te implica intr-un plan maret, pentru ca esti capabil de adevarate miracole atunci cand esti entuziasmat si atras de tinta finala. Vestea care soseste azi are un efect foarte tonic asupra ta si te apuci serios de noua activitate. Cu cat inaintezi, cu atat succesele incep sa se adune, ceea ce iti da si mai mult chef sa continui!

CAPRICORN - Daca interventia unui musafir nepoftit da peste cap toate planurile tale, in situatia de fata esti nevoit sa apelezi la o alta persoana, care intelege situatia cel mai bine de pe margine si iti poate da sfatul cel mai competent. Nu refuza ajutorul, cu gandul ca ai apelat deja la unul si uite ce dezastru a declansat, pentru ca prima oara nu ai gasit persoana cea mai potrivita. Ai acceptat ajutorul care s-a nimerit dar nu era persoana potrivita pentru problema respectiva, deci acum incearca sa apelezi la specialisti.

VARSATOR - Faci parte dintr-un colectiv de persoane extrem de diferite, dar de data aceasta esti atras de oamenii activi, plini de idei, care au chef de actiune. Si tu esti un om dinamic, ce vrea schimbare si noutate cat mai rapid, de aceea nu suporti sa vezi ca lucrurile stau pe loc din cauza celor conservatori ce nu au curaj sa actioneze. E mai bine sa faci echipa cu cei tineri, inovatori si concentrati asupra viitorului, ca si tine, nu cu cei batrani si demodati!

PESTI - Minciuna unora te tine pe loc, pentru ca te bazezi pe informatiile transmise de acestia, fara sa-ti dai seama ca te imping pe o pista falsa. Ar fi bine sa verifici toate datele pe care ti le transmite un colaborator, mai ales daca ai deja motive de suspiciune la adresa bunelor sale intentii. Daca iei drept corecte informatiile transmise de acesta, intri intr-un cerc vicios din care vei iesi cu greu, pentru ca minciunile se vor genera unele pe altele fara sa mai descoperi unde a aparut prima oara fisura.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »