Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 22 martie 2011

22 Mar 2011, 570 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 22 martie 2011

Horoscop - Marti, 22 martie 2011

BERBEC - Esti foarte preocupat de soarta parintilor sau a rudelor mai in varsta, dar nu vrei sa te lasi influentat de vestile nu tocmai bune care vin de la acestia. Incerci sa-i incurajezi de departe, sa le ridici moralul si sa-i ajuti atat cat poti, pentru ca stii cat de importanta e o vorba buna pentru cei mai in varsta. Pe de alta parte, atmosfera se mai raceste in casa ta, ori pentru ca te simti singur si nu iti place senzatia de izolare, ori pentru ca unul din membrii familiei este cam bolnav.

TAUR - Ce poate fi mai placut decat shoppingul? O intalnire cu persoana iubita. Corect! Dar daca aceasta nu e a aproape, ce poate inlocui aceeasi senzatie? Cumparaturile! Doua mari pasiuni ai si te poti dedica lor ori simultan, ori una inlocuind-o perfect pe cealalta. Te intorci acasa fericit, cu inima plina de sentimente aprinse, pentru ca te indragostesti din nou: ori de o persoana atragatoare, ori de cine stie ce poseta din mall. Important e ca ai la ce visa!

GEMENI - Trebuie sa te pregatesti sa pleci la drum, pentru ca esti nevoit sa ajungi undeva in alta locatie pentru a rezolva de urgenta o sarcina de serviciu. Nu se poate rezolva prin telefon, deci trebuie sa mergi la fata locului, pentru a intelege mai bine situatia. Pe de alta parte, se resimte un suflu nou la locul de munca, ori pentru ca ai schimbat strategia in proiectele incepute, ori pentru ca te gandesti serios la o mutare in alt departament sau spre o alta profesie.

RAC - Ai facut o alegere nu tocmai buna si acum regreti ca nu te-ai gandit la toate posibilitatile. Abia acum iese la iveala latura ascunsa a deciziei tale, dar ai fi putut sa o eviti daca ai fi analizat totul cu mai multa atentie. De fapt, la originea acestui esec a fost o situatie cu doua directii de interpretare sau cu doua laturi diametral opuse incluse in acelasi ambalaj, dar tu ai vazut-o numai pe una dintre ele: pe cea care iti convenea mai mult.

LEU - Nu renunta la visul tau cel mare, chiar daca azi dai piept cu o noua piedica inerenta din drumul tau spre reusita. Ele sunt folositoare, din cand in cand, pentru ca iti pun la incercare vointa, rabdarea si capacitatea de a ramane consecvent pe scopul initial. Daca renunti repede, la cel mai mic hop, e semn ca acel vis nu era pentru tine si, d e fapt, nici nu-l doreai chiar atat de mult. Daca treci peste aceste obstacole minore, intr-o zi visul tau va deveni realitate!

FECIOARA - Te afli in cea mai potrivita echipa pentru a-ti duce la indeplinire scopul dorit.

Singur ti-ar fi mai greu, dar azi aduni mai usor adepti, colaboratori sau sustinatori care te vor impinge, prin simpla lor prezenta, spre ceea ce ti-ai propus. Te incurajeaza de pe margine, pun umarul la proiectul tau si, cand vezi ca si altii cred in visul tau, prinzi si mai mult curaj de a merge mai departe. Te alaturi unui grup de persoane cu interese comune si va uniti fortele pentru acelasi scop final.

BALANTA - O veste exceptionala vizeaza locul tau la serviciu, de parca ar fi sosit momentul unui succes care demonstreaza tuturor adevarata ta valoare. Seful te lauda iar reusita de acum este stimulentul perfect pentru a tinti si mai sus, pentru ca ai vazut ca se poate. Faima ta se extinde la nivel mai larg, incat se poate auzi despre calitatile tale intr-un cerc mai inalt, cu sansa de a fi invitat sa te alaturi celor mai buni. Daca visul tau de marire e puternic, intr-o zi se va implini, daca mergi in acelasi ritm spre succes.

SCORPION - Nu te poti abtine sa nu faci glume pe marginea tuturor aspectelor care apar azi in peisaj. Totusi, aceste comentarii acide, chiar daca nu sunt rautacioase in fond, pot lasa o impresie gresita asupra ta, de parca nu ai fi un om de incredere, ci unul superficial si delasator. Daca iei totul peste picior si rastalmacesti tot ce auzi, unii vor crede ca la fel faci si cu lucrurile importante si deci nu se poate pune baza pe promisiunile tale. Incearca sa iei in serios chiar si lucrurile marunte!

SAGETATOR - Nu esti lasat sa te misti in voie, ori pentru ca esti intimidat de conditiile severe puse de altii mai puternici, ori pentru ca nu ai curaj sa spui si sa faci totul conform propriilor principii. Te afli intr-un spatiu marcat de limite, de constrangeri, de reguli dure si cum tu iubesti cel mai mult libertatea, o astfel de atmosfera nu te avantajeaza deloc. Nu dai randament cand stii ca ai sabia lui Damocles deasupra capului, ca atare tot ce-ti doresti e sa te eliberezi din acest mediu ostil initiativei libere.

CAPRICORN - Arunca o privire inapoi, la facturile mai vechi sau la datoriile de mai demult, pentru ca a venit termenul scadent de care, se pare, ai cam uitat. Trebuie sa te achiti de aceste sarcini restante cat mai curand posibil, pentru ca altfel te vor chema intr-o zi inapoi si iti vor strica alte planuri cand iti va fi lumea mai draga... Fa un efort acum sa te ocupi de cele mai vechi detalii de pe lista ta de probleme, si sa vezi ce bine te vei simti dupa ce le vei duce la capat. Trecutul te cheama inapoi de urgenta!

VARSATOR - Ai evitat acest moment cat ai putut de mult, dar iata ca nu ai scapat de el. Era ceva ce presimteai ca trebuie sa se intample si chiar daca ai incercat sa gandesti pozitiv si sa speri cu tarie ca nu va mai avea loc, pana la urma se intampla. Este un moment cu conotatii grave, ceva prin care au mai trecut si altii dar ai sperat in permanenta ca pe tine nu te poate atinge. Gandirea pozitiva nu a fost de ajuns ca sa alunge spiritul rau al acestui moment, si esti coplesit de atmosfera sumbra.

PESTI - Schimbarea care apare azi in program, desi la inceput nu-ti inspira nimic bun, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a-ti recapata tonusul pozitiv. Desi pornesti ziua cu o atitudine ostila, pesimista, convins ca nu se poate intampla nimic bun, pana la urma realitatea iti va demonstra ca lucrurile bune pot aparea chiar si in cele mai nefaste momente. Chiar daca pornesti ziua fara niciun elan, lasand totul la voia intamplarii, soarele rasare chiar si acolo unde nu mai sperai.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »