Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 21 aprilie 2011

21 Apr 2011, 623 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 21 aprilie 2011

Horoscop - Joi, 21 aprilie 2011

BERBEC - Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi rezolvarea un ei probleme care, fara acest noroc, nu ar fi fost usor de depasit. Primesti o informatie salvatoare care restabileste echilibrul firesc si astfel iti regasesti si tu linistea interioara. Practic, simti ca ti se face dreptate, in sfarsit. Vestea care apare azi intr-o forma neasteptata are un efect mai bun decat pare la prima vedere, deci profita din plin de auspiciile bune ale acestei zile, pentru a le folosi in planuri care pareau ratate. Acum totul poate reporni!

TAUR - Nu esti multumit de variantele care si se ofera pentru solutionarea unei probleme in care te simti blocat. Consideri ca ti se cere un sacrificiu prea mare si solutia respectiva oricum nu restabileste echilibrul normal. Mai cauta, daca tot crezi ca nu e solutia finala, pentru ca, dupa cateva zile, ai putea descoperi un aspect total nou care sa te ajute sa-ti cladesti o alta strategie. Fii intotdeauna deschis spre alte propuneri si nu te opri niciodata la o singura idee. Ai nevoie si de un plan de rezerva.

GEMENI - Daca vezi ca atmosfera se tensioneaza pe acolo pe unde treci, ar fi bine sa parasesti aceste locuri. Ori tu esti cel care genereaza conflictul deci mai bine te-ai retrage inainte de a transforma totul intr-un camp de bataie, ori te vei enerva si tu din cauza celor auzite. Contactul cu lumea contine o oarecare doza de agresivitate, dar care poate fi ocolita cu luciditate daca pleci la timp din mediile in care guverneaza haosul si razboiul. Cineva trebuie sa renunte, de aceea e mai bine sa fii tu cel care pleaca primul.

RAC - Mai apar si neintelegeri in cuplu, chiar daca sentimentele dintre voi sunt reale si puternice, dar nu puteti fi intotdeauna de acord unul cu celalalt. Totusi, pentru ca stii ca la origine nu se afla diferente majore de principii, imbraca discutia intr-o forma mai amiabila, ca sa nu dea nimeni frau liber vorbelor aspre sau criticelor nemeritate. Poti spune celuilalt ca greseste si intr-o varianta mai pasnica deci ai grija sa nu jignesti pe cel drag cu modul tau de a-l mustra. Apeleaza la duhul blandetii.

LEU - Bati la usile potrivite pentru a-ti duce la indeplinire toate sarcinile pe care ti le-ai asumat pentru azi. Ba chiar se poate spune ca ai noroc, pentru ca nimeresti intotdeauna in momentele potrivite si ii gasesti pe cei de care ai nevoie in toane bune pentru a-ti oferi raspunsurile sau aprobarile pentru care ii cauti. Nu mai esti chemat si maine, ca de obicei, ci reusesti sa-ti duci la capat misiunea, incat poti spune ca e o zi perfecta, in care toate merg ca unse si ajung la rezultate concrete.

FECIOARA - Te afli intr-un mediu familiar, dar nu mai exista aceeasi buna intelegere dintotdeauna, probabil din cauza aparitiei unui intrus care strica atmosfera.

Ridica tonul, nu respecta regulile acestui spatiu si daca incerci sa-i atragi atentia, ar putea riposta galagios. Fa un efort sa tolerezi personalitatile diferite si sa le arati ca, daca vor sa fie primiti in acest mediu, ar fi bine sa respecte legile scrise sau nescrise ale acestui grup. Nu prin predici si mustruluieli il convingi, ci prin exemplu personal si discutii pasnice.

BALANTA - Ai prins candva pe un amic cu mata-n sac incat acum ti-e foarte greu sa ai din nou incredere in el. Desi face tot posibilul sa te convinga, tu ai unele rezerve fata de promisiunile sale, mai bine zis preferi fapte, nu vorbe. Daca demonstreaza concret prin tot ce face ca are intentii bune, atunci iti va recastiga increderea si respectul, dar pana atunci, il privesti ca pe un potential factor de risc. Daca te-a inselat odata, poate repeta oricand figura, deci mai bine esti prudent cu el si il tii sub observatie.

SCORPION - Privesti spre viitor cu incredere deplina, pentru ca ai garantia ca visul spre care te indrepti are toate sansele sa prinda contur. E un plan in care i-ai implicat si pe cei dragi si, atat timp cat interesul vostru e viu si contribuie fiecare cu ce stie mai bine, ai senzatia ca implinirea acestui vis este din ce in ce mai aproape. Si ceilalti cred in visul tau si impreuna il puteti materializa. Faci pasi mari spre telul cel mare si cu fiecare nou succes, tinzi si mai sus... si mai departe!

SAGETATOR - Ai rezerve cu privire la sansele de izbanda ale actiunii la care iti aduci contributia. Ceva lipseste pentru a crede mai mult in succes, poate o mai buna cooperare cu ceilalti, poate o stare fizica precara in ceea ce te priveste, de aceea nu te poti concentra eficient si nu esti multumit de ritmul in care evolueaza lucrurile. Ai impresia ca bati pasul pe loc sau ca ceva te trage mereu inapoi, dar daca tot ai descoperit ca exista o hiba, fa un efort sa inlaturi aceste piedici.

CAPRICORN - Esti un bun strateg si nu pornesti pe o cale noua fara sa ai o viziune de ansamblu asupra proiectului. Stabilesti totul in termeni foarte clari, cantaresti pe ce resurse te poti baza si ce anume trebuie sa consumi pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Dupa ce planul teoretic va fi bine pus la punct, vei porni spre materializarea acestuia, dar nu incepi niciodata ceva fara sa stii foarte clar dinainte incotro te indrepti. E cale lunga pana la succes, dar stii exact prin ce etape ai de trecut.

VARSATOR - Ai alaturi de tine o persoana care inspira incredere si respect si devine un fel de exemplu de succes in ochii tai. Daca a reusit sa ajunga atat de departe prin forte proprii, ajunge doar sa-i urmezi sfaturile pentru a-i calca pe urme. L-ai ales drept idol, pentru ca merita acest titlu, demonstrand ca este cu ceva mai special decat restul lumii. Ti-ai dori sa-i semeni in anumite privinte de aceea faci tot posibilul sa-i castigi simpatia si prietenia ca apoi sa prinzi din zbor tot ce-ti poate impartasi din experienta sa.

PESTI - Nu porni asa, la primul impuls, in noua directie care se deschide. Analizeaza mai atent daca ai ales bine momentul si daca detii toate resursele pentru un succes deplin. Esti cam idealist si ai impresia ca tot ce zboara se mananca, dar, daca ti-ai calcula mai bine fortele, ti-ai da seama ca nu detii inca toate informatiile pentru o reusita deplina. Mai invata inainte de a spune cu atata incredere ca stii ce ai de facut, pentru ca exista un mic detaliu pe care nu-l vezi acum. Esti bun, fara indoiala, dar nu suficient de bun pentru acest scop!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »