Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 26 aprilie 2011

26 Apr 2011, 631 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 26 aprilie 2011

Horoscop - Marti, 26 aprilie 2011

BERBEC - Te remarci usor in orice colectiv pentru ca ai ceva de spus si stii sa-ti exprimi punctul de vedere cu autoritate si incredere deplina.Poti atrage multi adepti noi care te vor sustine in planurile tale indraznete, deoarece azi ai norocul sa intri intr-un mediu de oameni care gandesc la fel ca tine si care te pot numi liderul lor datorita calitatilor tale de bun conducator. Iti place aceasta postura pentru ca iti pui foarte bine in valoare energia si dorinta de afirmare.

TAUR - Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti. Fiecare priveste lucrurile din alt unghi: daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.

GEMENI - Daca ai nevoie de o alta parere, gandeste-te inainte de toate la persoana iubita, pentri ca iti poate oferi un sfat folositor. Te poti baza pe parerile sale, pentru ca are curajul sa-ti spuna direct cand ceva nu e in regula si te va sustine in acea directie care si lui ii place. Un strain ar putea fi ori ipocrit, ori rautacios, ca atare, daca vrei o parere corecta, cere-o de la cineva apropiat care te cunoaste foarte bine. Sfatul sau va avea un efect linistitor asupra psihicului tau.

RAC - Duci dupa tine de multa vreme o problema pe care nu ai reusit sa o rezolvi cu brio in trecut, incat a devenit o amintire urata. Azi poti avea starea potrivita pentru a medita serios asupra acestei probleme si, ca din senin, se iveste si solutia mult cautata. De unde se vede ca aveai nevoie doar de putina detasare, ca sa intelegi lucrurile din alt punct de vedere, decat cel cu care erai obisnuit. Fiind ceva mai linistit, sondezi prin alte unghere ale mintii si gasesti o solutie salvatoare.

LEU - Desi nu iti place sa inseli pe nimeni, uneori e nevoie sa apelezi si la tertipuri nu tocmai corecte si culmea, ele chiar dau rezultate bune. Iesi in fata lumii si spui ceva despre tine care nu e tocmai adevarat, dar pe moment te scoate din impas. E ca si cum lumea ar dori de la tine ceva anume si, pentru ca nu esti la nivelul asteptarilor lor, preferi sa minti si sa spui ca detii cunostintele din acel domeniu chiar daca tu n-ai habar de asa ceva. Poate e o solutie de moment, dar nu duce totusi prea departe minciuna!

FECIOARA - Este o zi de succes la serviciu.

Sefii te apreciaza si ti-ar putea face propuneri de ascensiune profesionala, dar e posibil sa nu ti se ofere chiar pe tava, ci sa fie nevoie si de o perioada de studiu sau de specializare inainte de a prelua o functie superioara. Merita orice efort, pentru ca e o sansa excelenta de a demonstra de ce esti in stare. Ai ajuns aici prin forte proprii, aratandu-ti valoarea, dar de acum, ca urci pe o treapa mai sus, trebuie sa lupti sa si mentii imaginea de bun profesionist pe care ti-ai cladit-o.

BALANTA - Nu esti tratat asa cum consideri ca ai merita si felul in care te judeca altii care sunt cu ceva mai presus decat tine te deranjeaza, ba chiar te umileste. Se vede ca lumea nu te cunoaste suficient de bine ci te judeca incorect, dand dovada de superficialitate. Daca ar avea rabdarea sa stea de vorba cu tine, sa asculte explicatiile tale sau sa decopere ce se ascunde in spatele aparentelor, cu siguranta si-ar schimba parerea despre tine, dar momentan au tendinta de a te subestima.

SCORPION - Afacerile tale merg de minune, incat poate fi una dintre perioadele cu castiguri maxime. Se resimte o revenire spectaculoasa a veniturilor, ceea ce iti da curajul de a investi mai mult sau de a te extinde pe niveluri mai indraznete. Te gandesti la investitii masive in marfa sau utilaje, la o infuzie de capital, dar si la un credit, pentru ca esti constient ca, fara a risca, nu ai cum sa castigi. Trebuie sa indraznesti sa faci gesturi marete in afaceri, pentru ca numai acestea te pot propulsa mai sus.

SAGETATOR - Trebuie sa ai rabdare pana vei culege roadele eforturilor tale actuale. E un demers de durata, dar care va ajunge la rezultate profitabile. Singurul dezavantaj al acestei reusite este, asadar, durata excesiv de lunga. Se stie ca esti una din zodiile care sta mai prost la capitolul rabdare, dar acum ai o motivatie clara sa astepti, oricat ar mai dura, pentru ca stii ca la final te asteapta o reusita de toata frumusetea. Daca primesti pe parcurs garantii ca te indrepti spre scopul cel mare, esti capabil sa mai astepti oricat!

CAPRICORN - Simti o dorinta de schimbare, dar ti-e greu s-o exprimi in cuvinte, de parca ti-ar fi teama sa nu fie o directie inselatoare. Mai bine mai astepti un pic sa se aseze lucrurile inainte de a spune tuturor ce intentii ai, pentru ca un pic de discretie nu strica. Mai bine taci si faci si, cand vei ajunge la rezultatele dorite, vei putea povesti lumii ce ai realizat. Unele lucruri e mai bine sa fie facute in taina, ca nu cumva sa apara pe parcurs aspecte care sa te opreasca din avant.

VARSATOR - Ai grija ce decizie iei i acest moment pentru ca asa cum iti asterni, asa vei dormi. E un moment care traseaza, practic, directia de mers pe o perioada mai lunga de acum inainte si trebuie sa fii atent ce alegi, pentru ca nu te vei mai putea intoarce inapoi. Nu spune ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai analizat problema pe toate fetele, dar cum ai un spirit vizionar de neegalat, se presupune ca faci o alegere in deplina cunostinta de cauza, constient de repecusiunile propriilor tale asegeri.

PESTI - Viitorul se prezinta in culori foarte promitatoare, pentru ca primesti informatii bune ce vor contribui la succesul deplin al unei actiuni asupra careia iti aduci contributia cu multa energie. Esti multumit de perspective si, atat timp cat nu-ti pierzi interesul si tonusul pozitiv de acum, rezultatele vor fi excelente. Mergi mai departe optimism, increzator in reuslita finala, si ia din jurul tau doar ceea ce te motiveaza si te stimuleaza sa duci mai departe ce ai inceput.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »