Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 1 mai 2011

01 May 2011, 561 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 1 mai 2011

Horoscop - Duminica, 1 mai 2011

BERBEC - De unde poate veni cel mai bun sprijin daca nu de la cei din familie, deci, daca nu gasesti o solutie la problemele pe rol, discuta cu cei dragi. Fiind mai detasati decat tine, ei vad altfel lucrurile si iti pot oferi o idee excelenta de a depasi acest impas. Pe de alta parte, si tu sari oricand in sprijinul lor, daca esti solicitat, pentru ca e o zi a schimburilor reciproce de sfaturi, vorbe bune si incurajari care va apropie mai mult si va stimuleaza unii pe altii.

TAUR - Parca se reaseaza toate pe un fagas normal in viata ta personala, deoarece, in cazul in care au existat unele mici furtuni in preajma ta in ultima perioada, acum pot fi usor aplanate. Se reinstaleaza linistea in casa ta, comunicarea este din nou facila si calma, fara ca nimeni sa nu mai ridice inutil tonul impotriva celuilalt. Te simti foarte bine alaturi de cei dragi, dar si in societate, de aceea ar fi bine sa iesi undeva, in spatii publice, unde ai ocazia de a discuta cu oamenii si de a-ti face noi prieteni.

GEMENI - Vestile bune vin de pretutindeni iar contactul cu lumea este motiv de bucurie. Fata de oricine te-ai intalni azi, esti tot numai un zambet si reusesti sa intretii foarte bine atmosfera cu tonusul tau pozitiv si amuzant. Esti constient ca de felul amabil si placut de a comunica depinde succesul acestei zile, de aceea ai mereu o vorba buna de spus, un compliment de facut si o gluma potrivita care va anima atmosfera. Esti compania ideala pentru oricine de aceea vei fi cautat de multi prieteni.

RAC - Esti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai misca, dar in loc sa stai si sa-ti torni cenusa in cap de cat de grea e situatia, mai bine ai apela imediat la o solutie de compromis. Pe moment, ti se pare ca faci un sacrificiu prea mare, dar dupa ce se va rezolva astfel problema, vei descoperi ca orice lucru bun merita pretul care se cere platit. Important e sa depasesti acest hop, fara sa te gandesti ca e sacrificiul prea mare. Treci cu vederea ceea ce nu-ti convine, si concentreaza-te doar la scopul final.

LEU - Trecutul este cel mai bun profesor, pentru ca tot ce ai trait inainte devine baza actiunilor tale actuale. De felul cum ai depasit candva o situatie similara celei de azi depinde succesul unui eveniment din prezent, pentru ca daca odinioara totul a mers prost, acum ori poti evita sa nu repeti cumva insuccesul, ori ti-e teama sa mai faci ceva, ca sa nu gresesti din nou. Privesti spre trecut si compari mereu ceea ce se intampla acum cu ceea ce a mai fost candva. Totusi, daca atunci n-ai avut succes, nu inseamna ca nu mai trebuie sa incerci odata.

FECIOARA - Nu iti place felul rece si distant in care te trateaza persoana iubita care nu raspunde cu acelasi entuziasm declaratiilor tale de dragoste.

Ai impresia ca nu te iubeste, dar nu e altceva decat un acces de timiditate ce il face sa nu-si exprime adevaratele sentimente atunci cand ii place ceva. Prefera sa taca, sperand ca tu vei intelege ceea ce simte pentru tine, dar totusi ai dori ca iubirea sa fie exprimata mai clar prin cuvinte, ca sa nu fie loc de suspiciuni si interpretari gresite.

BALANTA - E o placere sa discuti cu prietenii despre proiectele de care te ocupi la serviciu, semn ca sunt interesati de profesia ta. E o zi perfecta pentru discutii pe teme profesionale, in care va puneti unii pe altii la curent cu ultimele realizari. Ba din astfel de conversatii mature si inteligente, se pot ivi o multime de idei folositoare pe care le vei putea pune de maine in practica la serviciu. Trebuie sa recunosti ca intotdeauna mai ai de invatat iar astfel de confruntari de pareri sunt benefice pentru a crea noi strategii si a gasi alte directii de mers.

SCORPION - Ai multe plati de facut, dar acum e momentul ordonarii viitoarelor venituri si cheltuieli. Este o zi perfecta pentru a face ordine prin conturi, prin acte si facturi, ca sa vezi pe ce te poti baza luna viitoare. Tocmai ai incheiat o luna contabila, dar trebuie sa te gandesti deja la urmatoarea, pentru ca o noua luna inseamna de fapt o alta serie de plati pe care trebuie sa le aduci la zi. Incepe cu cele mai marunte, cu darile cotidiene, pentru ca, dupa ce scapi de ele, vei vedea ce mai ramane ca sa stii ce ai de facut.

SAGETATOR - Uneori, ai nevoie doar de o incurajare pentru a duce mai departe un proiect important. Detii toate resursele necesare unui succes total, dar doar o vorba buna ar mai trebui ca sa continui ce ai inceput. Azi apare in cale acea persoana care stie cel mai bine sa te motiveze si, de dragul sau, ca sa nu o dezamagesti cumva, faci tot posibilul sa duci la indeplinire acest plan. Cand stii ca cineva are atata incredere in tine si te mai impinge si eficient de la spate, nimic nu ti se mai pare greu!

CAPRICORN - Este o zi care contine un mare factor de risc, dar esti avertizat pe diverse cai subtile sa nu te bagi singur in gura lupului. Daca nu te opresti la timp, daca te lasi prada ispitei de a incerca totusi, desi banuiesti ca ceva nu e in regula, ai putea avea mult de suferit: o pierdere, un esec, o dezamagire profunda. E o zi critica, in care poti da piept cu o situatie care te pune serios pe ganduri, amintindu-ti de linia foarte subtire dintre bine si rau, dintre fericire si nefericire, dintre tot si nimic.

VARSATOR - Starea psihica pare sa fie principalul obstacol care se opune unei zile reusite. Nu esti in apele tale, poate te paste o boala sau nu te afli intr-un mediu prielnic. Ai tendinta de a te retrage, de a fugi de lume, tocmai pentru ca nu-ti gasesti locul printre cei care se afla astazi in anturaj. Unii sunt straini, altii sunt ostili si ai mereu senzatia ca ceilalti te privesc cu ochi rai. Nu e chiar asa, vinovata e doar starea ta extrem de fragila ce te face sa le vezi pe toate in negru.

PESTI - Daca tot ai o zi libera, tu nu poti sta pe loc, ci profiti de liniste pentru a-ti stabili noi obiective pe care le poti atinge intr-o zi. Poate citesti ceva interesant intr-o carte sau primesti un sfat autorizat de la o persoana care devine un fel de exemplu demn de urmat. Daca aceasta a ajuns la acel tel prin forte proprii, la fel poti si tu, daca tii cont de sfaturile pe care ti le impartaseste. Si tu poti fi exemplu pentru altii, deoarece azi discuti mai mult despre felul in care ai depasit momentele critice din ultima perioada, incat altii se pot regasi usor in ele.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »