Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 11 mai 2011

11 May 2011, 644 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 11 mai 2011

Horoscop - Miercuri, 11 mai 2011

BERBEC - Ceri ajutorul unei persoane mai in varsta care te simpatizeaza foarte mult. Cand te bucuri de o astfel de prietenie, se poate spune ca esti un om norocos, pentru ca te vei simti adeseori protejat de aceasta persoana, sustinuta si sfatuita de bine in cele mai dificile momente. Se leaga o relatie de genul elev-profesor, dar care depaseste totusi limitele rationale, alunecand spre o afinitate emotionala profunda. Lupta sa mentii aceasta prietenie, pentru ca poate dura toata viata.

TAUR - Starea psihica este extrem de sensibila, pentru ca esti influentat de vestile proaste din jurul tau. Poate nu te privesc pe tine personal, sunt mai degraba problemele altora, dar pui mult suflet in tot ceea ce afli de parca ai fi si tu direct implicat. Fa abstractie totusi de necazurile prietenilor, pentru ca nu ai cum sa-i ajuti si nu faci altceva decat sa-ti strici dispozitia din cauza lor. Nu ai nicio vina ca ei trec prin astfel de momente si e numai problema lor cum depasesc impasul. Tu vezi-ti de ale tale!

GEMENI - Te simti blocat intr-o zona terna, lipsita de noutate, care te plictiseste. Se stie ca esti genul de om care-si pierde repede interesul pentru un lucru daca nu mai apar noutati o perioada lunga de timp, de aceea te simti ciudat sa tot bati pasul pe loc in acelasi decor neschimbat. Rabdarea ta are si ea o limita si vei avea tendinta sa renunti la tot daca nu se intampla ceva interesant cat de curand posibil. Nu cumva astepti prea mult de la altii? Ia taurul de coarne si declanseaza chiar tu schimbarea!

RAC - Mult asteptata victorie pentru care ai luptat alaturi de un grup mai larg de persoane se prefigureaza clar la orizont si esti din ce in ce e mai sigur ca o vei atinge. Nu mai ai dubii, roadele eforturilor depuse se vad deja si va adunati cu totii fortele pe ultima suta de metri pentru a ajunge acolo unde ati sperat. E doar o chestiune de timp, ca atare ai rabdare sa mai parcurgi si ultimele etape, dar ai deja garantia ca reusita iti apartine. Nimeni nu ti-o mai poate lua! Dar daca ai luptat alaturi de ceilalti, trebuie sa si impartiti acum roadele!

LEU - Esti blocat intr-o situatie neplacuta cu conotatii financiare, ar trebui sa platesti o suma de bani, dar cand verifici in portofel, iti dai seama ca nu ai suficienti bani. Amana termenele scadente de plata, pe cat posibil, dar nu incerca sa te eschivezi la nesfarsit de datoriile mai vechi. Le vei duce dupa tine ca pe o povara pana cand se vor acumula prea multe si atunci vor deveni insuportabile. Fa un efort sa te eliberezi de ele incet-incet, fara sa mai cauti scuze.



FECIOARA - Daca pleci la drum, te indrepti spre o destinatie placuta, unde te asteapta oameni amuzanti ce te vor primi cu bratele deschise. Deplasarile au o conotatie pozitiva, ori pentru ca gasesti pe parcursul lor numai oameni veseli cu care te simti bine, ori pentru ca la capatul acestui drum te asteapta numai vesti bune. Cineva de departe te anunta ca iti va face o vizita sau pregatesti si tu, deja, o viitoare calatorie. Deplasarile iti poarta noroc, deci nu sta pe loc!

BALANTA - Finalizezi cu brio un proiect de anvergura la care ai muncit din greu, dar vezi ca au meritat toate sacrificiile tale. Ajungi la un rezultat de care esti foarte mandru si despre care multa lume vorbeste in termeni elogiosi. Se aude despre tine pana departe, devii un exemplu pentru multa lume, pentru ca ceea ce ai realizat e demn de toata lauda. A durat ceva ca sa ajungi aici, tocmai de aceea si rabdarea de care ai dat dovada, si calitatile pe care le-ai investit pentru a ajunge aici sunt exemple bune pentru altii.

SCORPION - Discutia pe care o porti azi cu un colaborator are rolul de a clarifica o serie de probleme care nu te lasa sa treci la etapele urmatoare. Era nevoie de un dram de sinceritate, in care fiecare sa-si exprime liber parerile, fara a-i fi teama de critici sau de refuzuri. Dimpotriva, azi dialogul merge de minune si chiar si cele mai diferite pareri converg intr-un final spre o concluzie comuna care multumeste pe toata lumea. Spune clar ce gandesti, dar asculta si ce are celalalt de spus!

SAGETATOR - Muncesti mult si ai un spor fantastic incat faci pasi mari spre ceea ce ti-ai propus. Sunt intrunite toate conditiile unui succes total in cel mai complicat proiect la care iti aduci contributia. Ai resursele necesare, ambitie, rabdare, curaj si nu te lasi pana nu ajungi la un nivel care sa-ti inspire ca esti la un pas de finish. Primesti suficiente stimulente de la cei din jur care te imping de la spate si incurajarile sunt exact ceea ce aveai nevoie pentru a te concentra eficient la treaba.

CAPRICORN - O intelegere pe care o credeai ca si incheiata se strica peste noapte, fara sa intelegi de ce. Tovarasul tau de discutie se razgandeste brusc si retrage toate promisiunile pe care le-a facut. E un moment critic pentru tranzactii, afaceri, contracte, intelegeri pentru ca cel care a promis marea cu sarea dintr-o data se suceste si schimba tot. Asteapta-te asadar la astfel de vesti neplacute, prin care poti descoperi cat de neseriosi pot fi unii.

VARSATOR - Ti se face dreptate si nu poti fi decat foarte multumit deoarece finalmente ajungi la ceea ce ti s-a promis. O vreme ai tot asteptat, aproape ca ai crezut ca nu vei mai ajunge nicaieri, dar azi primesti o veste care merita toata increderea ca lucrurile vor merge de acum pe fagasul normal. Cel care a gresit isi va incasa amenda, deci daca te simti cumva vinovat de vreo greseala, fa repede un efort sa o repari, ca sa nu ai si tu de suferit.

PESTI - Ai nevoie de sprijin, de suport moral inainte de toate, pentru a depasi cu brio un moment critic din punct de vedere emotional. Parca ai fi in fata unui mare examen si simti ca tremuri din tot corpul, dar daca ai alaturi oameni care cred in valoarea ta si te sustin sincer, nimic nu ti se mai pare greu. Primesti energie de la prietenii tai, pentru ca ei sunt acolo oricand le ceri ajutorul. Si tu ai face la fel pentru ei intr-un moment similar, deci simti ca e un schimb echitabil.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »