Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 14 mai 2011

14 May 2011, 908 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 14 mai 2011

Horoscop - Sambata, 14 mai 2011

BERBEC - Nu e o zi tocmai placuta, pentru ca anturajul strica tot, te afli intr-o companie impovarata de probleme care te vor influenta si pe tine, pentru ca esti impresionabil la necazuri si griji. Aproape ca te regasesti si tu in problemele celor din jur si incepi sa vorbesti si tu obsesiv de ele. Daca vrei sa ai o zi de week-end reusita, detaseaza-te de astfel de locuri, altfel te vei alatura unui cor al plangerii general in care scoateti la lumina tot ce e mai trist si mai neplacut. Fugi din acest mediu apasator!

TAUR - Ai grija la tonul pe care il folosesti astazi, pentru ca esti predispus spre certuri si atacuri severe exact impotriva celor mai sensibile persoane. Cei dragi nu merita sa ridici tonul la ei fara motiv deci fii mai atent cum si mai ales cu cine vorbesti mai agresiv. Foloseste aceasta combativitate pentru a-ti inlatura adversarii, in cazul unei confruntari directe, dar nu impotriva celor care tin cel mai mult la tine, altfel ii vei rani profund si nu vei mai sti cum sa repari greseala...

GEMENI - Iti place grozav ceea ce faci si fiecare clipa in plus pe care o petreci ocupandu-te de aceasta activitate pasionanta, aprinde si mai mult emotia in tine. Dragostea creste sub ochii tai, placerea de a trai se amplifica pentru ca apar detalii noi care te determina sa pui si mai mult suflet in actiunea pe care o desfasori. Daca mai atragi alaturi de tine si alti adepti la fel de pasionati, rezultatele excelente nu vor intarzia sa apara si acestea te vor motiva odata in plus. Orice activitate dedicata sufletului este perfecta pentru aceasta zi!

RAC - Daca un proiect in care ai investit multa energie pica, nu trebuie sa te lasi coplesit de esec, ci aduna-ti imediat fortele pentru a schimba macazul. O modificare rapida de directie ar salva totul in ultimul moment, ca atare nimic nu e atat de grav pe cat pare la prima vedere. Chiar daca ti se pare ca e totul pierdut, se va ivi imediat o solutie pentru a deturna totul. Recupereaza ce se poate din mers si incepe altceva, care va merge mult mai bine. Nu te opri daca dai piept cu un obstacol ce pare de netrecut!

LEU - Parca toate merg pe dos astazi si ai mereu impresia ca usile ti se inchid in nas... Oricat ai insista, la un moment dat va parea imposibil sa mai ajungi la ce ti-ai propus, de parca toate caile spre acel scop ti-ar fi interzise. Altii se opun planurilor tale iar cei care ar fi trebuit sa joace un rol sunt de negasit sau cauta scuze ca sa scape de responsabilitate. Daca vezi ca nu iese ceva in ciuda tuturor eforturilor, ia o pauza si ocupa-te de asta alta data, nu acum! Azi mai mult bati pasul pe loc si-ti irosesti energia...

FECIOARA - Discuti cu o persoana mai in varsta si informatiile pe care le primesti au o conotatie speciala.

Sunt ca o lectie de viata pe care o primesti de la cei cu mai multa experienta, de la cei care au trecut deja prin etapele pe care tu abia acum le parcurgi. Asculta-i cu luare aminte pentru ca ei stiu mai bine ce e de facut si daca le urmezi exemplul, ai numai de castigat. Ca e un profesor sau un frate mai mare, e bine sa tii cont de sfaturile sale, deoarece vor clarifica cel mai bine situatia in care te simti blocat.

BALANTA - Tot ce tine de cooperare merge prost, deci ti-e mai bine pe cont propriu! Cel care ar fi trebuit sa vasleasca azi alaturi de tine intr-o actiune comuna e total dezinteresat de colaborarea voastra si cauta scuze sa iasa din echipa pe care o formati. Nu te poti baza pe nimeni, cei care ar fi trebuit sa se alature tie intr-un proiect, sunt cu gandul in alta parte si nu se pot concentra la ce v-ati propus impreuna. Bazeaza-te pe forte proprii, nu apela la altii pentru ca nu ai la cine. Vei observa in jur doar raceala, indiferenta, de parca nici nu te-ar auzi.

SCORPION - Iti faci griji degeaba, pentru ca actiunea in care esti implicat va avea sorti de izbanda. Vinovata e starea ta psihica pentru ca le vezi pe toate in negru si spui in permanenta ca nu va iesi nimic de aici. Culmea, in ciuda pesimismului tau exagerat, totul va evolua foarte bine spre tinta finala si ti se da o lectie buna de viata, si anume sa nu te cramponezi de un gand negativ cu orice pret. Totul se indreapta spre succes, chiar daca tu spui cu inversunare ca nu!

SAGETATOR - Daca pleci la drum, la destinatie te asteapta un grup numeros si vesel cu sansa de a incinge o petrecere pe cinste. Desi pleci cu o povara pe umeri, de parca ai fi ferm convins ca nu vei avea parte de nimic bun, lucrurile vor sta cu totul altfel la capatul acestei deplasari. Te vei relaxa de minune, oamenii pe care ii vei intalni acolo te vor primi cu bratele deschise si nimic din gandurile sumbre cu care ai plecat de acasa nu va mai ramane la fel pana la finalul zilei. Daca tot iesi la plimbare, bucura-te de tot ce vezi!

CAPRICORN - Este o zi a generozitatii si a sprijinului financiar. Urmeaza sa oferi cuiva o suma de bani imprumut si o faci cu inima deschisa, convins ca asa vei fi de ajutor pentru ca cineva sa iasa dintr-un impas. Generozitatea, spiritul umanitar, dorinta de a ajuta pe cei mai putin norocosi sunt cateva din trasaturile care te insotesc astazi in gesturile tale si atat timp cat deschizi inima si portofelul cu un gand bun, vei fi rasplatit inzecit de zambetul pe care-l aduci pe chipul celor car se bucura de sprijinul tau. Un gest filantropic se cere facut!

VARSATOR - Cineva drag trece printr-un moment dificil ce se poate solda cu o criza periculoasa. Numai prezenta familiei alaturi de el va face minuni, ca atare incearca sa rezisti furtunilor pe care acesta le genereaza in jur. E o atitudine normala a unui om incoltit care riposteaza cand da piept cu probleme majore, dar sustinerea familiei va fi esentiala pentru ca totul sa revina la normal. Arata-i ca esti alaturi de el orice ar fi, fara sa-l critici, si nu-l lasa sa alunece spre o zona si mai neagra a depresiei sale...

PESTI - Faci echipa foarte buna cu o persoana care te completeaza perfect. Fiecare intra in acest tandem cu alte calitati: tu cu energia, celalalt cu ideile, el propune, tu pornesti, si daca veti forma o echipa bine sudata, ceea ce va iesi din colaborarea voastra va va bucura pe amandoi. Ca pornesti o afacere impreuna cu un prieten sau vii cu un plan nou in fata partenerului, fiecare contribuie la succesul acestui proiect comun cu ceea ce stie sa faca mai bine. In doi, totul merge de minune, pentru ca niciunul nu intra pe domeniul celuilalt.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »