Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 9 iunie 2011

09 Jun 2011, 635 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 9 iunie 2011

Horoscop - Joi, 9 iunie 2011

BERBEC - Ai putea avea succes in orice activitate intelectuala, ca atare pune-ti mai mult in valoare cunostintele si experienta acumulata prin studiu de-a lungul anilor. Poti oferi o solutie geniala la o problema complicata iar lumea va aprecia interventia ta salvatoare deoarece readuce la normal atmosfera calma. Esti multumit de felul cum esti tratat la serviciu sau la scoala si orice competitie intelectuala te poate propulsa printre cei mai buni, deci nu sta in banca ta: spune ce ai in minte!

TAUR - Esti nesigur pe tine intr-o problema care, altadata, nu-ti crea nici un fel de problema. Nu detii o anumita informatie care reprezinta acea garantie pentru a fi mai sigur pe ceea ce te asteapta si pana nu apare, parca ai merge pe gheata subtire, cu teama permanenta de a nu calca gresit. Ai noroc totusi, ca apare un amic mai stapan pe situatie care iti spune ca totul va fi bine si merita sa ai deplina incredere in promisiunile sale, mai ales daca are si el o contributie in acest proiect. Se va tine de cuvant!

GEMENI - Un plan pe care l-ai cladit cu oarecare neglijenta ajunge intr-un punct sensibil in care e necesara o schimbare rapida de directie. Daca nu gasesti din mers o alternativa, totul se va narui, ca atare nu sta pe ganduri prea mult ci ia-o imediat spre cealalta varianta pe care s-ar putea s-o ai in rezerva. Un plan B va functiona de minune in acest caz, recuperand ce se mai poate din ceea ce nu a mers bine prima oara. Nu e totul pierdut, daca reusesti sa deturnezi rapid totul spre altceva mai bun.

RAC - Este o zi dedicata lucrurilor marunte, acelor fleacuri de care nu ai timp decat arareori in cazul in care viata ta e trepidanta. Daca nu ai avut timp inainte de ordine prin hartii, de reorganizarea biroului de lucru, de corespondenta veche de cateva saptamani, iata ca acum e si vremea lor si dupa ce vei aduce toate aceste sarcini marunte la un nivel satisfacator, vei simti brusc ca ai o gramada de timp liber. Uneori astfel de sarcini neimportante iti incarca agenda inutil, deci trebuie, din cand in cand, sa scapi de ele!

LEU - Desi esti cam stramtorat din punct de vedere financiar, azi esti nevoit sa umbli in cont pentru o plata ceva mai mare, dar care e obligatorie. Chiar daca dai acest ban cu inima stransa, de teama viitoarelor facturi, vei vedea ca te vei simti foarte bine dupa aceea, pentru ca vei scapa de o imensa povara de pe umeri. Este ori o datorie pe care o tot amani de cateva luni, cautand scuze sa nu o platesti, ori o investitie pe care nu o programasei chiar pentru acum, dar e musai sa grabesti momentul ca sa te degrevezi de sarcini grele.



FECIOARA - Ajungi la un nivel care te face sa fii foarte mandru de pasii parcursi de tine pana in prezent. Ai construit un proiect de anvergura, de durata, cu perspective promitatoare, si esti tot mai aproape de rezultatele visate. Te poti lauda deja cu ceea ce ai facut pana aici, pentru ca e meritul tau in toate. Toate resursele pe care le-ai investit si-au aratat valoarea si eficacitatea, pentru ca iata, ai atins un varf de care oricine ar fi mandru! De acum totul va merge si mai bine!

BALANTA - Mai bine rezisti ispitei de a raspunde agresiv unor colegi care nu stiu sa vorbeasca decat cu ton ridicat. Pune-ti mai bine in valoare talentele de arbitru sau de negociator impartial, pentru ca situatia tensionata poate reveni la normal numai daca tii sub control agresivitatea verbala. Daca tu reusesti sa raspunzi amabil si manierat chiar si la cele mai dure afronturi, il vei dezarma mult mai usor pe interlocutorul tau pus pe harta. Vorba dulce mult aduce!

SCORPION - Nu reusesti deloc sa ajungi la un consens cu un coleg care o tine pe a lui cu incapatanare si spune nu la orice i-ai spune. Nu te lasa furat de tentatia scandalului, chiar daca tu consideri ca dreptatea e la tine, ci incearca sa-i demonstrezi ca greseste prin alte argumente in afara agresivitatii verbale. Niciunul din voi nu va avea castig de cauza daca il ataca pe celalalt cu contra-argumente dure, pentru ca exista cu siguranta o cale de mijloc care sa va multumeasca pe amandoi.

SAGETATOR - Nu te grabi sa incepi o noua actiune fara sa pui serios in balanta avantajele si dezavantajele, deoarece lucrurile inca sunt neclare. Azi poti primi o informatie care sa mai clarifice un pic lucrurile si sa intelegi mai bine pe ce pozitie te afli, astfel incat sa iei cele mai bune decizii de acum inainte. Datorita informatiei sosite, poti restabili un echilibru intr-un anumit plan cu mai multe directii de mers sau intr-o chestiune care nu ajunsese inca la stabilitate, deci de acum poti spune ca toate revin la normal.

CAPRICORN - Azi detii o pozitie superioara in echipa din care faci parte iar cuvantul tau are greutate. Ti se recunoaste astfel valoarea iar ceilalti se supun deciziilor tale fara sa comenteze. Tu detii raspunsul la o problema care preocupa un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toti, stii exact incotro trebuie sa mergeti. Da-le si lor un sfat, ca un profesor cu experienta, si aceasta postura de lider te prinde foarte bine. Esti cel mai bun dintre toti!

VARSATOR - Suferintele din dragoste nu scutesc pe nimeni, deci nici pe tine, iar azi poti trece printr-o situatie dureroasa pentru sufletul tau indragostit. Ori afli o veste neplacuta despre partenerul tau, ori iti spune un lucru care te atinge la coarda sensibila, incat aluneci pe panta depresiei si a deceptiei foarte repede. Ai avea nevoie doar de o vorba buna de la cel pe care-l iubesti ca sa revii la normal, dar deocamdata acesta nici nu-si da seama ce furtuna a rascolit in tine.

PESTI - Cei care te inconjoara, desi se bat cu pumnul in piept ca iti sunt prieteni, nu merita increderea ta deplina. Ar trebui sa ramai suspicios la tot ce auzi, pentru ca se vehiculeaza informatii rau intentionate, zvonuri neadevarate si barfe denigratoare care, daca le iei in seama, ti-ar putea crea neplaceri in relatia cu anumite peroane. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a te baza pe o anumita informatie, pentru ca azi in jur planeaza multa minciuna si fatarnicie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »