Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 17 iunie 2011

17 Jun 2011, 643 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 17 iunie 2011

Horoscop - Vineri, 17 iunie 2011

BERBEC - Cu ajutorul potrivit de la o persoana competenta, poti trece mai departe la etapa urmatoare a proiectului inceput. Esti multumit de aceasta colaborare, pentru ca deschide perspective noi asupra viitorului si esti din ce in ce mai convins ca vei ajunge la roadele sperate. De unul singur, nu ai fi avut aceleasi rezultate, deci profiti in plin de prezenta acestui coleg alaturi de tine. Fiecare contribuie cu ceea ce stie sa faca mai bine, dar trebuie sa recunosti ca el sta la baza acestui succes!

TAUR - Ti-e putin frica de ceea ce va urma, pentru ca ai presimtiri sumbre cu privire la viitorul unei actiuni la care iti aduci contributia. Se pare ca doar optimismul si entuziasmul cu care ai pornit pe acest drum nu sunt de ajuns pentru a avea succes, deoarece se vor infiltra pe parcurs tot felul de piedici, riscuri si inamici in calea ta ce pot strica totul. Daca reusesti sa le tii departe de tine prin gesturi ferme si corecte, totul va evolua in directia cea buna, dar ai mereu senzatia ca te urmareste ghinionul si de aceea nu prea merge…

GEMENI - E o placere sa petreci ziua cu familia sau cu jumatatea ta de suflet, pentru ca e o atmosfera destinsa, calda si plina de iubire in jur… Declaratiile de dragoste au un efect maxim intr-o astfel de zi, ca atare nu face economie de vorbe dulci, de angajamente de natura sentimentala, de complimente, pentru ca ele iti vor netezi calea spre inima celui care te atrage. Daca exista cineva special in preajma si nu aveai curaj sa te apropii, fa azi pasul decisiv, pentru ca raspunsul sau va fi promitator!

RAC - Toate merg incredibil de lent, ceea ce iti intinde la maximum rabdarea, dar cum ai inteles si altadata ca lucrurile bune se construiesc incet, va trebui totusi sa respecti ritmul impus de cursul firesc al evenimentelor. Chiar daca dureaza prea mult, vei vedea la final ca a meritat asteptarea, pentru ca asa ajungi la un nivel pe care vei putea sa te mentii pe termen lung. Educa-ti rabdarea si asteapta, oricat ar dura, pentru ca vei fi rasplatit! Piedicile au si ele rostul lor, le vei intelege candva.

LEU - O clipa de neatentie si gata, poti strica tot ce ai cladit, ca atare nu trata nimic ca si cum ar fi floare la ureche. Chiar si cel mai banal aspect poate crea mari probleme daca il iei in joaca, de aceea trebuie sa tratezi chiar si cele mai marunte lucruri ca si cum ar fi capitale. O neglijenta copilareasca poate genera un intreg sir de mai mici sau mai mari dezastre pe care nu le vei putea repara cu acelasi spirit jucaus. Dimpotriva, cand vei vedea efectul de domino al micii tale glume te vei speria si vei incerca sa intervii prompt, ca sa salvezi ce se mai poate… Riscul unui esec e mare!

FECIOARA - Esti in fata unui nou inceput, dar ai mari rezerve cu privire la rezultatele care te vor astepta la final.

Daca nu ai nici tu incredere in ceea ce vei gasi la capat, atunci cum ai vrea ca lucrurile sa evolueze cat de cat bine? O atitudine negativista, pesimista, neincrezatoare in succes te va trage inapoi si nimic din ceea ce iti propui nu va da roade. Lupta cu aceste piedici si limite pe care ti le impui de unul singur si nici nu te lasa influentat de critici si comentarii malitioase. Vei reusi doar daca spui cu fermitate: da, se poate!

BALANTA - Esti implicat intr-o activitate care iti face multa placere si pasiunea pe care o investesti se vede, pentru ca rezultatele sunt foarte bune. Poate e o actiune ce iti pune cel mai bine in valoare simtul estetic, talentele cu care esti inzestrat, deschiderea sufleteasca spre lucrurile sensibile, deci ai putea avea succes in orice activitate care valorifica resursele tale emotionale, inainte de oricare altele. Daca iti dedici eforturile celor dragi, copiilor, oamenilor care au nevoie de o vorba buna, in general, succesul este garantat.

SCORPION - Esti ingrijorat de proiectele profesionale care au ajuns intr-un punct mort. Nu stii ce sa faci iar vestile care vin de la ceilalti nu iti sunt deloc de ajutor, pentru ca amplifica si mai mult starea generala nefasta. Ai senzatia ca, orice ai face, tot rau va iesi si nu ai ce te agata deocamdata pentru a depasi acest impas. Daca mai apar si critici sau sanctiuni din partea celor cu autoritate in fata ta, chiar ti se ineaca toate corabiile si nimic nu-ti mai merge… O zi grea, intr-adevar.

SAGETATOR - Fii ferm pe pozitie si spune lumii ce ai in minte, pentru ca poate fi sansa ta de a te evidentia, de a iesi din anonimat si a atrage atentia asupra valorii tale. Se poate spune ca emiti pareri de necontestat, pentru ca te bazezi pe informatii solide, acumulate prin studiu temeinic, idei pe care nimeni nu ti le poate contracara. Poti avea succes in orice activitate ce implica lupta pentru suprematie, dorinta de a iesi primul si competitia, pentru ca, cel putin azi, esti cel mai puternic si mai bine pregatit dintre toti.

CAPRICORN - Dai piept cu un esec pe care insa il amplifici mai mult decat e cazul. El apare pe un fond emotional foarte sensibil cand toate ti se par grave si ingrozitoare. Nimic nu e atat de rau pe cat ti se pare tie in acest moment, dar cum nu ai de ce te agata, deocamdata, pentru a-ti recapata optimismul, ai tendinta de a aluneca incet spre depresie. Dar se poate si invers: starea psihica negativa sa fie sursa esecurilor din aceasta zi, deci oricum ai privi lucrurile, nici nu te simti in apele tale si nici nu iese nimic…

VARSATOR - Pornesti intr-o directie inselatoare, furat de perspective iluzorii spre care cineva te directioneaza anume ca sa te faca sa ratacesti pe cai care nu duc nicaieri. Nu te baza pe informatiile si indrumarile altora, ci fa tot posibilul sa afli totul de la sursa directa, cu posibilitatea de a verifica din mai multe parti, ca sa nu pierzi vremea cu experimente inutile. Cel care iti da azi o idee, urmareste sa te trimita intr-o directie mincinoasa, pentru a obtine un avantaj inaintea ta. Nu-l crede!

PESTI - Este o zi de succes pe toate planurile, cand te poti remarca printr-o reusita de proportii ce iti poate asigura mai apoi ascensiunea pe un nivel mai bun in cariera. Nu ai ajuns singur aici, trebuie sa recunosti sprijinul pe care ti l-au acordat diverse persoane pe parcurs, si sa gasesti solutia de a-ti intoarce si tu cumva serviciile. Sarbatoresti victoria si impartasesti bucuria cu cei care au contribuit la aceasta reusita, dar cel mai bine ar fi ca si tu, candva, sa faci acelasi lucru pentru cei care te-au sustinut.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »