Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 21 iulie 2011

21 Jul 2011, 756 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 21 iulie 2011

Horoscop - Joi, 21 iulie 2011

BERBEC - Nu pune la suflet tot ce auzi in jurul tau, pentru ca vor aparea si unele motive de tristete. Daca iei totul in gluma fara sa ii acorzi o atentie prea mare, vei depasi mult mai usor orice impas. O atitudine jucausa chiar si in fata evenimentelor cu incarcatura emotionala maxima ar fi de preferat decat o implicare prea profunda generatoare de stari psihice nefaste. Chiar daca unii vor spune ca esti superficial, e mai bine sa te comporti ca un copil care le ia pe toate in gluma.

TAUR - Nu dai randament in activitatile care necesita o buna concentrare si atentie la detalii. Parca nu te poti gandi la munca azi, fiind preocupat de alte probleme personale care iti distrag atentia de la chestiunile importante. De fapt, nu te afli intr-un anturaj prea motivant care sa te imbie la treaba, pentru ca toate initiativele tale sunt inabusite in fasa de cei cu mai mult tupeu care incearca sa se impuna deasupra tuturor prin agresivitate. Nu ai forta de a le face fata, ci preferi sa stai in banca ta.

GEMENI - Afacerile merg struna astazi, de aceea ar fi bine sa te ocupi de orice activitate ce are la baza capacitatea de a tranzactiona sume mari de bani. Ca e vorba de contracte noi din care poti scoate venituri insemnate sau de sansa de a obtine un job mai bine platit, ca iesi la cumparaturi sau ai tu ceva de vanzare, sumele pe care le manevrezi nu sunt deloc neglijabile. Daca asteptai de undeva o suma de bani, de exemplu un credit bancar, azi sunt mai mari sanse de a intra in posesia ei. Intra bani, dar deja sunt planificati in diverse scopuri.

RAC - Fii foarte precaut la deciziile pe care le iei astazi, pentru ca nu esti in cea mai buna forma mentala si ai putea fi influentat negativ de o persoana care nu iti vrea binele. Iti da un sfat care nu te ajuta cu nimic, ci dimpotriva, strica si mai mult lucrurile, de aceea trebuie sa cantaresti foarte atent toate alegerile acestei zile. Ai putea fi indus in eroare cu rea intentie de inamicul tau, care dupa aceea ar putea profita de naivitatea si credulitatea ta. Intuitia iti va atrage atentia asupra pericolului, deci ascult-o!

LEU - Relatia ta de dragoste ajunge la un nivel matur, care iti inspira incredere pe termen lung. Incepeti sa va asumati responsabilitati unul fata de altul, discutati despre un viitor comun la care fiecare isi va aduce contributia cum stie mai bine, depasind faza vorbelor dulci si a viselor frumoase. Esti constient ca drumul vostru in doi nu e presarat cu petale de trandafir, dar consideri ca ati ajuns la un nivel care merita pastrat pentru totdeauna. Poate fi ziua unei decizii majore cu privire la sensul in care mergeti impreuna.



FECIOARA - Nu te grabi, ia lucrurile incet, unul cate unul, pentru ca actiunea la care iti aduci contributia ajunge lent la rezultatele visate. Rabdarea si mai ales simtul masurii in ceea ce faci sunt cheia succesului in acest caz, ca atare cantareste atent, nu te aventura in directii incerte. Stai si chibzuieste atat cat e nevoie inainte de a decide ceva, pentru ca ai toate sansele sa faci alegeri mature si intelepte de care vei beneficia apoi multa vreme. Nicio decizie pripita nu e in avantajul tau, deci ia-ti ragazul de care ai nevoie pentru a chibzui cumpatat.

BALANTA - Asteptai niste bani pentru a incepe o afacere noua, si iata ca norocul iti surade acum. Intri in posesia sumei respective si esti gata sa o canalizezi intr-o directie de care esti sigur ca va atrage profituri. Ca e o investitie, pe care o pregatesti demult, strangand leu cu leu in acest sens, sau o infuzie de capital intr-o afacere personala, urmarile acestui efort se vor vedea de acum incolo si te simti cu un pic mai bogat ca ieri. Esti multumit de banii pe care ii ai la dispozitie, si esti sigur ca ceea ce decizi azi va atrage si mai multi!

SCORPION - Visezi la locuri indepartate unde te asteapta momente superbe, de aceea ori pregatesti deja un viitor concediu, ori chiar pleci deja la drum. Poate fi vorba si de o deplasare neasteptata, si desi pleci cu un sentiment ciudat la drum, cum ca nu ar fi fost momentul cel mai bun, ceea ce vei gasi la destinatie ar putea fi chiar mai bun decat in iluziile tale. Merita sa pleci unde vezi cu ochii, sa profiti de orice prilej de a iesi din casa, pentru ca vestile bune si evenimentele fericite sunt legate de departari.

SAGETATOR - Nu esti intotdeauna inconjurat de prieteni sinceri, ci in preajma ta se mai infiltreaza si lingusitori ipocriti care nu merita incredere. Nu te lasa pacalit de vorbe dulci, de complimente pompoase, de promisiuni marete, pentru ca cel care apeleaza la astfel de tertipuri are doar interese personale egoiste pentru binele propriu, nicidecum pentru al tau. Daca te lasi furat de declaratiile sale zgomotoase, ai putea cadea in plasa si ar putea profita de increderea ta.

CAPRICORN - Cu bani, uneori poti sa-ti cumperi si fericirea, ca atare daca iesi azi la cumparaturi, tot ceea ce vei lua va avea un efect psihic benefic pentru tine. Esti incantat de toate noile achizitii si te simti excelent in pielea ta atunci cand lumea remarca ceea ce ti-ai cumparat. Cand alte planuri ale vietii lasa de dorit, o partida de shopping iti poate abate atentia de la dezamagirile tale si iti poti recapata tonusul bun extrem de simplu, cumparand chiar si un lucru ieftin.

VARSATOR - Numai prudenta te poate salva de o situatie riscanta cui care te confrunti astazi. Daca nu te opresti la timp ci vrei sa incerci totusi marea cu degetul, ai putea declansa o reactie in lant greu de stavilit dupa aceea, ca atare fa tot posibilul sa spui nu la orice tentatie nefasta. Dupa ce va trece valul periculos, te vei felicita de unul singur ca ai rezistat ispitei negative, ca atare cantareste foarte atent care ar fi urmarile implicarii tale in diverse actiuni incerte.

PESTI - Te lasi prea usor influentat de vesti proaste si povesti lacrimogene si, in loc sa-ti aduni fortele sa iesi din acest mediu nefast, te lasi coplesit de problemele celor tristi din preajma ta. Nu te motiveaza nimic din ceea ce auzi, ci iti dai seama ca si tu ai necazuri similare si te alaturi lor, intr-un cor al plangerii care te demoralizeaza. Cineva trebuie sa te scoata din acest mediu incarcat negativ, ca atare profita de orice prilej care ti-ar putea oferi altceva: putina bucurie, un motiv de a zambi, o speranta noua.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »