Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 23 iulie 2011

23 Jul 2011, 728 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 23 iulie 2011

Horoscop - Sambata, 23 iulie 2011

BERBEC - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Il privesti ca pe un mare motiv de fericire si speri sa se materializeze cat mai curand. Vestile care vin astazi sunt bune, pentru ca iti aduc la cunostinta doar evenimente placute, reusite depline si surprize extrem de frumoase. Ar trebui sa dai azi startul unei actiuni noi, pentru ca ai porni-o cu dreptul su totul ar evolua foarte repede si bine spre succes, deci profita de aceasta zi norocoasa.

TAUR - Nimic nu iti convine, te superi de la orice, dar chiar ai motive de dezamagire. Ai asteptat ceva de la un amic dar care nu se tine de cuvant si te trezesti la realitate. De unde se vede ca ti-ai facut iluzii prea mari, ai a ut asteptari prea inalte de la persoane care promit mult, dar nu duc nimic la indeplinire. Fii mai realist in fata promisiunilor, angajamentelor, planurilor marete la care participa si altii si bazeaza-te numai pe puterile tale, dar si aici e nevoie de o mare doza de realism, ca sa-ti calculezi bine fortele.

GEMENI - Superficialitatea cu care privesti un eveniment cu un factor mare de risc se poate solda cu un esec, dar care ar putea fi evitat daca nu ai lua totul in gluma. Cu unele lucruri nu e de glumit si, daca te concentrezi serios la ceea ce ai de facut, ai putea trece cu brio peste hopul dificil care se intrevede azi la orizont. Totul are la baza o greseala infantila pe care speri sa o ascunzi cu putin umor, dar ironia si gluma nu repara chiar orice gafa. Recunoaste unde ai gresit si nu da vina pe altii.

RAC - Se iveste sansa de a pleca la drum iar deplasarea in sine va consuma mari resurse de energie din partea ta. Nu se stie cat de bine pregatit esti din punct de vedere fizic pentru o calatorie la distanta, de aceea ar fi bine sa stai acasa daca esti obosit. Cu atat mai dificil va fi daca cel care este la volan esti tu, pentru ca oboseala de la final de saptamana isi va spune cuvantul. Totusi, cand vei ajunge la destinatie, te vei simti bine si vei uita toate problemele saptamanii incheiate, deci o iesire de week-end iti prieste.

LEU - Nu te lua dupa influentele emotionale care vin de la cei din preajma, pentru ca tu nu esti in aceeasi pasa psihica. Tu detii mai mari rezerve de energie pentru a face fata unei zile ceva mai dinamice si mai pline de evenimente, or linistea, lenea, odihna si izolarea in propria casa nu sunt pe placul tau. Familia si-ar dori sa te aiba mai mult aproape, dar lumea larga te atrage mai mult, pentru ca acolo au loc cele mai incitante provocari si tu de miscare ai nevoie! A sta acasa comod, ar fi pentru tine ca o zi pierduta.



FECIOARA - Te preocupa foarte mult bugetul de care dispui si stai de vorba cu alte persoane care au un oarecare rol in gestionarea veniturilor familiei pentru a stabili ce plati ar mai fi de facut in perioada urmatoare. Ai un fler fantastic de a manevra sumele de bani pentru a le dramui corect pe categorii, pentru ca nimeni nu se pricepe mai bine ca tine la administrarea banilor. Pui in balanta toate urgentele financiare ale ultimei saptamani din luna si stabilesti cum si unde trebuie sa se duca fiecare leut.

BALANTA - Prietenii nu sunt alaturi de tine, asa cum esti tu de obicei aproape de ei, si e normal sa fii dezamagit. Credeai ca sunt capabili de orice pentru tine, dar te-ai inselat. Un astfel de amic te poate rani profund, chiar daca nu e constient de gesturile sale, de aceea tot tu trebuie sa arati toleranta si sa treci cu vederea greselile lui. Vei demonstra ca tu il intelegi mai bine pe el, pentru ca accepti faptul ca nu poate fi intotdeauna asa cum ti-ai dori, dar el uita ca prietenia e un schimb reciproc de vorbe bune.

SCORPION - Nu stii ce sa faci in acest moment de cumpana: sa te agati cat mai mult de trecut si de lucrurile pe care deja le cunosti foarte bine, sau sa te rupi de tot ce ai trait inainte si sa te concentrezi asupra viitorului? Desi iti place provocarea, e greu pentru tine sa lasi trecutul in urma si faci tot posibilul sa iti croiesti drumul catre noile perspective tinand cont de experientele deja acumulate. Se vede ca viata te-a invatat multe si nu te mai arunci spre ceva cu totul nou fara sa te gandesti la cele intamplate inainte.

SAGETATOR - Nu trebuie sa pui la suflet micile ciondaneli cu partenerul, pentru ca nu puteti fi intotdeauna de acord unul cu celalalt. Azi se incing dispute pe marginea preferintelor si gusturilor fiecaruia, pentru ca fiecare isi doreste altceva. Nu e motiv de cearta faptul ca unul prefera ceva si celalalt e total de alta parere, ci ar fi bine sa va respectati reciproc opiniile si mai ales preferintele, pentru ca gusturile nu pot fi niciodata identice de la un om la altul, nici macar la cei foarte apropiati care se cunosc foarte bine.

CAPRICORN - Te simti blocat intr-un punct mort in care nici macar sa visezi nu mai ai curajul. Ti-e teama ca planurile tale nu mai pot ajunge acolo unde ti-ai propus, dar nu e decat un hop trecator. Nu insista sa faci nimic deocamdata, ci profita de ragazul oferit pentru a te detasa un pic de miezul evenimentelor. Rupt de tot stresul acumulat, poti descoperi cai noi de mers, alternative mult mai bune fata de ceea ce ai cladit inainte, astfel incat sa deturnezi totul spre altceva. Un hop nu e neaparat un esec, ci poate fi si sansa unei noi descoperiri.

VARSATOR - Visul cel mai mare pe care ti l-ai facut pentru acest final de saptamana se pare ca nu iese conform planurilor ci ceva se modifica pe nepusa masa. Nu te bucura inainte de vreme de un lucru care suna foarte promitator, mai ales daca mai e cale lunga pana la rezultatele visate, pentru ca pe parcurs mai pot aparea o multime de incercari in care trebuie sa-ti demonstrezi puterile. Ai toate sansele sa ajungi la acel apogeu visat, dar nu te entuziasma inca prea tare, pentru ca nu e deloc usor sa ajungi acolo.

PESTI - Ai grija la tonul pe care il folosesti in discutiile cu persoanele care trec prin momente grele, pentru ca pot interpreta gresit atitudinea ta agresiva. Chiar daca tu consideri ca e mai bine sa-i iei tare ca sa nu alunece spre depresie, totusi nu au nevoie de asemenea manifestare agitata. Si-ar dori sa-i compatimesti mai mult, sa-i intelegi, sa-i sustii moral, sa nu ii obligi sa faca nimic din ceea ce nu pot face, ca atare vointa ta nu e compatibila cu starea lor psihica. Si tu ai simti la fel!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »