Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 3 august 2011

03 Aug 2011, 763 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 3 august 2011

Horoscop - Miercuri, 3 august 2011

BERBEC - Muncesti mult, chiar si peste puterile tale, dar esti motivat sa tragi tare pentru ca te apropii de un succes de toata frumusetea. Nu conteaza energia pe care o consumi in acest sens, ci numai rezultatele finale care se prefigureaza a fi foarte bune. Merita efortul, nu te gandi la greutatile de pe parcurs, pentru ca la final vei sarbatori victoria cu o imensa satisfactie ce va sterge din memorie orice aspect neplacut. Ce-i drept, epuizarea fizica si nervoasa incep sa se instaleze deja.

TAUR - Esti plin de idei care merita puse in aplicare cat mai curand. Spiritul de initiativa si puterea de munca sunt calitatile tale principale care te ajuta sa ajungi la rezultate de care vei fi foarte mandru. Iti pui foarte bine in valoare calitatile de lider si oferi directii originale si indraznete in care ii poti atrage si pe altii. Nu ti se potriveste un rol de simplu subaltern cand ai atatea idei interesante care se cer spuse cu voce tare, deci castiga-ti dreptul sa te exprimi in fata tuturor.

GEMENI - Te simti excelent in pielea ta si degaji un aer aparte care te ajuta sa te remarci in fata tuturor. Cel mai mare succes al zilei e legat de viata sentimentala, pentru ca cineva de sex opus te poate remarca azi intr-o lumina noua. Fii pregatit sa te indragostesti, pentru ca ti se va face o curte asidua! Poti trai unele din cele mai speciale si mai placute momente in compania persoanei care te-a cucerit ce vor consolida si mai mult relatia voastra.

RAC - Nu judeca la prima vedere, fara sa ai suficiente dovezi si argumente la dispozitie, pentru ca risti sa iti faci o impresie gresita despre cineva. Nu il cunosti suficient de bine, ca atare ofera-i timp sa se desfasoare in voie, ca abia dupa aceea sa-ti exprimi opinia despre el. Daca extragi acum concluzii, vei regreta mai tarziu ca te-ai pripit si ca nu i-ai dat sansa de a-si demonstra cu adevarat valoarea. Stai si cantareste atent si corect inainte de a cataloga pe cineva.

LEU - Ai agenda arhi-incarcata si esti obligat sa lasi orice activitate deoparte ca sa te concentrezi asupra unei sarcini mai dificile. Nu ai voie sa gresesti, dar parca se aduna in calea ta toate obstacolele, pentru ca ai impresia ca nimic nu inainteaza. Nu te lasa coplesit de piedicile marunte, ci aduna-ti fortele sa mergi mai departe, pentru ca reusitele de azi apar mai greu, cu un efort suplimentar de vointa. Vei reusi numai daca accepti ca unele lucruri se nasc mai greu si nu cat ai bate din palme.

FECIOARA - Faci parte dintr-un colectiv marcat de spirit de competitie si agresivitate, dar joci un rol excelent in acest mediu, reusind sa aplanezi conflictul.

Noroc ca apari tu pentru a face pace intre taberele aflate in disputa, deoarece tu ii asezi pe toti la masa tratativelor si le arati ca orice neintelegere are si o cale de mijloc care sa multumeasca pe toata lumea. Ii pui fata in fata si le oferi ocazia de a se impaca, dar numai de ei depinde daca vor valorifica aceasta sansa.

BALANTA - Compania foarte placuta din preajma ta este stimulativa pentru a te implica intr-o activitate noua si interesanta. Atat timp cat esti impins de la spate de cei care tin la tine si cat timp stii ca acestia au asteptari imense de la persoana ta, faci tot posibilul sa nu-i dezamagesti. Elanul tau depinde, asadar, de sustinerea celor care te apreciaza, pentru ca de dragul lor iti aduni fortele si nu te lasi pana nu ajungi la rezultatele visate. Spiritul de lider se manifesta plenar iar ceilalti te urmeaza.

SCORPION - Dragostea te obliga sa faci adeseori sacrificii, si azi vei fi pus din nou in fata unei situatii care nu-i convine deloc, dar trebuie sa o accepti ca atare doar de dragul celuilalt. E felul tau de a-i arata ca esti dispus sa mergeti mai departe impreuna la bine si la greu, iar compromisurile pe care le faci ii arata celuilalt ca esti pregatit sa iti asumi responsabilitati pentru a merge mai departe umar la umar. Uneori, aceste datorii par mai grele decat poti tu duce, dar nu te dai inapoi.

SAGETATOR - Manevrezi sume considerabile de bani, dar nu par sa fie totusi simple obligatii financiare ci au si o componenta placuta. E ca si cum ai iesi la cumparaturi sa iei un obiect de care ai mare nevoie, dar nu te vei opri decat asupra unuia care iti incanta si privirea. Simtul practic se combina cu cel estetic pentru a-ti innoi mediul de locuit cu un nou accesoriu care iti asigura un confort crescut in propria casa. Esti mandru de ceea ce ai cumparat si speri sa te tina cat mai mult timp!

CAPRICORN - Simti nevoia sa discuti cu un parinte sau cu un frate mai mare despre una din problemele care te preocupa cel mai mult in acest moment. Discutia este foarte matura si serioasa si are rolul de a te linisti, de a alunga o oarecare stare de nesiguranta care s-a infiltrat in mintea ta. Asculti sfaturile celui mai in varsta ca si cum ar fi colacul tau de salvare, pentru ca stii ca sunt vorbe bune, venite din inima, menite sa te ajute cu adevarat. Ai o admiratie maxima pentru acest om care este alaturi de tine.

VARSATOR - Trebuie sa pleci la drum, pentru ca undeva la oarecare distanta de casa are loc un eveniment destul de complicat si trebuie sa fii la fata locului pentru a-l rezolva. De la distanta nu poti face nimic, nici macar nu intelegi adevarata dimensiune a evenimentelor, deci lasa deoparte orice activitate neimportanta si ocupa-te de aceasta, care nu sufera amanare. Te vei intoarce acasa cu treburile rezolvate si cu o senzatie de satisfactie ca ai mai sters o sarcina de pe lista de urgente.

PESTI - Esti la mijloc intre doua directii diametral opuse: una te stimuleaza sa faci o schimbare, sa te implici cui ambitie spre ceva nou, in timp ce cealalta te imbie sa preferi lucrurile deja cunoscute, asezate pe un teren confortabil. Ce sa alegi in acest caz? Noul sau vechiul? Schimbarea sau stabilitatea? Pentru ca esti intr-o pasa usor comoda, vei accepta sa ramai pe un nivel cu care esti deja obisnuit, de parca ti-ar fi teama sa pornesti spre ceva nou care te-ar solicita prea mult din punct de vedere fizic si mental.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »