Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 7 august 2011

07 Aug 2011, 729 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 7 august 2011

Horoscop - Duminica, 7 august 2011

BERBEC - Esti un pic invidios pe succesul altei persoane dar, in loc sa te ambitionezi sa ajungi si tu la aceeasi stare de fericire, te retragi in carapacea ta sa iti lingi ranile. Considerai ca ti se cuvine tie acea reusita, dar altul a pus mana pe ea inaintea ta, semn ca nu te-ai mobilizat asa cum trebuie si ai sperat sa ti se ofere pe tava. Ar fi bine sa recunosti valoarea celui care te-a depasit si sa iti aduni fortele sa castigi ceea ce ai visat. Mai ai totusi o sansa, daca depasesti faza de pesimism pasiv care te copleseste.

TAUR - Este pusa in joc o miza foarte mare care te atrage si pe tine ca un magnet, dar esti constient ca va fi o competitie dura pentru a ajunge la ea. Ai toate resursele sa reusesti ceea ce ti se cere acum sa faci, totul e sa accepti cat se poate de rational ca nu e o victorie usoara, ci trebuie sa te implici cu tot ce ai mai bun intr-o lupta apriga. Doar unul va pune mana pe acel premiu final, si cum concurenta e acerba, va trebui sa-ti valorifici toate calitatile si sa-ti canalizezi toata energia pentru a obtine victoria cuvenita.

GEMENI - Esti foarte dur cu cei superficiali si neatenti, si sanctionezi orice abatere de la lege sau de la regulile impuse. Uiti ca si tu esti uneori la fel de neglijent si de fapt judeci exact acele defecte pe care si tu le scoti la iveala din cand in cand. E mai usor sa vezi punctele slabe la altii decat la propria persoana, caci e o oglinda buna in care ar trebui sa descoperi ca si tu faci la fel in anumite situatii: iei totul peste picior, nu te concentrezi eficient si risti sa faci gafe absurde. Uita-te la ei si nu face ca acestia!

RAC - Toate par sa bata pasul pe loc si trebuie sa te multumesti cu o stare pasiva de parca nimic nu s-ar mai intampla interesant in jurul tau. Pentru ca e o zi de week-end, poti profita de linistea instalata pentru mai mult somn si o zi de odihna binemeritata, dar parca nici de acestea nu stii sa te bucuri pe deplin, prins intr-o zona cam sumbra din punct de vedere emotional. Prea te gandesti doar la probleme si griji, in loc sa te detasezi de toate si sa te relaxezi macar un pic.

LEU -

FECIOARA - Nimeresti la mijloc intr-un conflict de personalitati, poate un conflict intre generatii, de parca tatal si fiul sau mama si fiica isi revendica, fiecare separat, anumite drepturi asupra celorlalti. Tii partea celui mai mare, dar sa nu-i tai aripile celui tanar, pentru ca da si el semne de maturizare, prin care arata ca stie ce vrea si ar vrea ca opinia sa-i fie respectata.

Nici tie nu ti-ar fi placut, in tinerete, sa nu fii ascultat atunci cand ai avut ceva de spus, deci gandeste-te ce simte cel tanar, inca in formare.

BALANTA - Se naste o pasiune noua in inima ta, dar ti-e putin frica sa o recunosti public. Preferi sa o pastrezi doar pentru tine, ca nu cumva sa genereze in jurul tau furtuni, dispute sau rasul celor care nu sunt de acord cu tine. Pregateste terenul in taina, fara sa faci prea mult tam-tam pe seama planurilor tale, si atunci cand vei fi sigur ca e ceva cat se poate de clar, vei putea povesti lumii care sunt intentiile tale. Cand ii vei pune in fata unui fapt implinit, comentariile vor fi de prisos si nu te mai afecteaza.

SCORPION - Atmosfera este foarte placuta si amuzanta in preajma ta, dar parca tu nu te poti integra cu totul, preocupat de cu totul alte probleme. Se vede ca ai ceva pe suflet, ca nu te poti relaxa, coplesit inca de niste griji carora nu le-ai dat inca de capat, dar in loc sa-ti strici weekendul cu procese de constiinta si zeci de intrebari fara raspuns, mai bine ai lasa totul deoparte si te-ai molipsi de buna dispozitie din jur. Distractia merita mai multa atentie decat grijile de care oricum nu scapi niciodata!

SAGETATOR - Esti decis sa faci o schimbare radicala in viata ta, mai ales in cariera. Ai chibzuit mult asupra acestui pas si consideri ca ai ajuns la momentul optim pentru a-l pune in practica. Desi pentru unii pare un gest foarte curajos cu factor mare de risc, tu esti sigur ca faci ceea ce trebuie, fara sa te temi nicio clipa de esec. A fost nevoie de acumularea unui bagaj mai amplu de cunostinte si de experienta de viata, pentru a nu ti se reprosa ca esti imatur sau ca nu stii ce faci. Dimpotriva, vei uimi pe toata lumea cu intelepciunea de care dai dovada in acest un moment culminant.

CAPRICORN - Arunca o privire inapoi, pentru ca ai lasat in asteptare o datorie pe care nu ai dus-o la indeplinire candva. Acum cere sa fie reparata, echilibrata, adusa la zi, si daca nu te ocupi de ea cat se poate de repede, va deveni din ce in ce mai greu de controlat. Ca e vorba de o datorie in bani sau de o promisiune neonorata la timpul potrivit, trebuie sa te intorci din drum pentru a scapa odata de restanta. Te vei simti eliberat de stres imediat dupa aceea.

VARSATOR - Toate te deranjeaza si nu reusesti sa te agati de nimic bun pentru a-ti recapata speranta. Te copleseste pesimismul, desi nu-ti sta deloc in fire, dar parca ai alunecat intr-o zona nefasta in care ti s-au inecat toate corabiile. Vinovat esti si tu, pentru ca refuzi toate sansele de a-ti reveni cat de cat la normal considerand ca nu sunt ceea ce doreai, dar uneori e bine sa te multumesti si cu mai putin. Mai redu din pretentiile prea mari si ai sa vezi ca nu e chiar atat de rau pe cat ti se pare.

PESTI - Starea de sanatate revine la normal dupa o perioada in care nu se poate spune ca erai in apele tale. Ai gasit leacul potrivit, dar acesta pare sa fie mai mult de natura emotionala, pentru ca ai reusit sa mai faci putina ordine prin viata ta si deci ai alungat motivele de stres cele mai dificile. Iti recapeti optimismul, pacea interioara si zambetul pe buze, ceea ce te ajuta sa rezolvi cu brio si eventualele probleme de sanatate. Toate se aseaza pe un fagas mai stabil.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »