Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 17 august 2011

17 Aug 2011, 832 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 17 august 2011

Horoscop - Miercuri, 17 august 2011

BERBEC - Te afli intr-un anturaj constructiv, in care simti ca dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si, la cooperarea de care dati dovada, si roadele vor fi foarte promitatoare. Incearca sa te alaturi oamenilor deschisi la dialog si fii si tu la fel de cooperant, pentru ca numai impreuna puteti ajunge la roade de care va veti folosi cu totii. Singur iti va fi mai greu si vei avea mereu impresia ca ai nevoie de cineva alaturi sa te ajute. Azi ai pe cine te baza!

TAUR - Nu glumi cu nervii colegilor tai, pentru ca unii vor interpreta gresit spiritul tau jucaus si vor crede ca-i iei peste picior. Sanctionezi aspru, cu multa ironie, pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsita, pentru ca nu poti tolera minciuna si ipocrizia. Cum descoperi ca cineva umbla cu minciuna cu tine, cum l-ai taxat, si o vei face intr-un mod amuzant, ca sa nu nasti conflicte, numai ca nu toata lumea va intelege corect umorul tau acid. Unii pot reactiona aiurea la glumele tale!

GEMENI - Ai facut candva o gafa si nu o poti uita inca. Acum, cand ai putea trece printr-o situatie similara, sufli si-n iaurt ca nu cumva sa faci aceeasi greseala. Ai invatat ceva din greselile trecutului, dar nu trebuie sa privesti orice noua provocare asemanatoare ca repetarea aceluiasi esec, ci de fiecare data poti intelege altfel lucrurile. Din pacate, tu risti sa gresesti iar si iar in acelasi loc, aratand de fapt ca nu ti-ai asumat propriile erori asa cum trebuie. Priveste inapoi si adu-ti aminte!

RAC - Nu poti trece usor de judecata unora care sunt prea aspri cu tine si te pun la zid chiar si fara sa meriti. Poate ai gresit candva, dar ai invatat ceva din acele lectii, astfel incat acum sa nu faci aceleasi erori, dar unii continua sa te judece in functie de faptele de odinioara. Iesi in fata cu mai mult curaj ca sa arati ca te-ai schimbat, ca nu are rost sa-ti mai arunce pe umeri vini sau calificative care nu te reprezinta, si ca, din tot ce ai gresit candva, ai luat masuri si ai devenit altul.

LEU - Dragostea ta se aseaza pe un fagas solid care iti inspira incredere si seriozitate. Nu mai e doar o joaca de copii, nici un flirt oarecare, ci totul capata profunzime. Discuti cu persoana iubita despre planuri comune dintre cele mai serioase, demonstrandu-va unul altuia cat de responsabili priviti relatia voastra in perspectiva indepartata. Puneti pe primul loc valorile cele mai importante din cuplu: fidelitatea, respectul, angajamentele asumate si onorate.

FECIOARA - Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere absoluta in succesul final si ai garantia ca, la capatul acestor eforturi, te asteapta o rasplata binemeritata.

Esti foarte motivat sa tragi tare, oricat ar mai dura, de vreme ce la capat te asteapta evenimente fericite. Ai ocazia de a-ti demonstra valoarea in fata celor din jur iar atunci cand esti apreciat si ti se recunosc meritele, esti capabil de si mai multe! Uneori ai nevoie doar de o vorba buna ca sa poti merge mai departe, oricat de greu ar fi. Pe cine nu ar motiva laudele?

BALANTA - Nu stii pe ce sa pui mai mult accent astazi: pe utilitatea unor aspecte sau pe valoarea lor informativa? Esti pus in fata unei alegeri dificile, ca si cum acelasi eveniment ar avea doua laturi distincte, dar pentru ca banul conteaza mai mult decat informatia, in unele momente, vei cauta ca ceea ce decizi acum sa-ti ofere un profit sigur, nu doar sansa de a acumula experienta. Daca te inscrii, de exemplu, la un curs, o faci ca sa-ti gasesti un job, nu doar ca sa inveti lucruri noi.

SCORPION - Esti invitat sa faci o plimbare, desi nu ai cea mai potrivita stare pentru asa ceva, dar pentru ca e vorba de cineva drag, vei renunta la propriile tale planuri pentru a-l insoti. Legatura cu persoane din alta localitate este in prim plan astazi, pentru ca afli o multime de vesti interesante sau poate chiar ai ocazia de a pleca la drum pentru a ajunge undeva unde te asteapta persoane care te vor primi cu multa bucurie. Calatoriile pe care le faci azi au multe de oferit, dar oboseala acumulata e maxima.

SAGETATOR - Uneori poti compensa unele lipsuri din viata personala cu ajutorul banilor, pentru ca te simti excelent sa iesi la cumparaturi sa-ti iei ceva pe placul tau decat sa te gandesti la alte aspecte care nu te satisfac. Scoate mai mult in evidenta atu-urile tale actuale, nu te mai gandi la ceea ce nu ai in acest moment, pentru ca efectul psihologic al unor astfel de procese de constiinta nu te ajuta cu nimic. Vei descoperi o multime de puncte forte pe care le poti pune mai mult in valoare.

CAPRICORN - Cheama-ti prietenii in ajutor, daca simti ca ai ajuns intr-un impas, pentru ca daca te uiti in jurul tau vei gasi multa lume dornica sa contribuie cu ceva. Unii vin cu sfaturi bune, altii pun umarul sa te sprijine in ceea ce ai inceput iar rezultatul final te va multumi pe deplin. E mare lucru sa ai prieteni si mai ales sa-i vei ca sar in ajutorul tau la primul semn. Si tu ai facut la fel in ocazii similare pentru ei, deci e vremea lor sa isi intoarca serviciile fata de tine.

VARSATOR - Nu esti in apele tale, probabil o problema de sanatate iti strica toate planurile si nu ai chef de nimic. Ai avea nevoie, mai degraba, de inca o zi d e pauza pentru ca boala nu te lasa sa te manifesti in voie, daca mai nimeresti si intr-un anturaj nefast unde nu se discuta decat despre alte probleme, atunci poti fi sigur ca e o zi sumbra in care vezi in jur doar lucruri triste. Trebuie sa te detasezi de toate vestile neplacute care apar azi in calea ta, pentru ca ti se vor parea mai multe si mai grave ca de obicei.

PESTI - Simti mai mult ca oricand greutatea timpului pentru ca se apropie un eveniment care naste o stare majora de teama sau de tensiune. Nu stii sa gestionezi cum trebuie orele care te mai despart de acel eveniment si incepi sa te gandesti doar la pericole, la riscuri, la partea negativa a acelui moment asteptat. Nu mai sta cu ochii pe ceas, ci incearca sa umpli timpul care te mai desparte de acel eveniment cu activitati mai constructive, care sa-ti distraga atentia de la ceea ce urmeaza.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »