Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 24 august 2011

24 Aug 2011, 708 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 24 august 2011

Horoscop - Miercuri, 24 august 2011

BERBEC - Timpul trece exact invers de cat ai avea tu nevoie si e normal sa iti sara tandara cand vezi ca nu reusesti sa te incadrezi intre limitele date. Nu incerca sa sari peste etape, daca te grabesti, pentru ca ai putea scapa din vedere unele aspecte care, mai apoi, vor avea si ele o importanta. Ia-o incet, pas cu pas, incercand sa bifezi toate punctele din agenda, chiar daca ai uneori senzatia ca nu-ti mai vezi capul de treburi. De tine depinde cum te organizezi mai eficient!

TAUR - Te-ai impotmolit intr-un punct mort de unde nimic nu se mai urneste, momentan, si obstacolul acesta te face sa-ti pierzi curajul de a mai continua. Esti gata-gata sa renunti la ceea ce ai inceput, pentru ca esti influentat negativ si de cei din anturaj care vad aceasta piedica drept finalul acestei actiuni. Insista totusi, ca sa le arati ca ai ambitia necesara de a depasi orice impas major. Nu te poate opri pe tine un banal hop, deci aduna-ti fortele si treci peste el fara teama.

GEMENI - Vorbesti despre dragoste cu un ton matur, care demonstreaza partenerului cat de serios privesti relatia. Discutati despre viitor ca doi oameni cu scaun la cap care nu se arunca in iubire orbeste ci planifica totul cu intelepciune. Consideri ca cel din fata ta e omul langa care ai dori sa ramai toata viata de aceea esti gata sa-ti asumi si tu responsabilitati alaturi de el, convins ca iubirea voastra va trece la un nivel superior.

RAC - Ajungi la mult asteptatul final de etapa, pentru ca deja nu mai aveai rabdare pana incheiai acest capitol. Extragi concluzia finala si faci o recapitulare fugitiva ca sa vezi ce ai scapat din vedere pe parcurs. Vei fi foarte multumit cand vei incheia definitiv acest proiect, dar nu trebuie sa-l uiti complet, pentru ca in viitor vei apela adeseori la elemente pe care le-ai folosit pentru a-l duce la indeplinire sau poate chiar va exista si o continuare pornind de la nivelul atins.

LEU - Te gandesti din ce in ce mai serios la o schimbare majora in plan profesional, pentru ca ai ajuns la concluzia ca te-ai plafonat. Vrei altceva, vrei o provocare, de aceea vei profita de prima ocazie care te scoate din banal si iti ofera o perspectiva noua de explorat. Chiar daca ti se va cere sa inveti ceva in plus, nu vei refuza deloc sansa, pentru ca iti place sa inveti lucruri noi si sa iti incerci fortele si in domenii pe care nu le cunosteai inainte.

FECIOARA - Esti stimulat de o veste buna nou aparuta sa te implici intr-o activitate noua.

Ca tot ce-i noi, esti foarte entuziasmat acum, la inceput de drum, deci totul depinde de capacitatea ta de a-ti pastra aceste entuziasm pana la capat. Profita de energia fantastica pe care o ai acum, la primul pas, pentru ca ai putea avea parte de un succes deosebit care se bazeaza exclusiv pe indrazneala de a face lucruri complet noi, nemaifacute inainte.

BALANTA - Tu ai o anumita viziune asupra unei activitati in care esti implicat, dar nu esti de acord cu parerile celor care joaca si ei un rol in desfasurarea actiunii. In loc sa pierzi vremea cu critici si dispute, mai bine pui mana la treaba si le demonstrezi concret ca au dreptate. Toti vor fi de acord cu tine intr-un final daca nu te lasi oprit nici de criticile sau refuzurile lor, si nici nu te lasi furat de agresivitate. Canalizeaza-ti energia in exces spre fapte palpabile, nu vorbe!

SCORPION - Ai o relatie speciala cu reprezentantii puterii de la care astepti anumite repere pe care sa le urmezi de acum inainte. Nu te astepta la amabilitate sau jovialitate din partea lor, pentru ca nu vei gasi la ei intelegere, deoarece acestia nu stiu sa-si impuna punctul de vedere decat intr-un mod ceva mai autoritar, ca niste sefi care dau ordine supusilor. De data aceasta trebuie sa te supui legilor date de acestia, fara sa cracnesti, pentru ca cei puternici detin si mijloacele de sanctionare, la o adica.

SAGETATOR - Nu esti multumit de roadele la care ajungi la serviciu. Ai impresia ca tot efortul tau nu ajunge nicaieri, dar problema ta principala e nerabdarea. Vrei rezultate imediate, or, activitatea in care esti implicat, e de lunga durata si se ajunge greu la ce ti-ai propus. Priveste mai optimist directia in care te indrepti, constient ca e drum lung pana la final, deci nu pretinde miracole peste noapte. Bucura-te cu ceea ce obtii pe parcurs, chiar daca sunt succese marunte.

CAPRICORN - Iubirea poate fi si motiv de deceptie, pentru ca nu intotdeauna primesti de la cel drag ceea ce ti-ai dori. Azi semnele de iubire care vin din partea lui sunt mult sub asteptari si suferi adanc in sinea ta, dar incerci sa nu-i arati asta. Tii totul in tine pentru ca nu ai vrea sa te creada un capricios sau un suparacios, deci treci multe cu vederea de dragul lui. Faci sacrificii peste sacrificii in iubire, dar merita!

VARSATOR - Nu tine cont de refuzurile pe care le intalnesti la tot pasul, pentru ca si ele fac parte din lectiile pe care trebuie sa le inveti. Nu vei primi intotdeauna aplauze si laude pentru ceea ce faci si nici nu atingi succesul usor, peste noapte, ci totul e un efort continuu cu piedicile multiple de pe parcurs. Si azi ai parte de cateva astfel de probe de incercare, dar le vei trece cu brio datorita spiritului pozitiv pe care reusesti sa-l pastrezi permanent.

PESTI - Nu pune la suflet conflictele care se incing intruna pe parcursul zilei. Ia-le in gluma si raspunde-le cu umor, pentru ca numai asa vei trece peste ele fara sa te deranjeze. Fa haz de nervii colegilor tai, dar nu-i irita mai mult decat e cazul. Unii pot reactiona dur la glumele tale, dar continua sa-ti pastrezi acest tonus vesel, pentru ca te va ajuta sa treci cu vederea atitudinile nu tocmai diplomate din partea celor pusi pe scandal. La mojicie merita sa raspunzi cu ironie!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »