Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 1 septembrie 2011

01 Sep 2011, 766 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 1 septembrie 2011

Horoscop - Joi, 1 septembrie 2011

BERBEC - Vestile care sosesc azi au un efect negativ asupra psihicului tau pentru ca incepi sa vezi in jur numai pericole. Pesimismul pune stapanire pe tine si anturajul in care te afli nu te ajuta cu nimic, pentru ca si acesta toarna gaz pe foc odata in plus cu alte si alte motive de suparare. Daca ai putea face abstractie de mediul in care te afli, sunt sanse sa depasesti hopurile acestei zile, dar cei din preajma ta vorbesc numai de lucruri triste care te influenteaza si pe tine.

TAUR - Toate merge excelent la tine in familie. Afli vesti exceptionale despre nunti, despre nasteri, despre alte evenimente aducatoare de fericire. Un succes al cuiva drag va face pe toti sa va bucurati si deci apare si motiv de sarbatoare. Locuinta ta capata un aer proaspat, pentru ca te ocupi de aspectul casei, de confortul domestic, prin mici trucuri care imbunatatesc traiul in propria casa. E o placere sa te intorci acasa, pentru ca acolo te asteapta cele mai placute evenimente.

GEMENI - Ai grija la ceea ce le transmiti celor din jur, pentru ca esti tentat sa ascunzi o parte din adevar iar cand se va afla, ai putea avea de suferit. Reputatia ta depinde mult de capacitatea ta de a-ti recunoaste unele greseli si de a-ti lua angajamentul sa spui adevarul, deci incearca sa fii corect in tot ce faci, fara a te lasa furat de ispita de a apela la minciunele. Chiar si cele mai inofensive pot lasa urme asupra unor persoane care isi vor pierde increderea in tine.

RAC - Banul este cea mai buna solutie de a-ti readuce un pic zambetul pe buze. Daca alte planuri nu merg tocmai fericit, iesi la cumparaturi si da un ban pentru bucuria ta sufleteasca. Oricat de mic ar fi acel obiect pe care ti-l oferi ca bonus, efectul sau va fi puternic asupra starii tale emotionale ajunse intr-un punct sensibil. Ai nevoie de ceva frumos de care sa te agati si ai noroc sa gasesti in jurul tau suficiente motive care iti distrag atentia de la ceea ce nu este tocmai perfect in viata ta.

LEU - Atitudinea ta generoasa si sociabila nu este corect interpretata de o persoana cam sensibila din fire ce poate intelege in felul tau de a vorbi mai mult emfaza, aere de superioritate si orgolii. Chiar daca intentiile tale nu au nimic de a face cu impresia pe care o lasi in jurul tau, e mai bine sa fii asa cum esti de obicei, pentru ca, orice ai face, tot se va gasi cineva care sa nu te inteleaga. Din punctul tau de vedere, ceea ce oferi e amabilitate si prietenie, dar ceilalti nu te vad asa, ci o fac pe suparatii sau jignitii.

FECIOARA - Esti inspirat si vezi lucrurile intr-o lumina aparte.

Mintea ta merge brici si vii cu tot felul de solutii originale, care mai de care mai indraznete. Nu te astepta ca cei mai conservatori din fire sa fie de acord cu tine, pentru ca ceea ce propui tu contine un dram de ciudatenie pe care nu oricine il accepta sau il intelege. Tu ai alta viziune asupra lucrurilor, una mai moderna, mai proaspata, or cei invechiti si demodati nu vor fi niciodata in ton cu timpurile actuale, ci se vor crampona de idei preconcepute.

BALANTA - Nu prea ai parte de colaboratori deschisi si cooperanti astazi, ci dai peste oameni cam pasivi, care nu au chef sa se implice in activitatile incepute. Trebuie sa te descurci mai mult de unul singur, pentru ca, daca insisti sa-i atragi si pe altii in afacerile tale, vei primi din partea lor numai refuzuri, intarzieri si hopuri. Tovarasii tai de munca sunt ori excesiv de suspiciosi, ori ingrozitor de fricosi, si cu astfel de oameni alaturi nu poti da randament, de vreme ce te tot trag mereu inapoi.

SCORPION - Chiar daca nu e usor sa ajungi la scopul pe care ti l-ai propus, ai langa tine un grup de suport care va fi alaturi de tine in permanenta. Sustinerea lor conteaza enorm, deoarece te imping de la spate si nu te lasa la greu. Ca sa nu-i dezamagesti, dai tot ce ai mai bun din tine, pentru ca tinta spre care te indrepti ii va bucura si pe ei la fel de mult. Nu au cu ce sa te ajute mai mult decat cu incurajari de pe margine, ca atare tot greul il vei duce tu pe umerii tai, dar atat timp cat ii ai pe ei alaturi, esti capabil de adevarate miracole.

SAGETATOR - Privesti spre viitor cu deschidere si cu mult curaj, constient ca reusita planurilor incepute acum de tine depinde enorm de tonusul cu care pornesti totul. Esti convins ca totul merge intr-o directie promitatoare si atat timp cat optimismul nu te va parasi, vei avea parte si de elan, si de rezultate bune, si de energie din belsug. Primesti si suficiente informatii si sfaturi utile care vor juca un rol in atingerea scopului propus, si nu poti sta locului pana nu vezi deja primele rezultate conturate la orizont.

CAPRICORN - Comentariile negative care vin de la cei care ar fi trebuit sa te ajute, te tin pe loc si nu poti duce mai departe ce ai inceput. Cu asemenea anturaj, e greu de crezut ca duci totusi ceva la indeplinire, pentru ca ai parte de colegi care te trag inapoi, te tin pe loc, pun bete in roate si nu sunt de acord cu nimic din ceea ce doresti tu. Te simti blocat intr-o zona in care nimic nu se mai urneste incat consideri ca ai ajuns intr-un hop imposibil de trecut. Ba da, il vei trece, dar nu azi, cand toate par sa se fi impotmolit din cauza celor din jur care nu vor sa participe.

VARSATOR - E enervant sa se tergiverseze atata un raspuns de care ai nevoie. Desi ar fi trebuit sa apara azi, poti afla pe cai oficiale ca inca mai ai de asteptat, ca nu s-a ajuns inca la o concluzie finala. Iti pierzi rabdarea pentru ceea ce asteptai sa se materializeze azi si cand nu mai ai acelasi interes pentru scopul propus, incepi sa faci erori din neatentie. Ramai concentrat la telul tau, deoarece chiar si aceste hopuri de pe parcurs au un rol: acela de a-ti testa rezistenta si ambitia de a merge mai departe orice ar fi!

PESTI - Oamenii din jur te ambitioneaza si te motiveaza sa te implici trup si suflet intr-o activitate deloc usoara, dar care iti va oferi mari satisfactii la final. Merita efortul si stresul pe care le vei consuma pentru a ajunge la scopul propus, ca atare nu te lasa oprit de hopurile inerente de pe parcurs si nici nu te lasa coplesit de comentariile acide care mai vin de la cei din jur. Toata lumea are ceva de spus despre ceea ce se petrece, dar important e ca tu sa iti aduni fortele si sa ajungi la final cu capul sus!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »