Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 7 septembrie 2011

07 Sep 2011, 880 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 7 septembrie 2011

Horoscop - Miercuri, 7 septembrie 2011

BERBEC - Ai mari retineri daca sa te implici intr-o anumita activitate sau sa mai astepti sa se aseze lucrurile. Nu esti foarte sigur pe ceea ce urmeaza sa gasesti, de aceea stai in expectativa, puternic influentat si de comentariile cu tenta panicarda din jurul tau. Cand vezi ca nimeni nu are curajul sa faca vreun pas in fata, te gandesti si tu de zece ori inainte daca e bine sa faci asta, dar daca stai pe loc, coplesit de temeri, ai putea rata ocazii bune. Cat timp nimeni nu se inghesuie sa le obtina, de ce n-ai fi tu temerarul care rupe bariera?

TAUR - Daca ai spus candva o minciuna sperand ca nimeni nu o va descoperi, iata ca te-ai inselat. Urmarile sale pot iesi chiar azi la iveala si te tin pe loc. Nu poti trece mai departe decat daca repari problema cat mai repede si iti recunosti vina. A continua sa alimentezi o stare de lucruri falsa nu e deloc in avantajul tau, pentru ca vei incepe sa te amagesti singur, nu numai pe ceilalti. Trezeste-te la realitate si spune lucrurilor pe nume, renuntand la iluzii si vise mincinoase.

GEMENI - Muncesti mult, dar urmarile eforturilor tale se vad si se calculeaza in roade palpabile. Lumea apreciaza ceea ce iese din mainile tale si te poti prezenta in fata oricui cu capul sus, mandru de tine. Iti pui in valoare toate talentele si dai dovada de ambitie si de rabdare pana ajungi la un rezultat demn de lauda. Daca urmeaza sa valorifici produsul muncii tale, fii sigur ca vei primi un pret foarte bun, o nota maxima, pentru ca ceea ce faci acum e de valoare!

RAC - Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu rabdare si energie, pentru ca nu va fi deloc o deplasare simpla. Apar tot felul de probleme minore pe parcurs, dar suficient de enervante pentru a-ti strica placerea calatoriei. Primesti vesti proaste de la distanta sau, pe parcursul calatoriei, te intalnesti cu o persoana care are un efect negativ asupra ta: te intristeaza, iti strica planurile sau te intimideaza, astfel incat vei spune, la finalul zilei, ca ar fi fost mai bine daca nu plecai astazi la drum. Daca poti amana deplasarea, fa-o!

LEU - Te impui in fata tuturor prin autoritate si prin valoarea pe care o reprezinti, iar admiratia pe care o citesti in ochii celor mai tineri este reala si sincera. Exista cineva in preajma ta care te-a luat de exemplu si incearca sa-ti calce pe urme, si o astfel de companie te onoreaza. Ai multe sa-i transmiti iar respectul pe care ti-l poarta te face sa te simti bine in pielea ta, iti creste stima de sine si te motiveaza sa iti demonstrezi si mai mult valoarea. Joci rolul de profesor pentru cineva inca necopt si e o placere pentru tine sa-i dai atatea lectii de viata.

FECIOARA - Te bucuri de o zi linistita in mediul familial.

Nu se mai incing discutii in contradictoriu, nimeni nu mai ridica tonul, ba chiar se poate vorbi de o zi banala, dar care iti prieste de minune. Cand nu apar motive suplimentare de stres, tot ce-ti doresti e sa mentii cat mai mult timp aceasta liniste instalata intre peretii casei tale. Poti spune ca nu a mai fost demult atata liniste, de parca lipseste ceva, dar nu vei reusi sa mentii aceasta atmosfera tihnita prea multa vreme.

BALANTA - Muncesti cu placere, pentru ca esti implicat intr-un proiect prin care ai sansa sa iti demonstrezi concret talentele si pasiunea. Se vede ca pui mult suflet in ceea ce faci si, atunci cand muncesti cu inima deschisa, si rezultatele vor fi excelente. Ai si ceva de castigat de pe urma acestor eforturi, nu doar satisfactia muncii implinite, ci se pare ca exista si un rezultat palpabil pentru care merita sa mergi mai departe, oricat de greu ar fi. Cand te asteapta ceva frumos la final, nu mai conteaza cat de mult ai de lucru.

SCORPION - Ai ajuns intr-un punct critic in care nu mai stii ce sa faci. Variantele care ti se ofera nu te satisfac, ci mai degraba te ingrijoreaza, iar pesimismul care pune stapanire pe tine te opreste din elan. Incepi sa spui ca e mai bine sa renunti, dar nu! Nu trebuie sa renunti, ci doar sa iei o zi, doua, de pauza, ca sa te detasezi de toate, pentru ca iti vei recapata dupa aceea cheful de a merge mai departe. E doar o cadere de energie care va reveni la normal curand, totul e sa nu faci din acest impas - o tragedie!

SAGETATOR - Calmul cu care gestionezi detaliile pe care le ai la dispozitie este o dovada ca te-ai maturizat si nu te mai avanti asa, la primul impuls, spre nimic. Reusesti sa le analizezi pe toate la rece, fara graba, si doar asa ajungi la cele mai intelepte concluzii. Echilibrul, cumpatarea, simtul masurii trebuie sa te insoteasca azi in toate actiunile care au la baza cantarirea mai multor variante posibile, dar cu cat esti mai detasat si mai lucid, cu atat vei lua decizii mai bune. Nu-ti cere nimeni sa dai raspunsul pe loc, deci ia-ti ragazul necesar de gandire.

CAPRICORN - Lupti pentru dreptate si faci tot posibilul sa scoti adevarul la iveala, iar atitudinea ta de justitiar este bine primita si de ceilalti. Apelezi numai la date concrete, la informatii certe care te ajuta sa restabilesti ordinea intr-o situatie din care cineva a avut de pierdut prin faptele necinstite ale altora. Fie ca e o lupta pentru propria ta pozitie sau una dedicata celor care apeleaza la tine pentru a le face dreptate, ai castig de cauza, ceea ce te propulseaza in elita invingatorilor. Meriti toate laudele pentru forta ta de a restabili adevarul.

VARSATOR - Nici tu nu mai crezi in visul pe care il pastrai in secret, doar pentru tine. Afli tot felul de informatii care nasc suspiciuni in mintea ta si incepi sa descoperi numai riscuri, pericole si piedici in calea ta spre ceea ce ti-ai propus candva. Nu ai de ce te agata ca sa mergi mai departe si te lasi coplesit de zvonuri negative si de critici care te ating la coarda sensibila. Ti-ai pierdut increderea in fortele proprii, dar si in promisiunile celor din jur, si spui din ce in ce mai trist ca… nu se poate.

PESTI - Nu pune in practica sfatul pe care ti-l da azi un asa-zis prieten, pentru ca nu se potriveste deloc cu planurile tale. Mai mult strica, pentru ca nu tine cont de situatia in care te afli tu. Desi pare totul in regula la prima vedere, daca mergi pe calea pe care ti-o ofera acesta, vei descoperi ca lucrurile se dau peste cap si scapi de sub control situatia. Mai bine te descurci de unul singur, pentru ca nu toate sfaturile sunt bune, nu sunt compatibile cu intentiile tale si nici ajutorul prietenilor nu e intotdeauna de bun augur. Altceva ai avea nevoie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »