Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 9 septembrie 2011

09 Sep 2011, 775 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 9 septembrie 2011

Horoscop - Vineri, 9 septembrie 2011

BERBEC - Viata de cuplu merge defectuos pentru ca partenerul are niste probleme personale si are tendinta de a da vina pe tine pentru acestea. Fii alaturi de el la bine si la greu, asa cum i-ai promis atunci cand v-ati unit destinele, pentru ca iubirea nu contine numai momente frumoase si fericite, ci si astfel de probe de incercare. Suferi alaturi de el ca si cum ar fi necazurile tale, iar stimulentele tale ii sunt de mare ajutor ca sa depaseasca impasul.

TAUR - Orice afront genereaza o adevarata criza in interiorul tau si te manifesti ciudat in fata celor care nu sunt de acord cu tine. Ori ai reactii agresive si ridici tonul prea usor, ori te retragi in sinea ta si refuzi orice dialog. Nu te stimuleaza deloc conflictele care mocnesc in jurul tau, ci mai mult te sperie, de aceea vei incerca sa fugi din locurile in care atmosfera este apasatoare, gata sa rabufneasca in orice moment. Nu faci fata nici disputelor, nici refuzurilor severe, nici criticilor, ci preferi sa ramai anonim si tacut in umbra.

GEMENI - Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile si faci calcule peste calcule pentru a fi sigur ca te poti incadra perfect in bugetul disponibil. Nu faci cumparaturi fara sa ai nevoie de ele si nici nu semnezi contracte daca nu ai ceva de castigat de aici, ci este o zi in care combini perfect spiritul practic si rentabilitatea pentru a iesi in avantaj. Reusesti sa le dramuiesti pe toate atat de bine, incat ai sansa de a restabili echilibrul chiar si in cele mai complicate situatii financiare in care esti implicat.

RAC - Ai mare grija la informatiile pe care le faci publice azi, pentru ca risti sa faci o declaratie falsa care poate strica planurile altor persoane. Poate nu-ti dai seama ca s-a infiltrat pe undeva o eroare si sustii cu fermitate parerea ta, dar care contine un punct sensibil periculos pentru cei care se vor baza pe aceste date. Nu te aventura sa transmiti altora vesti neverificate, deci, daca nu esti complet sigur pe ceea ce spui, ar fi bine ori sa te informezi si din alte surse, ori sa eviti sa faci afirmatii. Nu le stii chiar pe toate perfect.

LEU - Nu ai incredere intr-o persoana care nu se ridica deloc la nivelul asteptarilor tale, ci iti ridica mari semne de intrebare in privinta inteligentei sau credibilitatii sale. Daca intuitia iti spune ca nu e un om bine informat in domeniul cu care se lauda, mai bine eviti sa ii ceri ajutorul sau sa te bazezi pe interventia lui ca sa nu-ti strice tie planurile. Tu stii mai multe lucruri din domeniul respectiv decat acesta, ca atare mai bine cauti persoane mai bine pregatite carora sa le ceri ajutorul. Acest om se bate cu pumnul in piept, dar habar n-are!

FECIOARA - Ai multe in plan pentru astazi, dar parca toate stau pe loc.

Nu tu esti vinovat de aceste hopuri, ci altii care resping parerile tale si pun numai bete in roate. Inainte de a te supara pe ei, ar trebui sa te gandesti ce anume ii determina sa refuze orice cooperare si sa critice parerile tale. Poate au dreptate si acesta e felul lor de a te trage de maneca sa nu te bagi intr-o directie gresita. Si tu ai facut la fel cu alte ocazii si le-ai taiat elanul din start cu detalii pe care ei nu le observasera la timp.

BALANTA - Deschide bine ochii si nu te lasa furat de perspectivele interesante care ti se deschid in fata, pentru ca ele contin si un factor de risc. Pacalit de entuziasmul noutatii, ai putea scapa din vedere punctele slabe ale acestui drum si va fi prea tarziu, mai apoi, sa mai repari ceva. Cel care te invita azi sa i te alaturi intr-o aventura incitanta la prima vedere nu are intentii tocmai bune, ci urmareste ceva care il avantajeaza doar pe el, nu si pe tine. Tu ai mult de pierdut daca-l urmezi!

SCORPION - Demonstreaza-ti cinstea cu documente scrise negru pe alb si cu argumente puternice, pentru ca cineva sta sa judece dovezile pe care le prezinti. Ai toate sansele sa iti dovedesti bunele intentii si sa scoti adevarul la iveala, spre disperarea altora care au incercat sa obtina o victorie pe cai incorecte. Tu urmeaza doar calea cea dreapta spre succes si in final reusita iti va reveni doar tie, deci nu te lasa furat de tentatia de a gresi sau de a calca stramb, crezand ca nu descopera nimeni. Ba da, cineva sta la panda, gata sa sanctioneze orice abatere.

SAGETATOR - Trebuie sa cheltuiesti o oarecare suma de bani pentru a scapa de o corvoada. E un sacrificiu care se cere facut acum pe care il consideri a fi mai degraba o pierdere. Te poti astepta asadar la o penalizare, la o sanctiune, la o plata restanta pe care ai uitat-o de ceva vreme, dar care acum se cere achitata de urgenta. Iei bani dintr-o parte pentru a acoperi aceasta plata neprevazuta si tot acest demers financiar lasa un gust amar, pentru ca tare ai fi dorit ca acei bani sa fie folositi pentru un scop mai placut tie. Uneori banii se duc si pe lucruri nedorite, dar scapi de o datorie!

CAPRICORN - Ceea ce pornesti astazi aere mari sanse de a deveni o reusita deosebita in curand, deci merita tot efortul care ti se cere. Implica o investitie masiva de energie si de entuziasm - ceea ce nu ai intotdeauna la dispozitie - dar apare si un stimulent extrem de atragator care te determina sa te implici trup si suflet. Cand vezi ce bine si ce repede evolueaza lucrurile in directia visata, deja prinzi curaj sa mergi si mai departe, deoarece acest pas e doar inceputul unui proiect de mai mare anvergura.

VARSATOR - A venit momentul sa scoti de la naftalina o serie de acte sau de evenimente din trecutul tau care pot avea un cuvant de spus in cariera ta. Vorbeste despre cursuri absolvite, despre diplome primite, despre momente marcante din trecutul tau profesional, pentru ca toate vor conta la calificativul pe care urmeaza sa il primesti. Daca mergi la un interviu de angajare, nu fi modest, ci povesteste comisiei cateva din reusitele tale mai vechi si de cunostintele acumulate in anii de studiu, pentru ca vor forma o imagine buna asupra ta ca specialist. Ai cu ce te lauda!

PESTI - Stii sa te bucuri si de lucruri marunte, fara a avea intotdeauna doar pretentii mari. Chiar daca unele evenimente nu sunt atat de spectaculoase pe cat sperai, te multumesti si cu putin, iar aceasta atitudine rezervata te va ajuta sa te adaptezi la orice situatie. Cu cat ai dorinte mai inalte, cu atat sansele de a le indeplini scad simtitor, de aceea cel mai bine e sa-ti propui teluri accesibile, sa le atingi si abia dupa aceea sa vezi spre ce poti merge mai departe. Nu visa imposibilul ci bucura-te de ceea ce ai!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »