Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 12 septembrie 2011

12 Sep 2011, 780 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 12 septembrie 2011

Horoscop - Luni, 12 septembrie 2011

BERBEC - Starea ta psihica este extrem de vulnerabila la orice afront incat poti reactiona gresit. Crizele de orice natura planeaza in aer si, deoarece nu esti in apele tale, esti vizat de riscuri. Surprize neplacute pot cadea in calea ta ca o bomba: esecuri si vesti proaste, boli si conflicte, defectiuni neprevazute, schimbari abrupte de program, ca atare fii pregatit de orice. Nici nu stii ce apare ca din senin, suficient cat sa-ti strice tie toate planurile.

TAUR - Minciuna isi poate atinge uneori scopul, dar nu inseamna ca va ramane nedescoperita si nepedepsita. Cineva umbla cu cioara vopsita azi si chiar ii merge, dar va veni o zi in care vei restabili adevarul si vei deveni foarte dur cu astfel de oameni. Daca cineva ti-a inselat increderea odata va iesi de la inima ta si nu-i vei mai oferi niciodata credit. Nimic din ceea ce e obtinut prin cai incorecte nu dureaza, ca atare e un succes trecator, pentru ca vei invata ceva despre intentiile oamenilor, cu aceasta ocazie.

GEMENI - Pierzi o mare sansa care ti se scurge printre degete pentru ca nu reusesti sa actionezi prompt. Prea stai pe ganduri inainte de a accepta, or, aceasta e o ocazie care nu asteapta. Ti se cere o interventie spontana, ca sa pui imediat mana pe ocazia rarisima oferita, deoarece, daca mai astepti sau mai ceri informatii, ar putea aparea altul care s-o valorifice, in defavoarea ta. Riscul de a rata un noroc chior e cam mare, asadar, dar, pentru ca esti avertizat, ar fi bine sa valorifici orice moment favorabil imediat ce se iveste!

RAC - Desi esti plin de energie si dornic sa te apuci de treaba, nu sunt intrunite toate conditiile unei evolutii uniforme de la start pana la finish. Apar tot felul de obstacole pe parcurs, te intorci de cateva ori din drum ca s-o iei de la capat, ca atare nu ai ales cel mai bun moment pentru a porni o actiune complicata. La cat de multe obstacole se ivesc la inceput, ai spune ca e o misiune imposibila, dar cu vointa si rabdare, poti trece mai departe. E doar o proba de incercare ce-ti testeaza capacitatea de a continua orice ar fi!

LEU - Nu te poti concentra eficient la problemele de serviciu de vreme ce mintea ta e coplesita de amor. Te-ai indragostit si senzatiile care pun stapanire pe tine nu te lasa sa muncesti eficient. Gandul zboara des la persoana iubita si risti sa faci erori absurde din cauza visarii cu ochii deschisi. Poate esti de inteles, pentru ca iubirea zapaceste pe oricine, mai ales la primii fiori, dar sefii sau clientii nu vor tolera usor o astfel de atitudine cand e in joc o sarcina importanta.

FECIOARA - Primesti informatia de care aveai nevoie pentru a trece la etapa urmatoare a unui proiect de anvergura.

E un demers de lunga durata si mereu ai nevoie de interventia altor persoane care joaca un rol in acest sens. Se poate spune ca ai incheiat doua capitole ale acestei actiuni si treci deja la urmatorul, care va avea si el multe surprize placute pentru tine, dar trebuie sa pastrezi permanent contactul cu colaboratorii, deoarece vei avea in continuare nevoie de ajutor. Numai in echipa vei reusi!

BALANTA - Nu te astepta sa ajungi usor la visul tau cel mai important, pentru ca e o cale sinuoasa pana la succes. Se vor gasi multi inamici care sa-ti taie elanul, care sa-ti critice planurile si sa incerce sa te determine sa renunti, dar nu trebuie sa te lasi influentat de acestia. Totusi, nu strica sa pleci un pic urechea la parerile lor, pentru ca ei au alta viziune si ori iti mai deschid ochii un pic, ori te motiveaza sa te implici si mai ambitios pentru a demonstra ca visul tau este realizabil. Stii si tu ca nu e un scop facil, dar poti ajunge acolo prin multa vointa!

SCORPION - Redu tonul, daca ai de criticat pe cineva astazi, pentru ca esti cam aspru in exprimare si poti rani profund pe cei mai sensibili din fire. Chiar daca ai dreptate, nu trebuie sa o faci pe durul cu ei, pentru ca ii poti convinge si prin alte metode. Esti gata sa le faci un perdaf extrem de aspru care va lasa urme adanci in sufletul lor, ca abia dupa aceea sa-ti dai seama ca ai depasit masura si ai cam taiat in carne vie… Vezi cum dregi busuiocul ca sa-i imbunezi!

SAGETATOR - Suferi din amor, pentru ca persoana iubita a facut un gest care te-a descumpanit. Nu mai stii ce sa crezi, ai impresia ca dragostea lui a palit si nu gasesti in tine forta de a depasi acest impas. Nici nu poti dormi noaptea din cauza grijilor si te lasi coplesit de intrebari despre adevaratele sentimente ale partenerului. Da, poate a gresit, poate a spus o vorba dura fara sa-si dea seama, dar merita o discutie in care sa lamuriti situatia. Refuzul de a dialoga nu e solutia acestei probleme!

CAPRICORN - Unde apari tu, se rezolva toate, pentru ca ai intotdeauna solutii practice la orice. Tu nu-ti pierzi timpul cu lamentari inutile, ci pui mana pe unelte ca sa repari defectiunea. Joci un rol benefic si in treburile altora, pentru ca oricine te are astazi alaturi, ca tovaras de lucru sau de discutie, primeste de la tine cele mai bune sfaturi. Iti place sa fii util, sa ti se ceara ajutorul, chiar si fara a astepta o rasplata in schimb, pentru ca aceasta e forma in care iti aduci tu contributia la bunul mers al societatii.

VARSATOR - Nu mai stii cum sa multumesti pe toata lumea, pentru ca apar disensiuni in casa iar tu esti la mijloc, pe post de arbitru. Un conflict intre parinti si copii, intre mama si tata sau intre voi, ca familie, si vecinii de bloc trebuie aplanat cu multa toleranta, iar tu vei reusi sa intervii salvator pentru a nu se ajunge la tensiuni mai mari decat e cazul. Ai dubii cu privire la argumentele ambelor tabere si nu esti de acord cu niciuna, ceea ce iti va fi de ajutor sa extragi o concluzie lucida si impartiala.

PESTI - Nu te poti concentra la sarcinile mai dificile de la serviciu, pentru ca esti tras in prea multe directii. Problemele de acasa te preocupa mai mult decat cele profesionale, si vei incerca sa te ocupi prioritar de ele, pentru ca, daca nu ai liniste in viata persoana, nu dai randament nici in alte directii. Fa tot posibilul sa restabilesti armonia in viata personala, ca apoi sa te intorci linistit la agenda de sarcini care isi asteapta randul. Pe ambele - si casa, si serviciul - nu le poti gestiona in mod egal in acelasi timp.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »