Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 15 septembrie 2011

15 Sep 2011, 745 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 15 septembrie 2011

Horoscop - Joi, 15 septembrie 2011

BERBEC - Ca sa poti iesi din zona de incertitudine cu efecte neplacute asupra psihicului, ai nevoie de garantii, de vesti concrete care sa alunge teama din sufletul tau. Ai noroc, exista cineva care iti ofera raspunsul de care aveai nevoie si, datorita lui, iti recapeti increderea in ceea ce faci, incat poti duce mai departe ce ai inceput. Cat timp mergi ca pe gheata subtire, nu esti in apele tale si nici rezultatele nu te multumesc, de aceea ai mare nevoie de dovezi palpabile si date exacte.

TAUR - Esti la rascruce de drumuri intre doua directii in care nu ai incredere. Nici una, nici cealalta nu te atrage mai mult, tocmai de aceea treci totul printr-un proces de analiza foarte sever, in care isi vor spune cuvantul si inima, si ratiunea, in mod egal. Logica iti spune ca alegi o anumita cale, in timp ce emotiile te imping spre cealalta directie, de aici si starea ta de totala confuzie. Totusi, vei face o alegere, chiar daca nu stii foarte clar cat e de buna, asteptand sa-si arate efectele in curand.

GEMENI - Daca stai pasiv atunci cand ti se ofera o sansa buna de afirmare, fii sigur ca va aparea altul care s-o valorifice in avantajul sau. Nu te gandi de zece ori inainte si nu te mai indoi de rezultate, pentru ca altii vor fi mai spontani si se vor baga inaintea ta, furandu-ti norocul din fata. E o sansa doar pentru tine, dar nu ai incredere in fortele proprii si teama pune stapanire pe tine. Pui prea multe intrebari - de ce eu, de ce acum, de ce asa? - iar acest proces te face sa ratezi ocaziile norocoase.

RAC - Un proiect la care ai muncit multa vreme se poate incheia atat de brusc, incat nici nu mai ai timp sa adaugi ultimele detalii. Nu credeai ca se va ajunge aici, pentru ca tu aveai o strategie mai indelungata in minte iar rezultatul in fata caruia te gasesti azi brusc nu te satisface. Altceva ai visat tu in acest demers, or finalul atins pare mai degraba un esec, o usa trantita in nas si nu tinta pe care ti-ai propus-o atunci cand ai pornit pe acest drum. Nu toate ies conform planurilor ci se mai ivesc si blocaje abrupte.

LEU - E o placere sa petreci cat mai mult timp cu cei dragi, cu familia, cu persoana iubita, iar acestia au pentru tine doar gesturi de afectiune si simpatie. Si tu le oferi multe in schimb si incerci sa-ti joci rolul perfect de fiecare data: sa fii parintele ideal sau gazda perfecta, sa arati ca esti un frate devotat sau fiul ascultator, pentru ca, in toate relatiile pe care ai cu cei la care tii, conteaza enorm capacitatea de daruire si devotamentul.

FECIOARA - Tristetea vine de pretutindeni, si practic, o veste proasta in amor va fi imediat insotita si de una la fel de proasta la serviciu.

Nu apare nimic placut in program care sa te ajute sa-ti recapeti optimismul, dimpotriva, surprizele neplacute ale zilei te determina sa crezi ca esti cel mai mare ghinionist si cel mai nefericit de pe fata planetei. Va trece si aceasta stare, e doar una din crizele tale caracteristice in care ai tendinta de a agrava un detaliu minor si a-l transforma intr-o catastrofa.

BALANTA - E greu sa pastrezi armonia in mediul in care te afli, caci esti la mijloc intre doua tabere aflate in conflict. Una apeleaza la ratiunea ta si iti cere sa judeci corect o situatie, iar cealalta te atinge mai mult la coarda sensibila, tocmai de aceea ti-e atat de greu sa discerni intre cele doua extreme. E ca si cum ai fi la mijloc intr-un conflict intre minte si inima, dar esti atat de priceput sa extragi concluzii in situatii cu doua directii de interpretare, incat vei gasi o cale de mijloc pentru a impaca si capra, si varza.

SCORPION - Duci dorul unui eveniment din trecutul tau in care te simteai important si toata lumea era cu ochii pe tine. Acela a fost momentul tau de glorie pe care-l vei povesti iar si iar celor care te asculta, dar visezi la clipa cand vei reedita acel eveniment de maxima fericire. Crezi cu tarie ca nu va ramane doar o simpla amintire din viata ta, ci va veni o zi cand vei putea readuce totul la lumina printr-o a doua sansa la fel de buna ca cea de demult. Deocamdata, insa, te lauzi cu istoricul de pana acum.

SAGETATOR - Nu te astepta ca toata lumea sa aprecieze visele tale cele mai inalte, pentru ca ai in jurul tau suficienti carcotasi gata sa-ti taie aripile. Unii nu cred in planurile tale, pentru ca, de fapt, nici nu te cunosc destul de bine, ca atare tu trebuie sa ramai concentrat la visele tale si sa le duci mai departe prin forte proprii. Numai prin fapte poti demonstra ca visul tau e realizabil, pentru ca, la nivel teoretic, asa cum se prezinta acum, lasa loc de suspiciuni si de comentarii malitioase. Ajungi tu acolo si pe urma te lauzi!

CAPRICORN - Uiti de amabilitate si de bune maniere cand nu-ti convine ceva si ridici tonul mult prea devreme. Interlocutorul va incerca sa-ti mai domoleasca patima pe care o versi in discutii, dar asta s-ar putea sa te irite si mai mult si sa reactionezi agresiv. Tovarasul tau de discuti nu are nimic cu tine, doar tu esti cel nervos care refuza dialogul, dorind sa ai doar tu ultimul cuvant, dar aceasta atitudine impulsiva poate strica multe! Mai ales placerea de a se discuta cu tine.

VARSATOR - Primesti un verdict cu care nu esti de acord, dar, in loc sa cauti sa-ti demonstrezi nevinovatia si sa obtii ceea ce ti se cuvine, te lasi coplesit de infrangere. Nu ai, deocamdata, forta de a scoate adevarul la iveala si accepti raspunsul, chiar daca e total in defavoarea ta. Trebuie sa treaca impactul acestui moment trist pentru a incepe sa vezi din nou lucrurile lucid asa cum sunt in realitate, pentru ca momentan esti prea trist si demoralizat ca sa gasesti argumente si energie pentru a contracara situatia.

PESTI - Ai motive de satisfactie deplina pentru ca ajungi la un nivel in care succesul pe care l-ai visat deja incepe sa se contureze palpabil. Nu e doar un vis care te-a motivat sa mergi mai departe, ci un fapt cat se poate de concret spre care te indrepti cu pasi repezi. E apogeul unui proiect la care ti-ai adus contributia, implinirea unui mare scop, e capatul unui drum care a inaintat lent si greu pana aici, dar nici nu mai conteaza ce s-a intamplat pe parcurs, ci doar punctul maxim pe care deja il poti atinge.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »