Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 17 septembrie 2011

17 Sep 2011, 677 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 17 septembrie 2011

Horoscop - Sambata, 17 septembrie 2011

BERBEC - Eforturile tale ajung la un nivel de care esti mandru si te prezinti in fata tuturor cu capul sus, incantat de ceea ce iese din mainile tale. Succesele profesionale se tin lant si faci pasi mari spre tinta ta cea mai inalta in cariera. Orice confruntare profesionala legata de obtinerea unui job, de o eventuala promovare sau de cererea unui salariu crescut se poate solda cu o reusita, totul e sa fii sigur pe tine si sa-ti pui in valoare calitatile. Superiorii sunt multumiti de tine!

TAUR - Ceva nu merge bine in casa ta, atmosfera este cam apasatoare si relatia cu ceilalti membri ai familiei lasa de dorit. Ori cineva este bolnav si ii influenteaza negativ si pe ceilalti din jurul sau, ori treceti cu totii printr-un moment dificil in care trebuie sa fiti alaturi la greu. Daca cel trist esti tu, te vei bucura de prezenta celor dragi care vor incerca sa te sprijine de pe margine. Indiferent in ce ar consta ajutorul lor - un umar de plans, o vorba de incurajare, o ureche care te asculta - te simti mai bine ca nu esti singur.

GEMENI - Nu te poti concentra la activitati intelectuale complicate, cum ar fi sustinerea unei lucrari, o teza dificila sau un examen profesional. Esti neatent, superficial si, daca te implici in astfel de activitati ceva mai complicate, riscul de a gresi este enorm. Nu detii toate informatiile necesare iar cele pe care totusi le ai la dispozitie sunt exprimate incoerent. Fa un efort sa-ti aduni un pic gandurile, pentru ca nu se intelege clar ce vrei, fiind mai tot timpul pus pe glume.

RAC - Nedreptatea te face sa reactionezi ceva mai agresiv, pentru ca nu suporti sa vezi ca altul castiga apeland la minciuna sau la gesturi incorecte. Faci tot posibilul sa scoti adevarul la lumina si, daca sta in puterea ta, iei masuri severe de pedepsire a vinovatilor. Nu te astepta ca cei vinovati sa recunoasca umili greseala, ci unii vor riposta vehement, considerand ca au dreptate, dar daca vii cu argumentele cele mai solide in slujba adevarului, nu vor mai avea nimic de comentat.

LEU - Iei decizii foarte categorice, care nu iti mai ofera loc de intoarcere, ca atare fii atent ce spui. Un nu ramane nu pentru totdeauna, alegerea unei anumite cai va trebui sa ramana constanta pana ce vei ajunge la tinta propusa, ca atare ori eviti sa dai verdicte radicale, cu gandul ca mai apar detalii suplimentare pe parcurs, ori ramai ferm pe pozitie si hotararea ramane sfanta pentru tine pana la capat.

FECIOARA - Iubirea te obliga sa mai faci uneori compromisuri, sa treci cu vederea ceea ce nu-ti convine la celalalt pentru ca, in fond, nimeni nu e perfect.

Cel drag iti poate oferi azi o surpriza neplacuta pe care nu ai fi tolerat-o la alte persoane, dar, pentru ca e omul la care tii cel mai mult, te arati dispus sa uiti si sa ierti, ca si cum nimic nu ar fi fost. Si el ar face la fel daca si tu i-ai gresi, pentru ca asa e iubirea: un continuu schimb reciproc de sacrificii pentru binele si continuitatea relatiei.

BALANTA - Toate par sa mearga azi de-a-ndoaselea. Relatiile cu lumea lasa de dorit, piedicile apar la tot pasul si toate planurile facute pentru azi nu par sa evolueze. Totul depinde, asadar, de cei cu care intri azi in contact, pentru ca primesti de la ei doar refuzuri, ostilitate si o multime de bete in roate. Pentru ca nu ai norocul de a colabora cu oameni de nadejde, ai ghinionul de a da mereu peste carcotasi invidiosi si rautaciosi care nu fac altceva decat sa-ti taie tie elanul.

SCORPION - Nu apare nimic interesant in program care sa-ti abata gandurile de la necazurile actuale. Esti mereu cu mintea la diverse esecuri, lipsuri sau probleme de sanatate care au dat navala in acelasi timp si, pentru ca nu ai la ce altceva sa-ti abati gandul, le vei agrava din cauza starii psihice negative. Probabil esti puternic influentat de anturaj care nu vorbeste azi decat de alte si alte necazuri incat incepi sa le scoti si pe ale tale mai mult in evidenta. Nu e nicio placere sa revii obsedant la aceleasi motive triste de conversatie.

SAGETATOR - Ai prea multe de facut si, tras in atatea directii, nu dai randament la nimic. Nu incerca sa te ocupi de doua lucruri simultan, pentru ca imediat apar erori si gafe pe care le vei regreta, chiar daca vei incerca sa le repari imediat cu un dram de auto-ironie. Umorul te poate scoate adeseori din incurcatura, dar daca stii ca nu te poti concentra la prea multe deodata, ar fi bine sa mai refuzi unele sarcini si sa te ocupi doar de cate una pe rand. Altfel le rasolesti pe amandoua!

CAPRICORN - Esti aproape obsedat de o activitate la care iti aduci contributia. Ambitia nu te lasa sa te opresti pana nu vezi roadele palpabile in fata ta, de aceea tragi tare, chiar daca unii ar putea crede despre tine ca esti cam incrancenat, obsedat de cariera sau de bani. Asa pari la prima vedere, dar ai prea mare nevoie de bani ca sa stai pe margine fara sa faci nimic, ca atare te implici serios in orice actiune care ti-ar putea aduce un venit suplimentar. Altfel te simti cu un ban in plus in portofel.

VARSATOR - Desi tu esti bucuros de atmosfera acestei zile, nu la fel de incantati sunt cei din anturaj. Unii cauta nod in papura si nu sunt multumiti de nimic, dar nu trebuie sa pui la suflet comentariile lor negative, pentru ca pe ei oricum nimic nu-i bucura. Sunt oameni care se indoiesc de tot ce aud, nu au incredere in nimic si se plang intruna de lumea in care traiesc, dar nu le merge cu tine, pentru ca tu ai suficiente motive de satisfactie ca sa nu te cramponezi de lucrurile urate.

PESTI - Este o zi perfecta pentru a pleca intr-o calatorie care va avea un efect fantastic asupra psihicului tau. Te relaxezi cand vezi locuri frumoase, te bucuri cand intalnesti oameni dragi, si astfel de momente superbe iti incarca bateriile la final de saptamana. Iei legatura cu cei dragi de departe si poate chiar ai sansa de a pleca spre ei, pentru ca ziua aceasta te imbie la deplasari de placere spre destinatii incantatoare! Nu refuza nicio invitatie la plimbare!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »