Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 19 septembrie 2011

19 Sep 2011, 740 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 19 septembrie 2011

Horoscop - Luni, 19 septembrie 2011

BERBEC - Norocul poate aparea azi in plan sentimental, de parca ai trece prin locul potrivit in momentul potrivit pentru o intalnire de suflet cu totul speciala. Iti iese intamplator in cale persoana pe care o iubesti sau, daca nu exista inca cineva in inima ta, azi sansa poate sa fie de partea ta pentru a-ti oferi pe tava fericirea! Evenimentele pe care le traiesti alaturi de cel drag te fac de-a dreptul fericit, rasfatat de amor si de emotii placute, incat nu mai conteaza nimic altceva pentru tine decat… iubirea!

TAUR - Nu stii daca e bine sa faci din nou compromisuri sau sa ramai ferm pe pozitie. Creezi precedent de care altii pot profita cu alte ocazii, de aceea ai atatea retineri daca sa-ti calci si de aceasta data pe mandrie. Daca rezultatul e in avantajul tau, merita sa faci acest sacrificiu, dar daca o faci iar pentru binele altuia, si nu pentru al tau, poate n-ar strica sa fii un pic mai egoist si sa refuzi. A cata oara te dedici intereselor altuia si acesta nici macar nu-ti multumeste?

GEMENI - Nu prea ai pe cine te baza la nevoie, pentru ca cei care ar fi trebuit sa participe la planurile de care te ocupi, tot cauta scuze ca sa scade de efort. Se pare ca esti singur in fata greutatilor, dar nu trebuie sa-ti faci probleme, pentru ca esti suficient de inteligent si de priceput pentru a face fata provocarilor. Este recunoscuta capacitatea ta de a gasi solutii istete la orice situatie complicata, ca atare nu ai deloc nevoie de ajutor din afara. Oricum nu ai de la cine-l primi astazi.

RAC - Dintr-o gafa copilareasca pui capat unei actiuni care parea sa mearga bine. Nu ai fost atent la consecintele propriilor tale gesturi si te trezesti in fata esecului. Norocul tau e ca te prinde intr-o pasa buna in care nu te cramponezi de esec, ci reusesti chiar sa faci haz de necaz si sa-ti asumi responsabil toata vina. Esti convins ca un dram de umor si de auto-ironie poate drege busuiocul, aratandu-le celor din jur ca nu ai avut nicio intentie negativa, ci totul s-a intamplat asa fara sa vrei.

LEU - E greu sa faci echipa cu persoanele mai independente din fire care vor sa fie lasate in voia lor, dar totusi e nevoie de cooperare in situatia de fata. Convinge-l pe colegul tau ca e nevoie de dialog, de schimb de opinii, pentru ca nici tu de unul singur, nici el pe cont propriu nu veti ajunge la rezultatele visate. Daca v-ati uni fortele intr-un sens comun, ati fi amandoi satisfacuti de rezultate, or asa, fiecare separat, nu se naste nimic constructiv. Ce-i drept, tie iti place sa fii lider, iar celalalt accepta cu greu conducerea altuia.



FECIOARA - Toate iti ies ca la carte ar succesul de azi e motivant pentru a merge mai departe si a tinti si mai sus. Esti capabil de reusite mult mai indraznete, ca atare ia acest succes ca punct de start pentru viitoarele tale realizari. Castigi admiratia si respectul celor din jur pentru ca stii sa te pui intr-o lumina favorabila. Se vorbeste despre tine in termeni laudativi si esti mandru de tine, dar nivelul atins te obliga sa faci eforturi pentru a te mentine in frunte.

BALANTA - Suferintele cele mai mari ale acestei zile sunt legate de viata sentimentala unde ai parte de o deceptie. Te simti singur, abandonat, neglijat de cel drag, dar e posibil ca si el sa simta acelasi lucru. Va iubiti, dar nu stiti sa va exprimati sentimentele la justa valoare si de aici apar probleme de comunicare in cuplu. Ar fi nevoie de o discutie deschisa si sincera care sa alunge indoielile si sa repare punctele slabe ale relatiei voastre, dar nimeni nu are curajul de a incepe. Fa-o tu primul!

SCORPION - Daca au inceput sa apara piedicile, deja e semn ca nu vei mai ajunge acolo unde ti-ai propus, de aceea e bine sa ai intotdeauna un plan de rezerva in buzunar, ca, in cazul in care primul pica, sa poti schimba macazul din mers. Azi vei vedea ce rau este sa nu fii prevazator si sa-ti pregatesti acel plan B, pentru ca cel in care ti-ai pus toate sperantele esueaza si odata cu el si toate visele tale. Numai printr-un miracol mai poti recupera ceva pentru a deturna totul in alta directie.

SAGETATOR - Alegerea pe care o faci acum, nu duce acolo unde ai sperat, ca atare deschide bine ochii inainte de a da raspunsul final. E posibil sa fie o pista falsa care sa-ti consume energia si timpul, ca sa nu ajungi totusi acolo unde ai visat. Te-ai lasat probabil influentat sa mergi in aceasta directie dar dupa o vreme vei incepe sa descoperi ca nu a fost cea mai buna alegere. Te-ai lasat condus de altul si acum regreti ca nu ai fost mai informat si mai ferm pe pozitie. Nu e bine sa te lasi indrumat de altii orbeste!

CAPRICORN - Informatia gresita pe care o primesti azi de la un coleg te tine pe loc. Trebuie sa sapi dupa date corecte, sa descoperi unde se ascunde eroarea si abia dupa aceea vei putea duce mai departe ce ai inceput, dar e frustrant sa bati pasul pe loc doar din cauza increderii pe care i-ai acordat-o. Daca ai fi fost mai sceptic sau daca ai fi verificat din timp spusele sale, poate nu ai fi consumat acum atata timp pretios pentru a restabili adevarul si cursul firesc al actiunii.

VARSATOR - Esti implicat intr-un proiect de anvergura ce se va desfasura pe un timp indelungat de acum inainte, dar ai alaturi de tine colaboratori mai conservatori din fire si mult mai lenti in decizii care vor ingreuna si mai mult evolutia. Daca ai intrat in hora, trebuie sa te supui conditiilor date, iar de data aceasta ceilalti sunt cei care dicteaza ritmul de inaintare. Cum esti mai iute de felul tau, ai fi dorit rezultate mai rapide, dar asocierea cu ei te obliga sa mergi in ritmul lor.

PESTI - Apare in calea ta o persoana care se va dovedi a fi salvatorul tau. Intervine in afacerile tale cu un sfat eliberator care te ajuta sa treci mai departe, la etapele urmatoare. Fara informatia primita de la acesta, fara gestul sau de generozitate, ai fi pierdut mult timp pretios tot cautand solutia ideala, dar asa o primesti practic de-a gata si ajunge doar sa o pui cat mai repede in aplicare. Iti va castiga admiratia si recunostinta, pentru ca admiti sincer ca, fara ajutorul sau, nu ai fi avut parte de acelasi succes.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »