Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 20 septembrie 2011

20 Sep 2011, 723 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 20 septembrie 2011

Horoscop - Marti, 20 septembrie 2011

BERBEC - Esti ingrijorat de unele vesti care sosesc de la lumea din jur. Poate sunt simple zvonuri alarmiste si nu ar trebui sa le dai crezare, dar au un oarecare impact asupra ta. Pot fi stiri internationale sau evenimente la nivel mai larg de urbe sau de tara care au o semnificatie aparte asupra ta si care te pun pe ganduri. Nu sunt tocmai vesti bune pentru ca pot viza o intreaga categorie sociala care te-ar putea include si pe tine. Nu le poti ignora, dar nici nu te transforma in obsesii!

TAUR - Parca toate merg de-a-ndoaselea azi, dar la originea acestei senzatii de impotmolire se afla relatia defectuoasa cu lumea. Nu ai parte de colaboratori cooperanti, ci cei cu care incerci totusi sa ai un dialog sunt ostili, incapatanati si il iau pe nu in brate si nu vor sa auda parerile altora, inclusiv ale tale. Nu te astepta sa te faci usor ascultat astazi, pentru ca vei avea la un moment dat impresia ca dai numai de piedici si de oameni pusi pe harta. Ai rabdare!

GEMENI - Nici acasa nu gasesti intelegerea de care ai avea nevoie pentru ca se ivesc tot felul de mici dispute domestice care tensioneaza relatia cu familia. Nici nu ar merita prea multa atentie, dar cand vezi ca la incercarile tale de armonizare si de intelegere ti se raspunde agresiv sau cu nepasare, e si normal sa reactionezi la un moment dat, si nu intr-un mod tocmai placut. Incearca totusi sa nu intorci armele impotriva celor care nu se poarta cuviincios si arata-le cum ar trebui sa se poarte, de fapt!

RAC - Succesul se numara si in bani si aceasta senzatie o vei avea astazi cand vei intra in posesia unei sume ca onorariu pentru o activitate prestata cu brio. Esti multumit de roade, ai muncit mult, dar ai si primit inapoi pe masura eforturilor depuse, ceea ce devine motivant, desigur. Ai alta incredere acum in valoarea ta si esti pregatit sa mergi mai departe spre un alt nivel, aducator de venituri si mai bune. Cand munca ta este apreciata si astfel, capeti energie pentru a tinti si mai sus.

LEU - Esti la mijloc intre doua directii la fel de atractive, si greutatea momentului este exact decizia finala. Nu le poti duce pe amandoua mai departe deci trebuie totusi sa te concentrezi asupra unei singure, care are mai multe de oferit. Pui in balanta si descoperi ca unul din aceste vise are mai mari sanse de reusita, ca atare nu fugi dupa doi iepuri pentru ca stii ce se poate intampla. Detii toate calitatile necesare pentru a-ti indeplini acest vis, totul e sa cantaresti atent care ti se potriveste cel mai bine.

FECIOARA - Ai o discutie intre patru ochi cu o persoana care te intelege cel mai bine.

Ca e un membri al familiei sau cel mai bun prieten, primesti din partea sa multa compasiune iar sfaturile pe care ti le ofera te pot ajuta sa iesi cu brio din orice impas. In astfel de momente descoperi cine iti este prieten cu adevarat si iti sare in ajutor cu inima deschisa, pentru ca se creeaza intre voi un schimb perfect de emotii si energii pozitive care va leaga si mai mult prietenia. Nu ai multi astfel de prieteni de suflet, deci lupta sa-l pastrezi pe acesta!

BALANTA - Nu te grabi sa ajungi repede la rezultatele pe care ti le-ai propus, pentru ca graba poate strica multe. Este un proces de lunga durata in care fiecare zi care trece are un rol, deci incearca sa accepti evolutia aceasta ceva mai lenta, pentru ca se pare ca este si cea mai buna. Vei fi foarte multumit de ceea ce se cladeste sub ochii tai incat e o lectie excelenta pentru tine sa iti educi rabdarea si sa nu mai pretinzi rezultate imediate. Cu cat lucrurile inainteaza mai incet, cu atat au efecte mai durabile.

SCORPION - Muncesti mult, motivat de o tinta pe care doresti neaparat sa o atingi cat mai repede. Valorifica elanul care te cuprinde acum si pune-ti in joc toata energia, deoarece te indrepti spre un succes de care vei fi mandru. Daca dai azi startul unui proiect nou, lucrurile vor evolua foarte frumos spre ceea ce doreai, iar reusita de acum va deveni punctul de plecare spre un succes si mai important in viitor. Motivatia vine pe parcurs, cu fiecare noua etapa pe care o inchei.

SAGETATOR - Esti cam aventuros cand vine vorba de sentimente incat nu se prea poate pune pret pe declaratiile tale de dragoste. Spui te iubesc prea usor, oricui, fara a avea consistenta in sentimente, deci cine iti pica azi in plasa si te crede, ar putea suferi o dezamagire. Ti se raspunde cu multa iubire la fiecare gest de simpatie, deci fii atent totusi sa nu te joci cu inima cui nu trebuie! Cineva s-ar putea indragosti lulea de tine, fara ca tu sa-ti dai seama de efectele vorbelor tale: dulci, dar superficiale!

CAPRICORN - Mult asteptatul final catre care te indreptai de ceva vreme, iata ca se petrece acum. Presimteai ca se apropie, dar au aparut tot felul de obstacole pe parcurs care au prelungit asteptarea. Azi poti pune punct unei situatii care se tergiverseaza deja de prea multa vreme, dar aveai mereu sentimentul ca se va termina curand. Iti poti lua ramas bun de la aceasta stare de lucruri, dar un final de etapa merita si o recapitulare, urmata de o concluzie care sa te ajute cu alte ocazii.

VARSATOR - Toate merg de minune azi, incat esti si tu uimit de cat de bine evolueaza lucrurile. Intalnesti de fiecare data persoanele de care aveai nevoie, ba mai mult, ai si norocul de a da peste cel care detine cheia problemei care te preocupa cel mai mult in acest moment. Norocul vine, asadar, de la oamenii cu care interactionezi astazi, pentru ca, dintre toate cunostintele, una anume are un rol deosebit in treburile tale si intervine cu toata puterea sa in avantajul tau pentru a se rezolva toate ca la carte.

PESTI - Inima ta bate din nou cu putere atrasa de o directie promitatoare de la care ai mari sperante. Ca este sansa unei idile sau doar un vis nou care se naste in sufletul tau, abia astepti ca totul sa devina cat mai repede realitate. Pui multa pasiune in acest nou inceput si entuziasmul de acum se poate solda cu adevarate momente de extaz si fericire. Abia astepti sa ajungi la capatul acestui drum, convins ca acolo te asteapta cel mai puternic sentiment de satisfactie si se stie ca tu nu te entuziasmezi atat de repede, semn ca e ceva cu adevarat deosebit!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »