Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 22 septembrie 2011

22 Sep 2011, 709 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 22 septembrie 2011

Horoscop - Joi, 22 septembrie 2011

BERBEC - Atitudinea pozitiva cu care pornesti azi pe un drum nou te va sprijini in tot ceea ce iti propui pentru a ajunge la capat cu brio. esti constient ca nu e un drum facil, ca vei avea mult de lucru pe parcurs, dar atat timp cat iti mentii entuziasmul de acum si cat crezi cu tarie in roadele finale, totul va evolua repede si bine. Daca ai aduna alaturi de tine si alte persoane la fel de dinamice si de dornice de implicare, cu atat mai mari vor fi satisfactiile!

TAUR - Esti nevoit sa intervii rapid intr-o actiune care trece repede, daca nu esti pe faza. Azi conteaza mult promptitudinea si spontaneitatea, pe care nu le ai intotdeauna la tine, pentru ca tu ai uneori nevoie de mai mult timp de gandire inainte de a face ceva. Fii mai rapid in miscari si decizii, pentru ca nu ti se ofera timp berechet pentru a ajunge la o concluzie, pentru ca, daca stai si astepti, poate aparea altul mai iute din fire care sa puna mana pe sansa ta!

GEMENI - Viteza de executie este una din calitatile care ti se cer astazi, pentru ca apare o situatie care nu asteapta sa te gandesti, ci trebuie sa actionezi la primul impuls. Esti impins de la spate de diverse imprejurari urgente sa intervii cat mai repede, si pentru ca esti o fire mai iute, de felul tau, ai putea avea succes deplin in astfel de situatii. Altii, cand se grabesc, mai mult gresesc, dar nu si tu, care te manifesti mult mai bine atunci cand lucrezi sub presiune. Esti obligat sa faci totul cat mai repede!

RAC - Nu te simti bine atunci cand altii, langa tine, sufera, dar sunt si momente cand trebuie sa fii un pic mai egoist si sa te preocupe doar confortul personal, nu problemele altora. Nu ai cu ce-i ajuta si ti-ai putea strica toata buna dispozitie daca esti atat de preocupat de necazurile celor din jur. Se stie ce suflet mare ai, dar sa te tot sacrifici iar si iar pentru altii, nu e in beneficiul tau. Ai putea rata ocazii norocoase daca tot stai si plangi alaturi de cei tristi care pot profita de marinimia ta.

LEU - Lucrurile nu ies deloc asa cum ai planificat si trezirea la realitate e cam dura, pentru ca ai avut pretentii mari atunci cand ai pornit la drum. Rezultatele sunt mediocre, mult sub standardul stabilit initial, de aceea esti dezamagit si iti pierzi increderea in fortele proprii. E doar o palma primita din care ai ceva de invatat, si anume sa nu iti mai propui teluri imposibile si nici sa te crezi invincibil.

FECIOARA - Te prezinti foarte sigur pe tine in fata unei comisii de la care astepti un calificativ important pentru reputatia ta, dar esti dezamagit cand vezi cum esti tratat.

Ti se pun la indoiala calitatile si experienta, ceea ce normal ca te deranjeaza. Tu esti constient de valoarea ta si nu trebuie sa pleci urechea la astfel de comentarii, pentru ca nu vin neaparat de la oameni cu adevarat superior tie, ci de la persoane invidioase sau carcotase care nu vor fi niciodata multumite de nimeni si nimic!

BALANTA - Ai motive de tristete, dar intotdeauna apare ceva in compensatie. Cand viata personala lasa de dorit, te poti multumi cu reusitele financiare, ca atare iesi la cumparaturi si ai sa vezi ce efect benefic are o sedinta buna de shopping. Iti va abate imediat gandul de la deceptiile actuale. Cand un plan lasa de dorit, concentreaza-ti energia spre un altul care are mai multe de oferit, pentru ca nu are rost sa te cramponezi de ceea ce nu ai, ci sa te bucuri de ceea ce exista din belsug!

SCORPION - Oboseala isi spune cuvantul, poate nu neaparat extenuarea fizica, ci mai mult epuizarea mentala. Ai depus eforturi supraomenesti in ultimele zile pentru a-ti indeplini o misiune complicata, iar excesul de zel se lasa acum cu urmari nedorite asupra organismului tau. Ai avea mare nevoie de o pauza, in care sa-ti recuperezi fortele printr-o activitate relaxanta, deci gandeste-te la ceva ce iti face cu adevarat placere: SPA, plimbare, shopping, activitati artistice.

SAGETATOR - Ai grija ce spui si ce faci in relatia cu partenerul de suflet, pentru ca esti gata sa faci o greseala care va avea un efect neplacut asupra acestuia. L-ai dezamagi profund printr-un gest pe care nu ti-l poti controla la timp, fara a-ti da seama ce ai facut. Daca vezi ca e retras sau ostil, incearca sa te apropii din nou de el, pentru ca asteapta de la tine scuze sau explicatii. Pune-te in pielea sa si imagineaza-ti ce a generat aceasta stare neplacuta dintre voi.

CAPRICORN - Demult nu ai mai avut o zi atat de fericita in care iti merg toate struna! Viata de familie este motiv de bucurie, pentru ca aici au loc cele mai vesele evenimente, in centrul atentiei fiind relatia ta cu cei mici. Ori afli vesti bune despre venirea pe lume a unui copilas, la cineva din familie, ori propriul tau copil iti pregateste o surpriza de zile mari care te transforma in cel mai mandru parinte de pe fata pamantului!

VARSATOR - Nu trebuie sa te retragi in banca ta atunci cand unii iti pun la indoiala valoarea, ci sa demonstrezi la ce nivel te afli cu adevarat. Unii nu stiu decat sa critice si sa comenteze pe marginea ideilor de calitate, printre care se pot afla si parerile tale ce pot fi intens controversate astazi. Tu esti intotdeauna mai altfel decat ceilalti, deci nu e ceva anormal sa vorbeasca lumea despre tine cu acest ton. Important e ca tu sa ai in continuare incredere in fortele tale, chiar daca altii iti taie aripile.

PESTI - Nu il mai simti pe prietenul cel mai bun alaturi de tine, dar inainte de a spune ca te-a abandonat, mai bine ai asculta ce e cu el! Poate are niste probleme personale care nu-i permit sa mai fie la fel de implicat in treburile tale, deci nu-l critica inainte de a sti ce se petrece. Tu trebuie sa te deschizi azi mai mult asupra nevoilor sale, fiind forma cea mai accesibila de a-i intoarce un serviciu similar pe care ti l-a facut si el candva. Arata-te plin de compasiune si intelegator cu el!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »