Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 25 septembrie 2011

25 Sep 2011, 703 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 25 septembrie 2011

Horoscop - Duminica, 25 septembrie 2011

BERBEC - Comunicarea merge greoi, chiar si on mediile cu care esti obisnuit, iar blocajul e la tine. Nu-ti gasesti cuvintele potrivite, nu stii ce sa spui in diverse situatii, subiectele de discutie nu te atrag, ca atare preferi doar sa faci act de prezenta in mediul in care te afli astazi, ceea ce nu lasa o impresie tocmai placuta asupra ta. Unii vor spune despre tine ca esti timid, altii ca esti ostil, si totul provine de la atitudinea retrasa pe care o abordezi in discutii.

TAUR - Esti obosit si se vede ca te-au lasat puterile cand incerci sa faci un efort peste limitele tale. Altadata faceai fata unor astfel de provocari, dar de data aceasta ori varsta, ori extenuarea fizica isi lasa amprenta asupra oricarui gest. Esti in fata unei situatii care cere mult de la tine, in fata unui munte prea inalt pentru puterile tale, dar in loc sa incerci si sa clachezi, mai bine iti recunosti limitele si te opresti inainte de a gresi. Nu trebuie sa-ti supraestimezi fortele!

GEMENI - Energia ta e la cote maxime si ar fi bine sa o investesti in activitati cu un consum fizic major, cum ar fi munca grea, sportul sau orice activitate competitionala in care trebuie sa demonstrezi cat esti de bun. Ai toate sansele sa fii printre invingatori, la efortul imens pe care il depui azi, iar masurarea fortelor cu altii la fel de bine pregatiti te ambitioneaza si te motiveaza sa dai si mai mult, pentru ca te simti capabil de mari reusite! Provocarea te atrage pentru ca nu ai indoieli asupra faptului ca esti cel mai bun!

RAC - In trecut se afla solutia la una din intrebarile care te preocupa acum mai mult. Daca altadata ai reusit sa treci peste un moment similar, la fel poti si acum, deci trebuie sa scormonesti un pic prin memorie ca sa iti aduci aminte rezolvarea optima pentru astfel de situatii. Poate candva ai primit un pont bun, poate ai cunoscut pe cineva care ar putea juca un rol abia acum, poate ai acumulat o anumita informatie lasata la pastrare, deci scoate de la naftalina acel ceva ce iti poate fi de folos acum!

LEU - Esti impins de la spate de doua directii, tras practic intre doua actiuni la fel de urgente, iar tu esti la mijloc si nu stii cum sa te imparti. Vei incerca sa multumesti si pe una si pe alta, dar orice ai face, tot va fi cineva suparat de eforturile tale. Nu te astepta ca straduinta ta de a te imparti in mod egal intre sarcini sau intre planuri sa fie apreciata corect, pentru ca cineva tot va critica si va comenta ca nu i-ai oferit doar lui prioritate!

FECIOARA - Preferi sa pastrezi anumite vise doar pentru tine, pentru ca ti-e teama sa nu apara comentarii malitioase la adresa lor.

Nu toata lumea accepta si intelege ceea ce iti place tie, pentru ca atunci cand e vorba de preferinte, de gusturi, de placeri, fiecare are alte opinii. Fii mai rezervat atunci cand vine vorba de destainuiri care pot scoate la iveala dorintele sau emotiile tale, pentru ca unii nu le vor interpreta corect, ci le vor tine minte de acum inainte ca punctele tale cele mai vulnerabile.

BALANTA - Preocuparea cea mai mare e cariera, dar nu neaparat pozitia profesionala sau imaginea sociala sunt pe rol acum, ci castigurile financiare! Vrei mai mult, vrei un ban in plus, pentru ca ai responsabilitati mai mari, ca atare te tot gandesti de unde sa faci rost de un salariu mai bun decat cel dinainte. Te bate gandul sa vorbesti cu angajatorul despre o posibila crestere salariala, dar inainte de a-ti pregati pledoaria, ar fi bine sa scoti din sertar niste acte sau niste realizari mai vechi pe care sa le expui ca argument forte. Daca nu le ai, obtine-le cat mai repede!

SCORPION - Nu te astepta ca ceilalti sa iti dea dreptate din prima, deoarece azi adevarul iese astazi mult mai greu la iveala. Judecatile la care esti si tu supus pot fi dure si injuste, de aceea, inainte de a riposta agresiv si de a intoarce armele impotriva celor care te trateaza incorect, cauta-ti argumentele incontestabile pe care sa le folosesti in avantajul tau. Nu nervii si nu tonul ridicat iti vor asigura tie victoria impotriva rivalilor, ci adevarul gol-golut, recunoscut sincer asa cum e.

SAGETATOR - Este o zi de-a dreptul superba in care viata de familie este in centrul atentiei. Esti un parinte fericit care se bucura din plin de ghidusiile celor mici sau, daca ai copii ceva mai mari, poti primi de la ei cele mai bune vesti ale ultimei perioade. Auzi detalii despre viitoare casatorii sau petreceri, despre venirea pe lume a unui bebelus sau alte evenimente fericite de la cei pe care-i indragesti, de departe sau de aproape, deci ai toate motivele sa sarbatoresti si sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lume!

CAPRICORN - Uneori, succesul vine brusc, desi tu erai pregatit sufleteste sa mai astepti si sa continui eforturile indelungate pana il vei obtine. Iata ca azi te poti trezi in fata unei reusite de proportii, fara ca macar sa fi primit vreun avertisment dinainte! Iti poti implini un vis mai repede decat te asteptai sau un eveniment fericit, programat candva in perspectiva, se devanseaza astfel incat deja se petrece sub ochii tai, spre marea ta bucurie! Esti genul de om care stie sa astepte pana la tinta propusa, tocmai de aceea astfel de surprize par incredibile!

VARSATOR - Nu e una din cele mai bune zile, dai piept cu urmarile unei erori sau chiar cu un ghinion de zile mari, care te trage de maneca sa nu te bagi in gura lupului. Daca te joci cu focul, risti sa te frigi, pentru ca tentatia de a calca stramb este cam mare si e greu sa-i rezisti. Daca faci un gest negativ cu speranta ca vei scapa basma curata, te inseli si nimeresti in mijlocul unei situatii neplacute pe care nu vei mai sti cum sa o gestionezi. Ca atare evitarea surprizelor neplacute ale zilei tine numai si numai de capacitatea ta de a sta departe de belele si riscuri!

PESTI - Ai grija la decizia pe care o iei, pentru ca faci o alegere sub influenta unei informatii eronate. Cineva te trimite pe o pista falsa si, daca nu cantaresti corect chiar de la inceput, vei pierde timpul mergand intr-o directie care nu te favorizeaza. Daca nu incerci sa te amagesti de unul singur, vei sti din start sa te opresti asupra celei mai bune optiuni, dar pentru asta ar trebui sa ceri detalii din mai multe surse inainte de a intelege situatia in ansamblu. Daca ceri detalii doar dintr-o sursa, aceasta poate fi una mincinoasa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »