Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 26 septembrie 2011

26 Sep 2011, 792 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 26 septembrie 2011

Horoscop - Luni, 26 septembrie 2011

BERBEC - Atitudinea agresiva cu care se manifesta unii in fata ta te deranjeaza, ba mai mult, scoate la iveala si energia ta negativa. E normal sa reactionezi asa daca unii se joaca prea mult cu nervii tai, dar nici nu trebuie sa cazi in aceeasi capcana si sa afisezi un comportament rautacios! Cel mai bine ar fi sa tii in tine nemultumirea si sa nu o arati prea vadit pe figura, pentru ca riposta lor poate fi si mai severa si iti vor strica tot cheful.

TAUR - Pune-ti energia la treaba pentru ca ai un bagaj de energie, de inspiratie si de creativitate care vor lucra foarte bine in favoarea ta. Ceea ce iese azi din mainile tale e de succes, pentru ca iti pui bine in valoare calitatile si priceperea in anumite domenii, ba, mai mult, mai ai de partea ta si norocul ce te ajuta sa-ti canalizezi toate aceste talente spre rezultate de toata frumusetea. Nici nu-ti vine a crede ce bine-ti ies toate azi!

GEMENI - Nu ai terminat o sarcina mai veche pentru ca erai prea obosit in acel moment, ceea ce te-a facut sa uiti de aceasta, dar acum e obligatoriu sa te intorci la ea. Nu o poti lasa neterminata, ca atare lasi orice activitate deoparte pentru a te ocupa de restantele abandonate mai demult. Nu prea aveai tu dispozitia necesara pentru a te ocupa de datorii mai vechi, avand multe altele pe rol, la fel de urgente, dar cel mai bine ar fi sa te eliberezi de lucrurile din trecut ca sa te poti concentra asupra prezentului.

RAC - Esti impresionat de gesturile unui prieten care iti demonstreaza cat se poate de concret ca tine la tine. Ia pe umerii sai o serie din problemele tale si iti tine companie in permanenta, ceea ce face mult mai usoara trecerea la o etapa mai dificila din planurile incepute. Compasiunea, sprijinul moral, felul in care rezoneaza la problemele tale te sensibilizeaza la maximum si esti incantat ca ai un prieten atat de bun. Si tu ai face la fel pentru el, la nevoie!

LEU - Muncesti mult, dar nu se prea poate vorbi de sarcini iesite din comun, sunt chestiuni de rutina care te plictisesc, dar de care trebuie totusi sa te ocupi, fiind obligatii de serviciu. Nu ai nicio placere sa te ocupi de treburi banale de organizare, arhivare sau curatenie, dar cineva trebuie sa le faca si pe acestea si nu e chiar o rusine sa ti le asumi. Orice munca e demna de lauda si vei fi multumit ca ai sters de o serie intreaga de maruntisuri de pe agenda de zi.

FECIOARA - Esti un rebel care nu se supune deloc regulilor impuse de cei mai puternici, fiind modalitatea ta de a te revolta impotriva autoritatii.

Chiar daca, de felul tau, esti un om care iti accepta usor pozitia de subaltern sau de supus,d e data aceasta consideri ca esti mai puternic si ai tot dreptul sa dai tu ordine in fata altora, dar nu va fi usor sa te impui. Sunt si altii cu orgolii si mai mari decat tine care vor lupta pentru suprematie.

BALANTA - Lucrurile frumoase vin si trec, deci nu poti pastra fericirea prea multa vreme. Trebuie deja sa iti iei ramas bun de la o stare de lucruri care te-a incantat o vreme, cum ar fi un concediu de vis, o excursie superba, o idila perfecta, dar din pacate nimic nu tine vesnic. Vei ramane cu amintiri frumoase si cu o senzatie de implinire din care iti vei extrage o vreme energia pozitiva si gandurile bune. Nu s-a terminat si suferi, ci ai ramas cu impresii placute.

SCORPION - Pleci la drum, cu o planificare foarte atenta in detaliu, dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Calatoria dureaza mai mult decat era stabilit, tocmai de aceea esti avertizat sa iti iei si o rezerva de cateva minute ca sa nu ai surprize pe parcurs. Nici nu stii cum te trezesti cu vreun ambuteiaj in trafic sau cu vreo coada la un ghiseu, care iti dau peste cap toata organizarea facuta initial. Unele lucruri nu se desfasoara conform planurilor!

SAGETATOR - Toate par sa bata pasul pe loc, iar pentru o fire activa ca tine aceste obstacole par de-a dreptul frustrante. Nu poti sari peste etape si nici nu poti grabi lucrurile, ca atare incearca sa te adaptezi, pe cat posibil, ritmului impus de altii. Nu iti place deloc anturajul in care te afli pentru ca cele mai enervante piedici vin de la cei car nu stiu altceva decat sa refuze, sa critice si sa puna altora bete in roate. Elanul tau este taiat si nu dai randament in astfel de conditii.

CAPRICORN - Se stie ca esti genul de om care impune autoritate si respect numai prin simpla sa aparitie, dar de data aceasta ti-ai dori sa fii altfel, ceva mai popular, mai apropiat de ceilalti, pentru ca uneori consideri distanta lor drept o dovada ca le-ar fi un pic frica de tine. Cand vezi ca altii stiu sa ia lucrurile mai in gluma, nu atat de serios ca tine, iti dai seama ca unele aspecte nu trebuie privite doar prin prisma ratiunii, dupa reguli stricte, ci si cu un dram de umor. Nu e dovada de superficialitate, ci de detasare si relaxare!

VARSATOR - Esti ingrijorat de o confruntare profesionala pe care trebuie sa ti-o asumi cat de curand, dar nu esti foarte sigur pe tine. Consideri ca nu te-ai pregatit suficient de bine si te prezinti timorat si speriat in fata comisiei respective, cu riscul de nu lasa o impresie prea buna. Daca ai tine sub control starea emotionala extrem, de sensibila, ai reusi sa ajungi mai usor la bagajul de cunostinte deja acumulate prin studiu, dar cel mai mare dusman al zilei se ascunde printre emotii si pe el trebuie sa-l infrangi!

PESTI - Banii sunt folositi in scopuri marete, pentru ca a sosit vremea unei investitii cu totul deosebite, cum ar fi cumpararea unei locuinte, a unei masini sau a unui bilet pentru o calatorie importanta. Ai un sentiment placut atunci cand deschizi portofelul pentru ca stii ca acesti bani se duc intr-o directie care te implineste si te face fericit. Lasi o impresie de om bogat, pentru ca reusesti sa valorifici eficient fiecare detaliu pentru a-ti crea o imagine mai buna in societate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »