Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 27 septembrie 2011

27 Sep 2011, 791 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 27 septembrie 2011

Horoscop - Marti, 27 septembrie 2011

BERBEC - Nu arunci in stanga si-n dreapta cu bani, chiar daca tentatii sunt multe, ci incerci sa fii mai econom, sa iti organizezi mai bine bugetul, pentru ca va veni o zi cand fiecare leu va conta pentru a aduna o suma mai consistenta. Afacerile tale pot prospera daca ai idei profitabile, deoarece ai sansa de a semna contracte profitabile sau de a descoperi piete noi de desfacere. Orice activitate care are ca scos un castig in bani poate fi de bun augur, pentru ca ai planuri mari.

TAUR - Nu insista sa demonstrezi acum adevarul, pentru ca nu detii toate argumentele necesare si nici nu sunt intrunite conditiile unei victorii. Retrage-te o vreme pe pozitia secunda si aduna marturiile cele mai puternice, cu care vei putea iesi odata in fata si sa arati lumii ca tu ai dreptate. Nu poti convinge usor astazi, oricat de mult ai apela la lege sau la documente scrise, pentru ca unii stii sa se foloseasca de minciuna pentru a iesi invingatori, dar iti vei lua tu intr-o zi revansa.

GEMENI - Esti trist, impovarat de griji si nu reusesti sa gasesti nimic bun in jurul tau de care sa te agati. Toate vestile care ajung la urechile tale contin o nota de dramatism si, la pesimismul care te copleseste, ai tendinta de a-l agrava si mai mult. Totul vine dintr-o pasa proasta care a pus stapanire pe tine si din tot ce se petrece in jur tu vezi doar latura negativa: lipsurile, piedicile, antipatiile, cand exista multe altele care pot compensa aceste puncte slabe, dar nu le observi.

RAC - Vrei sa termini repede un proiect, pentru ca deja s-a nascut in mintea ta o alta idee, de care vrei sa te apuci cat mai curand. Nu lasa lucrurile neterminate, doar pentru a te aventura deja spre o alta directie, mai interesanta, ci fa un efort sa asezi totul la locul potrivit ca sa fii sigur ca nu te vei mai intoarce vreodata din drum pentru a rezolva restantele. Dupa ce vei pune punct final acestui plan, vei avea calea complet libera sa incepi ceva nou si interesant.

LEU - Decizia de schimbare de sens pe care o iei astazi va avea efecte interesante in viitor, doar ca nu imediat. Trebuie sa ai putina rabdare pana vor incepe sa se vada si efectele. O schimbare acum va genera alte si alte schimbari, pentru ca e doar startul unui drum de perspectiva. Momentan nu stii exact incotro duce, dar esti constient ca depinde de vointa ta de a aduce un plus de noutate in viata ta. Nu mai poti merge pe acelasi drum ca inainte, vrei altceva.

FECIOARA - Toate evolueaza foarte lent, dar este exact ritmul care ti se potriveste, deoarece nu isi plac lucrurile facute in pripa.

Cu cat ai mai mult timp la dispozitie, cu atat vei ajunge la rezultate mai stabile si mai durabile, ca atare te vei implica numai in acele activitati in care nimeni nu te impinge de la spate cu termene limita. Faci echipa buna cu o persoana care iti seamana mult ca fie, fiind probabil nascut in aceeasi zodie cu tine sau care face parte din aceeasi generatie, si viziunile similare leaga mult relatia dintre voi.

BALANTA - Ai o stare ciudata in fata situatiilor cu un oarecare factor de risc si stai pe margine, dorind sa pastrezi langa tine cat mai mult timp posibil doar lucrurile foarte clare, pe care te poti baza. Fugi de nesiguranta, de promisiuni desarte, de situatii pentru care nu poti baga mana in foc, iar aceasta intuitie se va dovedi a fi corecta, pentru ca te ajuta sa nu te implici in actiuni pe care nu le poti controla. Astepti mai intai dovezi, argumente si date clare si abia dupa aceea aplici ceea ce afli.

SCORPION - Unii se bucura de necazul altuia, iar de data aceasta tu esti sursa bucuriei lor. Treci printr-un moment dificil peste care nu poti trece, dar culmea, acest blocaj ii face pe altii sa jubileze, de parca si-ar fi dorit asemenea lucru pentru tine. In astfel de momente descoperi cine te place si cine ti-e inamic, pentru ca cei care tin cu adevarat la tine nu s-ar bucura de hopul in care nimeresti, ci ar face tot posibilul sa te sprijine de pe margine.

SAGETATOR - Primesti un document oficial care devine punctul de start al unei activitati noi. Te vei dedica total acestui nou proiect de la care ai mari asteptari, considerandu-l decisiv pentru cariera ta viitoare. E ca si cum ai intalni acum o persoana de la care vei avea multe de invatat sau alegi viitorul tau sens profesional, tocmai de aceea nu trebuie sa alegi nimic la voia intamplarii. Daca ai alaturi si un sfatuitor mai experimentat, ai numai de castigat!

CAPRICORN - Ti se taie tot avantul in fata unui refuz categoric venit de la un om care se dovedeste, cu aceasta ocazie, a fi cel mai mare dusman al tau. El iti strica tot cheful, iti spune vreo doua cu agresivitate si practic iti tranteste o usa in nas, de care chiar nu mai poti trece. Te poti astepta, asadar, la un esec in legatura cu o alta persoana, pentru ca relatia nu mai poate continua si nici nu mai merita. A lupta sa o duci mai departe nu ar insemna decat alte si alte sacrificii din partea ta!

VARSATOR - Ai sansa de a pleca la drum pentru a rezolva o serie de sarcini pe care numai tu le poti duce cu brio la indeplinire. Esti, asadar, persoana potrivita pentru un succes deplin, dar reusita nu vine de aproape, ci de la o oarecare distanta de casa. Orice deplasare este de bun augur, pentru ca te duce spre o destinatie unde te asteapta vesti bune, motivatii excelente si rezultate care te ambitioneaza sa mergi si mai departe cu succes. Acest punct e doar inceputul!

PESTI - Dai piept cu o situatie periculoasa, din care ai putea avea multe de suferit, daca nu-ti iei unele masuri de precautie. Esti tentat sa faci o greseala, care poate scoate la iveala o latura negativa a caracterului tau, de care nici tu nu vei fi mandru, tocmai de aceea trebuie sa stai departe de orice risc de a apela la agresivitate verbala, de a-ti face dusmani sau de a te pune intr-o lumina defavorabila. Ghinionul este prin preajma si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, daca nu te controlezi!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »