Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 3 octombrie 2011

03 Oct 2011, 763 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 3 octombrie 2011

Horoscop - Luni, 3 octombrie 2011

BERBEC - Visele tale cele mai importante sunt pe cale sa devina realitate datorita unei intalniri care va avea un efect deosebit asupra planurilor tale. Poate fi un mentor, un exemplu demn de urmat, o persoana care a avut deja succes in domeniul pe care tu abia acum incerci sa-l descoperi, deci daca vei sta cu ochii pe acest om care a reusit, ii vei putea calca pe urme si vei ajunge intr-o zi ca el. Asculta de acesta orbeste, pentru ca stie foarte bine ce spune!

TAUR - Conflictul dintre generatii devine mult mai puternic azi, pentru ca se incinge o disputa intre vechi si nou, intre traditie si modernism, care nu reusesc sa ajunga la un consens. Lupti pentru viziunea ta, indiferent de tabara din care faciu parte, si iti argumentezi pozitia cu vehementa, chiar daca energia ta ar putea fi interpretata gresit de catre cei aflati la distanta mare de ani de tine. Tinerii nu vor fi de acord cu batranii, iar acestia considera ca numai ei au dreptate.

GEMENI - Viata de familie este in centrul atentiei si i te dedici in totalitate cu multa bucurie. Aici au loc cele mai frumoase evenimente, de la rude apar cele mai interesante vesti, deci ia legatura cu cei dragi pentru un schimb placut de emotii, sentimente si lucruri care va apropie mai mult. Faci planuri de viitor cu cei din casa si cand vezi ce entuziasmati primesc propunerile tale, abia astepti sa le dai deja startul, ca sa profitati de energia pozitiva si de impulsul de acum. Cat timp ramaneti uniti in aceeasi idee, totul va merge ca pe roate.

RAC - Ti se face dreptate, finalmente, si primesti ceea ce ti se cuvenea de drept, de aceea ai motive de bucurie cand privesti la inamicii tai. Le-ai demonstrat in cele din urma ca adevarul era la tine si ai adunat toate dovezile necesare in acest sens, convins ca ti se vor recunoaste meritele. O vreme ai fost defavorizat si altul s-a bucurat de privilegiile tale, dar nu te-ai lasat si ai luptat ca sa arati ca tu erai cel care merita toate aceste favoruri. Ai acum sansa sa le redobandesti si jubilezi in sinea ta, satisfacut de reusita.

LEU - Nu te mai poti amagi singur ci trebuie sa spui adevarul, odata si-odata, deoarece directia in care mergi nu e decat o iluzie. Dai piept cu realitatea cat se poate de concret si trebuie s-o recunosti, fara sa te mai ascunzi dupa deget. Cand descoperi singur adevarul si ti se aduc si dovezi clare ca gresesti, nu mai poti contesta realitatea ci trebuie sa spui ca da, ai gresit si sa accepti adevarul. E spre binele tau sa faci ordine si sa dai la o parte minciuna si iluzia, care nu te ajuta la nimic.



FECIOARA - Uneori, un fleac nesemnificativ poate strica toate planurile. Un detaliu pe care ar fi trebuit sa-l observi, tu cel atent la cele mai mici amanunte, dar de data aceasta ti-a scapat si lucrurile sunt complet date peste cap. Fii pregatit sa dai piept cu un esec cauzat de un detaliu aparent inofensiv, dar care isi va arata, in cele din urma, latura negativa. Probabil ai crezut ca nu va avea efecte nefaste asupra planurilor tale, fiind prea mici ca sa conteze. Dar iata ca te-ai inselat, semn ca nu trebuie sa subestimezi niciodata realitatea.

BALANTA - E o placere sa iesi in lume azi, pentru ca ai sansa sa te intalnesti cu persoane dinamice, pline de viata, cu care poti avea o colaborare eficienta. De la ei ai multe de aflat si de invatat si pot fi stimulentul de care aveai nevoie pentru a te implica intr-o directie noua si atractiva. Ei sunt cei cei te imping de la spate sau prin exemplul personal. Iti demonstreaza ca merita sa te implici in activitatile noi care te tenteaza, si asteptai de la cineva doar un imbold pentru a te apuca de treaba.

SCORPION - Distantele sunt legate de bani, ca si cum urmeaza sa primesti o anumita suma de la cineva de departe. Daca pleci la drum, fii sigur ca ai suficiente resurse financiare la tine, pentru ca se pot ivi cheltuieli neprevazute. Orice miscare costa, deci sa nu crezi ca ajungi la destinatie pe gratis, pentru ca de la transport pana la cazare, trebuie sa deschizi permanent portofelul. Pe de alta parte, esti nevoit sa pleci la drum pentru a rezolva niste chestiuni de afaceri sau de serviciu, dar merita efortul.

SAGETATOR - Daca esti atent la informatiile care ajung la urechile tale, ai numai de castigat, pentru ca sunt idei rentabile si solutii practice la problemele tale actuale. Gasesti de fiecare data persoanele potrivite pentru a rezolva ce ai in program, ca atare poate fi o zi cu rezultate bune, de care vei fi foarte multumit. Te intorci acasa cu o multime de sarcini implinite cu brio, dar trebuie sa recunosti ca succesul acestora a depins mult de oamenii pe care i-ai intalnit pe parcurs.

CAPRICORN - Energia ta da in clocot, desi nu esti genul de om care se aprinde atat de repede cand ii place ceva, dar de data aceasta nu te poti abtine sa nu te entuziasmezi. Noroc ca apare cineva care te mai trage de maneca, pentru ca acest elan nu e intotdeauna benefic planurilor tale. Daca te aprinzi prea tare, ai tendinta de a te grabi pentru a ajunge la rezultatele visate, iar graba, stii si tu prea bine, strica treaba. Asculta de cel care incearca sa-ti mai domoleasca patima!

VARSATOR - Unde intervii tu, toate se rezolva cu bine, pentru ca ai si idei interesante, dar si solutii concrete de a rezolva problemele. Nu astepti de la altii solutii, ci esti inspirat si gasesti intotdeauna cele mai potrivite cai de a duce la capat ce ai inceput, fara sa fie nevoie sa ceri ajutorul. Cine te are azi in preajma, ca sfatuitor sau ca ajutor, se poate baza pe tine cu adevarat, pentru ca tot ce promiti faci si tot ce propui, pui in aplicare. Nu excelezi doar la teorie, ci si la practica!

PESTI - Din rutina zilei, de la care nu asteptai nimic interesant, apare si un punct de atractie care iti da alt chef de actiune. Iesi din banal, scapi de monotonie, si te implici cu bucurie in noua directie care apare din senin, semn ca abia asteptai o noutate si o schimbare de atmosfera in rutina cotidiana. Chiar daca te ocupi de aceleasi treburi de fiecare zi, totusi vei gasi printre ele si ceva atractiv care sa-ti dea chef de munca. Stii totul pe din afara, dar parca e totusi altceva decat de obicei.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »