Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 9 octombrie 2011

09 Oct 2011, 776 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 9 octombrie 2011

Horoscop - Duminica, 9 octombrie 2011

BERBEC - Nu te juca pe seama unor informatii care ti-ar putea fi utile, ci trateaza-le cat se poate de serios. Daca acum le iei in gluma, cand vei avea nevoie de ele nu-ti vei aduce aminte de toate detaliile si le-ai putea folosi incorect. Cineva are de transmis o veste pe care momentan nici nu o auzi, dar dupa o vreme si vei da seama cat de importanta era la momentul respectiv. Decat sa regreti neglijenta sau neatentie de acum, mai bine stai cu urechile palnie la tot. Nici nu stii ce auzi!

TAUR - Viata de familie este motiv de fericire pentru tine si cei dragi. Petreceti ore superbe impreuna si puneti accent pe caldura sentimentelor, pe intimitatea caminului, pe romantism si alte valori de suflet de care aveti timp din ce in ce mai rar. Stai cu familia alaturi si descoperi ce frumos e totul cand sunteti impreuna! Ca va adunati cu totii in jurul mesei de duminica sau iesiti undeva impreuna, totul merge de minune si relatia dintre voi se leaga si mai mult, incat veti regreta ca ziua aceasta a trecut atat de repede.

GEMENI - Iesi in lume si discuta cu oricine iti iese in cale despre subiectele care te preocupa, deoarece din discutia cu ceilalti se pot ivi o multime de ponturi utile. Cineva a trecut printr-o situatie similara si te-ar putea sfatui concret si la obiect, fara a mai pierde si tu timpul cu experimente nereusite. Daca preiei ideile sale scoase din experienta proprie, vei putea depasi cu brio etapele intermediare care se vor dovedi a fi inutile. Fa cum iti spune celalalt pentru ca sfaturile sale duc direct la tinta, dar nu uita sa-i multumesti pentru ajutor!

RAC - Intervii in problemele altei persoane care se simte coplesit de necazurile sale, incat nu are chef sa discute despre nimic altceva. Are noroc cu un prieten ca tine alaturi, pentru ca vei asculta ce-l doare si, mai detasat de miezul evenimentelor, ii poti oferi niste idei salvatoare. Daca te asculta, are numai de castigat, dar totul e sa ii captezi atentia si sa aiba si incredere in sfaturile sale, ca nu cumva sa fie intr-o pasa psihica proasta in care neaga tot si refuza orice idee din afara. Ai rabdare cu el!

LEU - Privesti cu mult optimism spre viitor, spre un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care ai sperante uriase! Esti convins ca totul va iesi perfect, ca va fi un succes deplin, si gandirea pozitiva de acum se va dovedi a fi cheia reusitei tale! Cat timp iti pastrezi acest tonus ridicat, vei face pasi mari spre telul pe care ti l-ai propus. Ba mai mult, increderea in fortele proprii este atat de mare, incat tintesti spre scopuri din ce in ce mai inalte, pentru ca ai pretentii mari de la tine si de la viata. Nu te multumesti cu putin, si bine faci!

FECIOARA - Esti la mijloc intre doua atitudini diametral opuse: una te impinge sa pornesti ceva nou sub influenta entuziasmului de moment, cealalta te trage de maneca si-ti spune ca mai astepti.

Nu stii ce sa alegi intre a porni ceva nou sau a ramane inca legat de vechile tale proiecte, intre necunoscut si rutina, intre provocare si prudenta, tocmai de aceea va trebui sa cantaresti foarte atent nivelul energiei tale actuale, ca sa vezi daca poti face fata unei provocari sau e mai bine sa stai o vreme pe margine, ca sa-ti aduni fortele.

BALANTA - Te trezesti in fata unui moment dificil si esti tentat sa faci o eroare, sa abordezi situatia intr-o maniera gresita, furat de niste perspective care par bune, dar care se vor dovedi, mai apoi, a fi periculoase. Uneori, primejdia se ascunde in spatele unor aparente inselatoare si daca te lasi furat de aceasta masca falsa, ai putea avea mult de pierdut. Mai informeaza-te, mai lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a merge pe aceasta cale, deoarece problemele se vor ivi ceva mai tarziu. Tine-ti sub control elanul fantastic care iti da ghes, fiindca nu te impinge in directia cea buna!

SCORPION - Tine cont de piedicile care vin azi din toate partile, pentru ca ele au rolul de a-ti mai taia din avant, deoarece nu mergi in directia potrivita. Risti sa pierzi inutil timp, bani sau energie, investindu-le intr-un proiect care nu are viitor, dar ai noroc ca exista multe avertismente in preajma ta care te anunta ca ar fi bine s-o lasi mai moale. Nu insista sa treci peste aceste hopuri cu orice pret, ci gandeste-te care este rostul lor, pentru ca sigur nu apar la intamplare. Vor sa te faca sa mai analizezi odata toata situatia inainte de a continua.

SAGETATOR - Presimti ca te apropii de un capat de drum dupa care trebuie sa inchizi complet acest capitol. Deja nu se mai urneste nimic, piedicile au inceput sa se aglomereze si sa se acutizeze, incat incepi sa crezi ca esti pe ultima suta de metri inainte de un esec. Daca vezi ca nimic nu mai merge, mai bine opresti totul aici, inainte de a mai investi resurse pretioase in ceva ce nu mai are nicio sansa de redresare. Daca altii iti spun ca nu e bine sa continui pe acelasi drum, gandeste-te daca nu cumva au dreptate!

CAPRICORN - A venit vremea unei judecati in care ti se pun in balanta fapte sau vorbe de demult, pe care poate le-ai si uitat. Chiar daca tu consideri ca nu mai au nici un rol, altii sunt de alta parere si abia acum le scot de la naftalina si ti le pun la index cu severitate. Daca te faci vinovat de vreun gest gresit comis in ultimele luni, ori trebuie sa-ti justifici acum intentiile, ori sa repari situatia cumva. Cineva nu iarta usor ce ai facut, deci trebuie sa dregi busuiocul dupa atata timp!

VARSATOR - O invitatie pe nepusa masa te determina sa urci in masina si sa ajungi cat mai repede spre o destinatie unde esti asteptat cu nerabdare! O revedere cu un prieten drag sau sansa de a face abia acum o noua cunostinta iti vor satisface din plin placerea de a comunica si socializa. Vestile care sosesc de departe te pun pe ganduri, pentru ca afli lucruri interesante despre curajul unora de a porni pe cai complet noi incat incepi sa te gandesti ca ai dori si tu ceva similar pentru perioada urmatoare. Ei pot fi un exemplu demn de urmat.

PESTI - Ceea ce intentionezi sa faci in perioada urmatoare satisface pe multa lume si, cand vezi ce bucurosi sunt, te grabesti sa dai mai repede curs planurilor tale. Acestia asteapta mult de la tine si, ca sa nu-i dezamagesti, investesti multa energie in aceste proiecte nou-noute. Esti motivat sa continui cand vezi ce bine evolueaza lucrurile dar, mai ales, ci bine primesc cei dragi ideile tale. Mobilizeaza-i si pe ei in aceste proiecte, pentru ca pot contribui si ei cu talentele lor, alaturi de tine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »