Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 10 octombrie 2011

10 Oct 2011, 770 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 10 octombrie 2011

Horoscop - Luni, 10 octombrie 2011

BERBEC - Dragostea depinde si de initiativele tale, nu ti se ofera pe tava fara sa faci si unele eforturi pentru a o obtine. Daca ti-au cazut ochii pe cineva anume, fa un pas in fata si atrage-i atentia. Curajul iti va fi rasplatit incat vei fi foarte multumit de felul in care evolueza deja relatia. Iti demonstrezi afectiunea si interesul prin gesturi tandre si romantice care il vor cuceri pe cel catre care le adresezi cu atata energie. Pui multa pasiune in tot ce faci.

TAUR - Toate merg de minune azi si esti incantat de ceea ce iese din mainile tale. Lumea apreciaza ceea ce faci, sefii te lauda, si te simti bine in aceasta postura, ceea ce te motiveaza sa dai si mai mult. Cand esti apreciat, capeti mai multa incredere in fortele proprii si tintesti din ce in ce mai sus, pentru ca te simti in stare sa ajungi acolo. Succesul vine sub diverse forme azi si simti nevoia sa povestesti si altora ce ai realizat, nu pentru a te lauda, neaparat, ci pentru ca esti de-a dreptul fericit.

GEMENI - Energia din belsug care te copleseste astazi merita investita in activitati in care ai nevoie de o argumentare vehementa, de curajul de a te masura alaturi de rivali puternici sau de putere de convingere. Gasesti cele mai potrivite cuvinte pentru a atrage atentia asupra parerilor tale si daca reusesti sa tii sub control actul conversatiei, ai putea capta atemtia tuturor, care iti vor da dreptate. Excelezi in comunicare, ca de obicei, pentru ca picuri si un plus de combativitate.

RAC - Oboseala isi spune cuvantul si te retine sa te implici in activitati mai dificile care necesita un consum mai mare de energie. Nu dai randament in proiecte complicate, in care trebuie sa manevrezi cantitati mari de informatie sau de detalii. Nu intra, asadar, in actiuni peste puterile tale, altfel risti sa gresesti si sa consumi inutil energia si asa extrem de limitata. Ai avea nevoie de o zi de pauza, dar daca nu ti-o permiti, incearca sa nu te implici in activitati pe care nu le poti gestiona. Calculeaza-ti bine fortele inainte de orice pas!

LEU - Mare atentie la bunurile tale mai de pret, pentru ca planeaza un risc deasupra acestora. O persoana cu un caracter dubios pune ochii pe banii tai sau pe bogatiile tale si, daca nu esti vigilent sau prudent, ai putea avea de suferit de pe urma gesturilor sale marsave. Un furt, o frauda, o stricaciune rau-intentionata te pot avea azi in vizor, totul avand la origine faptele incorecte ale unui inamic ce sta la panda. Te poti apara daca nu esti ostentativ si nu vorbesti prea mult de bunurile tale.

FECIOARA - Cu tovarasi potriviti si cu intentii bune, planurile comune vor inainta excelent spre rezultate care va vor satisface pe toti in egala masura.

Reusita planurilor voastre depunde enorm de spiritul cooperant si de capacitatea de a va completa unii pe altii. Tendintele egoiste vor lasa urme nedorite asupra planurilor voastre, pentru ca, daca veunul din voi spune nu la orice propunere care vine de la ceilalti, practic blocheaza colaborarea. E enervant sa vezi ca vreunul critica tot ce spun ceilalti, de aceea e important sa aveti o comunicare sincera, deschisa, in care fiecare are dreptul egal la replica.

BALANTA - Ai o mare bucurie pe suflet, dar doresti sa o pastrezi deocamdata doar pentru tine. Poate esti un pic superstitios si nu vrei sa faci publice visele tale cele mai importante, asteptand mai intai sa se materializeze, de aceea preferi sa mai astepti sa se aseze toate pe un fagas mai sigur. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar mai strica ceva din bucurie sau poate ar atrage critici si atitudini nepotrivite care te-ar putea influenta negativ, asa ca mai bine... taci deocamdata.

SCORPION - Mult asteptatul eveniment de familie la care visai de ceva vreme pare sa se materializeze incet-incet, spre bucuria ta. Este un moment promis demult in care ai investit multa energie si pasiune iar acum, cand vezi ce aproape esti de punctul final, sufletul tau canta de fericire. Totul a iesit foarte bine si ti se citeste pe chip satisfactia, dar nu trebuie sa te culci pe laurii victoriei, deocamdata. Continua sa lupti pana ce vei fi sigur ca ai ajuns la rezultatul final, pentru ca inca nu s-a terminat si ar fi pacat sa reduci ritmul tocmai acum, pe ultima suta de metri.

SAGETATOR - Te pregatesti pentru o schimbare majora de directie, la care te gandesti de ceva vreme, dar nu vrei sa iei decizii la voia intamplarii. O iei din timp, ca sa ai suficient timp de gandire si de actiune, ca nu cumva sa faci o alegere pripita. Cu cat ai mai mult timp la dispozitie, cu atat mai buna va fi decizia ta finala, de aceea stai si chibzuiesti indelung, aduni informatie si marturii din toate sursele disponibile si, abia dupa ce esti sigur ca ai trecut in revista toate variantele, te vei opri asupra unei concluzii.

CAPRICORN - Se apropie un moment tensionat pe care il asteptai, desi sperai sa treaca fara sa se mai intample. E o competitie, o confruntare de forte, o intrevedere dificila pe care nu stii sigur cum o vei gestiona. Pregateste-te sufleteste pentru critici, replici dure, rautati si bete in roate, pentru ca acest moment are la origine o rivalitate cu iz agresiv. Cei care ti se opun azi cu incapatanare nu-ti vor binele iar conflictul mocneste, gata-gata sa rabufneasca intr-un razboi de orgolii. Nici tu nu te lasi mai prejos.

VARSATOR - Inima ta se imparte intre mai multe directii, pentru ca nu poti iubi un singur om si nici nu te poti dedica unei singure pasiuni. Esti genul de om care are o iubire universala, pentru toata lumea in acelasi timp, incat nimeni nu-ti poate reprosa vreodata ca ai fi superficial si usuratic. Asa iubesti tu, cu inima larga, daruind la toata lumea in mod egal in acelasi timp. Se numeste altuism, spirit umanitar, dar e posibil ca partenerul tau sa nu inteleaga aceasta atitudine si sa considere ca... tocmai pe el nu-l iubesti.

PESTI - E o zi atat de norocoasa incat ai putea sa profiti de auspiciile bune in orice domeniu in care ai nevoie de un dram de bafta. Te poti trezi cu o oferta profitabila peste noapte sau treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru un castig de toata frumusetea. In alte conditii, nu ai fi fost la fel de norocos, dar azi toate iti ies de minune, spre satisfactia ta. Nici tie nu-ti vine a crede ce se petrece, pentru ca lucrurile iau o intorsatura mai buna decat ai sperat, deci profita de aceste ocazii excelente!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »