Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 12 octombrie 2011

12 Oct 2011, 779 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 12 octombrie 2011

Horoscop - Miercuri, 12 octombrie 2011

BERBEC - Nu da cu piciorul unei sanse atat de bune ca cea care trece azi prin calea ta, pentru ca vei regreta mai apoi neatentia. E posibil sa te prinda pe picior gresit si, in loc sa profiti din plin de auspiciile norocoase, incepi sa le cauti nod in papura. La originea starii tale usor ostile se afla unele esecuri mai vechi care ti-ai subrezit increderea in bafta ta, incat ai tendinta de a spune din start ca nu ai tu norocul acesta… Daca il lasi sa vina, e al tau, deci nu-l alunga!

TAUR - Stai in cumpana intre doua directii din care doar una e cu adevarat potrivita planurilor tale. Nu te grabi sa alegi fara o analiza aprofundata, ca atare ia-ti timpul necesar pentru a cantari avantajele si dezavantajele ambelor optiuni si abia dupa aceea sa spui clar ce vrei. E posibil sa fii usor influentat de cineva din preajma, care, daca ar fi sa aleaga el in locul tau, ar inclina spre o anumita directie spre care, iata, si tu tinzi acum. Nu te lasa totusi impresionat de anturaj, ci alege cu mintea ta si dupa propriile principii.

GEMENI - Lucrurile mergeau bine pe un teren linistit si credeai ca se vor mentine asa multa vreme, dar iata ca apare o situatie neprevazuta care dezechilibreaza totul. Nu mai e deloc atat de bine ca inainte, apare haosul si dezordinea, si tu trebuie sa restabilesti echilibrul cu maturitate si luciditate. Lupta cu impulsurile agresive, nu te lasa enervat de hopurile care se ivesc, ci incearca sa gestionezi situatia cu toleranta si rabdare, ca sa nu o dai si mai tare peste cap.

RAC - Esti incantat de relatiile armonioase pe care le ai astazi cu lumea. Discuti pasnic, prieteneste cu oricine, ai o vorba buna pentru orice interlocutor, si, la asemenea comportament, fii sigur ca ti se va raspunde cu aceeasi moneda. E o bucurie sa incepi ziua cu un compliment si sa o inchei cu o veste buna, deoarece apar tot felul de momente placute care te fac sa te simti bine. Din contactul cu lumea apar si motivele cele mai mari de bucurie, deci nu sta singur azi: relationeaza!

LEU - Iti place sa te alaturi acelor grupuri in care tu te poti remarca usor. Nu te compari cu oameni modesti sau mediocri, ci esti multumit doar daca esti inconjurat de oameni care te stimuleaza intelectual, care te determina sa dai tot ce ai mai bun in tine, care te motiveaza sa te remarci si mai mult, pentru ca nu te poti bucura de prima pozitie printre cei care nu au valoare. Altceva e sa fii primul cand in jurul tau sunt atatia oameni de calitate care se lupta pentru acelasi loc!

FECIOARA - Unii incearca sa te intimideze si umbla la coarda ta sensibila pentru a te determina sa mergi intr-o alta directie decat cea pe care ai ales-o tu.

Nu te lasa influentat de ei, tu ai deja un plan foarte bine stabilit in minte, pentru care detii toate resursele de a-l transforma intr-un succes, ca atare trebuie sa eviti oamenii care nu fac altceva decat sa se planga si vad in jur doar pericole. Desi esti, de felul tau, usor de impresionat, de data aceasta esti motivat de scopul ales sa mergi mai departe cu curaj!

BALANTA - Chiar daca nu se petrec evenimente iesite din comun, te bucuri din plin de linistea acestei zile. In fond, si rutina poate fi placuta, deci nu are rost sa visezi doar lucruri spectaculoase si sclipitoare, ci te multumesti de multe ori si cu putin. Modestia pare sa fie sursa celor mai placute momente ale acestei zile, pentru ca descoperi in jurul tau suficiente motive sa zambesti, fara a fi totusi lucruri nemaipomenite. Lipsa de evenimente te ajuta sa te relaxezi si sa te detasezi de probleme.

SCORPION - Multa vreme ai scapat fara controale sau fara analize la sange a faptelor tale, dar cu cat trece mai mult timp, cu atat mai severa poate fi judecata urmatoare. Daca mai ai timp la dispozitie pentru a repara lucrurile, pe cat se poate, grabeste-te, pentru ca ti se vor descoperi puncte slabe in activitate care pot atrage sanctiuni sau mustrari. Tocmai pentru ca esti avertizat ca vine si marea confruntare. Trebuie sa vezi ce se poate face pentru a mai cosmetiza un pic adevarul, dar fara a-l ascunde!

SAGETATOR - Banii pe care i-ai adunat confera un mai mare grad de securitate in familia ta. Stiind ca ai pus un ban deoparte pentru zile negre, parca te simti mai bine, fara sa-ti fie permanent teama pentru ziua de maine. Sumele acumulate e posibil sa fie directionate spre unele investitii casnice, carora le-a venit, iata, in sfarsit randul, si pe care toata familia le primeste cu bucurie. Ai bani suficienti pentru a face din locuinta ta un loc mai frumos si mai confortabil.

CAPRICORN - Contactul cu autoritatile este foarte anevoios, deci te poti astepta la conflicte cu sefii, la birocratie enervanta sau chiar la sanctiuni dure pe care le tolerezi cu greu. Chiar daca meriti aceste critici, vei suferi enorm ca au fost directionate spre tine, pentru ca tu consideri ca ti-ai indeplinit sarcinile cum trebuie, dar trebuie sa tii minte ca un sef nu poate fi niciodata multumit, nici daca te-ai face luntre si punte pentru interesele firmei. Oricat ai munci, pana la urma tot vei primi o nota proasta de la cineva mai presus de tine.

VARSATOR - Cariera ta a ajuns intr-un punct dificil in care trebuie sa-ti decizi soarta pe cativa ani de acum inainte. E grea alegerea, pentru ca asa cum iti asterni asa vei dormi, tocmai de aceea te temi de alegeri categorice, care nu mai pot fi schimbate. Mai dificil va fi daca primesti din jur tot felul de pareri contradictorii, pentru ca unii te influenteaza intr-o directie, in timp ce altii te tin pe loc. Ce sa alegi? Poti decide si singur, fara sa asculti parerile care se bat cap in cap, deci analizeaza cu mintea limpede, in conformitate cu puterile tale.

PESTI - Uneori, dragostea navaleste in viata ta in cel mai neasteptat mod si nu bate la usa sa te intrebe daca esti pregatit s-o primesti. Azi te poti astepta la o astfel de surpriza, in care persoana iubita iti spune un lucru cat se poate de brusc si nu stii cum sa reactionezi. Ar fi bine sa ramai calm, chiar daca se precipita lucrurile, deoarece nu poti lua decizii corecte sub influenta furtunilor emotionale. Tu ai nevoie de liniste ca sa poti intelege situatia, or, ceea ce se intampla acum te bulverseaza complet.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »