Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 15 octombrie 2011

15 Oct 2011, 1226 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 15 octombrie 2011

Horoscop - Sambata, 15 octombrie 2011

BERBEC - Esti concentrat la etapele urmatoare ale unei actiuni care evolueaza promitator, tocmai de aceea abia astepti sa treci mai departe, sa vezi ce se va mai intampla. Sperantele tale sunt numai de succes iar gandirea pozitiva care te insoteste pe tot acest drum se va dovedi a fi resursa reusitelor tale finale. Cat timp iti mentii moralul ridicat si cheful de actiune la cote maxime, totul va merge excelent spre ceea ce ti-ai propus. Capul sus si continua!

TAUR - Totul se duce de rapa si esti luat prin surprindere de acest esec. Ai ceva de invatat din cele intamplate, dar daca cei din jur toarna si mai mult gaz pe foc, atunci dezamagirea va ajunge la cote periculoase pentru psihicul tau. Treci printr-o criza care are la baza o greseala, o defectiune sau interventia nedorita a unui rival in treburile tale si regreti enorm ca nu ti-ai luat masuri de precautie atunci cand ai fost avertizat ca se poate intampla asa ceva. E o lectie de tinut minte!

GEMENI - Analizeaza la rece situatia in care te afli si, mai ales, tine cont de sfaturile celor mai in varsta care iti vor binele. Nu trebuie ca consideri interventia lor drept o critica adusa faptelor tale, ci este o lectie gratuita pe care ti-o ofera pentru a depasi cel mai bine problema de fata. Daca nu te grabesti si nu tratezi superficial aceasta problema, vei reusi sa readuci totul cu brio la normal, dar trebuie sa recunosti, atunci cand totul se va termina, ca ai facut bine ascultand de cei cu mai multa experienta si ca ai invatat ceva din toate acestea.

RAC - Simti nevoia sa impartasesti celor dragi ceea ce simti si, cand vezi ca si ei sunt in asentimentul tau, ti se umple inima de fericire! Evenimentele acestei zile sunt dedicate sufletului, deci adu-ti aminte de tot ceea ce iti face placere si pentru care iti gasesti din ce in ce mai putin timp. Esti mai romantic, mai nostalgic si mai sensibil la frumos, de aceea vei incerca sa te inconjori doar de lucrurile care iti ofera bucurie: copii, persoane dragi, muzica, natura, arta.

LEU - Nu poti trece mai departe la etapele urmatoare ale unei actiuni de vreme ce nu ai dus cu bine la bun sfarsit o sarcina mai veche care te cheama inapoi. Inainte de a-ti face planuri noi de viitor, arunca o privire in urma, peste umar, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere care, intr-o zi, iti va cere interventia de urgenta! Decat sa acumulezi alte si alte datorii neonorate, dedica-ti aceasta zi acelor activitati marunte pe care le-ai tot amanat. Azi ai timp si dispozitia perfecta pentru a scapa de ele.

FECIOARA - Cineva asteapta cu sufletul la gura o anumite veste de la tine, deci nu-l mai lasa sa astepte.

Cheia e la tine si ar trebui sa te grabesti sa ii spui ceea ce stii, pentru ca depinde intru totul de interventia ta. Ori tu esti cel care ii rezolva acestuia cea mai dificila problema a zilei, ori tu ai trecut prin ceva similar in trecut si ii poti impartasi din experienta proprie. Raspunsul pe care il transmiti astazi are rol eliberator, pentru ca alunga o stare de teama si nesiguranta in viata altcuiva.

BALANTA - Trebuie sa fii foarte exigent cand vine vorba de bani, pentru ca a venit vremea bilantului! Analizeaza la rece ce resurse materiale ai la dispozitie si incepe sa tai de pe lista ceea ce nu e urgent sau nu e necesar. Faci curatenie prin facturi, prin listele de cumparaturi, prin vechile datorii si reusesti sa le asezi pe toate intr-o ordine cat de cat echilibrata, care nu-ti mai inspira haos financiar. Esti destul de sever cand vine vorba de cheltuieli si esti dispus sa negociezi preturile la sange, daca ti se ofera ocazia.

SCORPION - Apare in calea ta o persoana care va juca un rol capital in rezolvarea unor probleme care te preocupa. Iti este cu ceva superior si-i recunosti valoarea, de aceea stai atent la toate ponturile pe care ti le ofera, convins ca stie cel mai bine ce e de facut in situatia de fata. E ca un profesor pentru tine, un exemplu demn de urmat care a invatat deja ce trebuie facut in situatii critice, deci lasa orgoliile deoparte si pune-i intrebari. Profita de prezenta lui pentru a acumula experienta!

SAGETATOR - Se stie ca esti un justitiar prin definitie si, daca descoperi o minciuna sau un gest incorect, esti capabil sa iei cele mai severe masuri. Nu stai la discutii, daca esti convins ca un lucru este gresit, nu vrei sa negociezi conditiile. Joci rolul unui judecator foarte exigent, dar, chiar daca deciziile tale pot atrage nemultumirea multora, tu esti sigur ca sunt corecte si legale si nimeni nu le poate contesta. Nu-i va merge nimanui daca umbla la coarda ta sensibila, pentru ca unde-i lege nu-i tocmeala!

CAPRICORN - Discuti cu cei dragi despre visele tale frumoase si primesti din partea lor multe incurajari care iti inspira incredere ca nu sunt doar iluzii. Daca ar fi simple vise utopice, cineva te-ar trage de maneca, dar nu, azi primesti doar stimulente de la cei care tin la tine, semn ca te vor sustine pe drumul tau catre implinirea acestor vise. Ba chiar unii ti se alatura in marile tale planuri si impreuna puneti la punct un plan de perspectiva foarte promitator la care fiecare isi va aduce contributia.

VARSATOR - O gafa infantila si aparent inofensiva poate avea urmari dintre cele mai neplacute, ca atare nu te distra pe seama unor lucruri nesemnificative la prima vedere. Exact acele fleacuri pe care ai tendinta de a le trata in gluma pot ascunde urmari grave, de aceea esti avertizat sa nu iei nimic peste picior, sa nu glumesti pe seama vreunei situatii banale, pentru ca pericolul se poate ivi de oriunde, mai ales din ceea ce pare mai simplu. Cu cat privesti mai relaxat o situatie, cu atat riscul de a gresi e mai mare.

PESTI - Azi este ziua ta de succes pe toate planurile de care ar trebui sa profiti din plin! Incearca sa te ocupi de acele activitati pe care le-ai lasat deoparte candva, pentru ca nu erau intrunite conditiile aducatoare de succes. Acum ai la dispozitie toate instrumentele necesare unei reusite depline: gasesti oamenii care pot juca un rol in rezolvarea problemei, primesti informatiile de care ai nevoie sau treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a-ti iesi toate ca la carte, incat nici tie nu-ti vine a crede ce noroc ai!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »