Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 17 octombrie 2011

17 Oct 2011, 1225 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 17 octombrie 2011

Horoscop - Luni, 17 octombrie 2011

BERBEC - Nu poti fi tratat corect de toata lumea, ca atare te poti astepta la unele critici injuste la adresa ta. Chiar daca apelezi la toate dovezile in favoarea ta, tot se va trezi cineva care sa te judece pe nedrept pentru o fapta de care chiar nu te faci vinovat. Continua sa faci totul ca la carte, fara sa te abati de la reguli si de la calea cea dreapta, pentru ca intr-un final adevarul va iesi la iveala. Nu te lasa tentat sa calci stramb nicio clipa!

TAUR - Disputele sunt la ordinea zilei pe oriunde ai trece, desi par contradictii minore pe marginea unor opinii care nu vor putea niciodata sa semene de la o persoana la alta. Fiecare vede lucrurile in alt mod, dar, in loc sa va certati, mai bine v-ati expune fiecare pe rand punctul de vedere, pentru ca adevarul e undeva la mijloc. Va puteti pune de comun acord intr-un final, acceptand ca unele situatii au mai multe variante de interpretare si daca fiecare si-o sustine pe a lui, nu inseamna ca nu are dreptate, ci ca aveti viziuni diferite.

GEMENI - Timiditatea nu te lasa sa-ti exprimi sentimentele la justa valoare incat, daca iti apare azi persoana draga in cale, nu stii ce sa-i spui, ci ramai in umbra. Fa un efort sa depasesti blocajul de comunicare de astazi, altfel sentimentele tale ar putea fi interpretate gresit. Cum vrei sa-i spui celuilalt ce simti pentru el daca nu apelezi la cuvintele la care, de obicei, esti cel mai iscusit, dar de data aceasta esti coplesit de emotii si ai putea face gafe infantile in fata celui de care esti indragostit.

RAC - Pregatesti o calatorie costisitoare care va consuma mari sume de bani de aceea incepi de pe acum sa organizezi cu atentie toate eventualele cheltuieli ce vor urma. Cauti oferte de sezon, compari preturi de la o firma la alta si administrezi totul cu prudenta pentru ca nu ai vrea sa te coste mai mult decat ar merita. Daca pleci la drum, fii sigur ca ai suficiente resurse financiare la tine ca sa nu fii luat prin surprindere de vreo cheltuiala neprevazuta, deoarece unele costuri ar putea fi mai mari decat te astepti.

LEU - Blocajul de care dai astazi piept pune capat unei actiuni importante si, pentru ca planurile tale erau deja de lunga durata, e normal sa te simti debusolat. Nu stii ce sa faci de acum inainte, dar lasa un pic lucrurile sa se mai aseze pentru ca sigur vei gasi o solutie eficienta care sa deblocheze problema de fata. Stai si analizezi la rece, cauti in carti, te informezi de peste tot sau poate ai norocul sa primesti un sfat autorizat de la o persoana care stie cel mai bine cum trebuie procedat in astfel de momente. Asculta-l cu luare aminte!

FECIOARA - Faptele tale conteaza enorm pentru alta persoana si cand citesti bucuria din ochii acestuia, esti motivat sa oferi si mai mult.

Esti generozitatea intruchipata, pentru ca iti dedici eforturile in slujba altcuiva care va trece de un impas major numai datorita tie. Fie ca esti platit pentru asta sau pur si simplu o faci din prietenie, nu astepti nimic altceva de la cel caruia te dedici decat un banal multumesc. Zambetul lui de satisfactie este de ajuns!

BALANTA - Ajungi la finalul unei actiuni la care ti-ai adus contributia alaturi de un grup mai larg de persoane. Fiecare va recunoasteti meritele reciproc si sarbatoriti tot impreuna victoria, pentru ca e un succes comun, de care sunteti cu totii mandri. Nu uita sa lauzi pe cei care au participat alaturi de tine, pentru ca orice atitudine egoista sau individualista va fi taxata imediat de cei care au jucat un rol in aceasta reusita. Pe cont propriu, nimeni nu ar fi ajuns aici, dar impreuna a fost mai usor!

SCORPION - Uneori ai nevoie de stimulente de pe margine pentru a merge mai departe si ai noroc de un colaborator care se pricepe sa gaseasca cele mai percutante cuvinte pentru a te ambitiona si pe tine. Poate incurajarile sale suna mai degraba a ordine de sus, a comenzi autoritare, dar, daca le asculti, vei ajunge la rezultate care te vor multumi pe deplin. Ai si tu orgoliile tale, dar de data aceasta trebuie sa tii cont de indrumarile pe care le primesti de la altul care ti-e cu ceva superior: ca varsta, ca statut, ca experienta, ca putere!

SAGETATOR - Nu sta de unul singur sa-ti lingi ranile in tacere, ci accepta-i pe cei dragi aproape, deoarece rolul lor se va dovedi a fi esential in depasirea pasei proaste. Singuratatea nu-ti prieste, pentru ca lasa loc de scenarii cu tenta negativa, or, prezenta altor persoane e binevenita pentru a-ti distrage atentia de la motivele tale de tristete. Chiar daca dai piept cu un esec, vei vedea ca nu va mai conta gravitatea problemei daca vei avea alaturi un grup de prieteni care te va lua repede cu o gluma, cu o incurajare, cu o vorba buna.

CAPRICORN - Te simti strans cu usa intre limite prea stricte. Desi esti genul de om care tolereaza cel mai usor autoritatea, regulile severe si sabloanele stramte, de data aceasta pare prea mult chiar si pentru tine. Nu ai voie sa misti in front si, la orice tentativa de a face sau a spune ceva, imediat esti mustrat, de parca cineva mai presus de tine sta la panda gata sa sanctioneze pe oricine. Ar fi bine sa stai cuminte in banca ta ca sa nu atragi atentia si, mai ales, sa joci precum ti se canta.

VARSATOR - Chiar daca nu au loc evenimente iesite din comun, cele la care participi contin multe aspecte gresite. Nu au efecte periculoase, dar cand va iesi la iveala adevarata lor fata, vei fi dezamagit. Incearca sa nu crezi nimic din ceea ce auzi, nu inainte de a verifica macar frugal veridicitatea informatiei. Chiar si un fleac minor daca ar fi, tot vei pierde mai apoi timp pretios pentru a repara efectele acestei dezinformari, pe care ai fi putut s-o eviti daca ai fi verificat-o la vreme.

PESTI - Indoielile nu te lasa sa iei decizii corecte si poate chiar ar fi mai bine sa amani marile alegeri pentru altadata, deoarece azi esti influentabil si iti schimbi opinia dupa cum bate vantul. Mai ai nevoie de informatii si acestea vor aparea pe parcursul mai multor zile, de aceea e recomandabil sa te informezi din cat mai multe surse si sa nu te grabesti sa extragi o concluzie prea curand. Cu cat ai mai mult timp la dispozitie, cu atat vei gasi variante mai bune pentru problema care te preocupa. Daca esti nevoit sa-ti exprimi punctul de vedere pe loc, vei avea o imagine de ansamblu incompleta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »