Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 20 octombrie 2011

20 Oct 2011, 1636 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 20 octombrie 2011

Horoscop - Joi, 20 octombrie 2011

BERBEC - Calatoriile acestei zile sunt sursa celor mai fericite vesti si a celor mai norocoase evenimente, ca atare fa tot posibilul sa pleci de acasa spre destinatii alese chiar si la intamplare. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru o surpriza de proportii. Ori te intalnesti cu un om care va juca un rol esential in problemele tale actuale, ori descoperi un detaliu care va avea efecte dintre cele mai benefice de acum inainte. Orice schimbare decisa in acest moment duce intr-o directie pozitiva!

TAUR - Daca nu esti in apele tale, ar fi bine sa evii singuratatea si sa te alaturi unui grup de persoane aflat in toane mai bune. Ai nevoie de veselie, de distractie, de ceva care sa-ti distraga atentia de la motivele tale de tristete, ca atare iesi undeva in lume, chiar si printre straini, unde sa-ti abati gandul de la ale tale. Chiar ai norocul ca o astfel de iesire din rutina mohorata sa-ti dea alt chef de actiune si te vei intoarce acasa cu bateriile incarcate, gata de ceva nou!

GEMENI - Ar fi bine sa iti petreci ziua in compania celor pe care ii iubesti pentru ca numai de la ei vei primi energia pozitiva care te va incarca de buna dispozitie si optimism. Copiii, mai ales, sunt sursa celor mai placute momente de care ai parte iar ceea ce le oferi si tu in schimb fac din aceasta zi un motiv de bucurie. Poate exista si un mic prilej de sarbatoare in jurul tau si, cu umorul tau caracteristic impreuna cu emotiile placute care va coplesesc pe toti, poti avea o zi perfecta in familie.

RAC - Ori de cate ori intri in contact cu legea si cu autoritatea, ti se ridica tensiunea! Pregateste-te ori la un tir de critici si judecati aspre pentru faptele tale, ori la o serie de restrictii si interdictii care nu te lasa sa te misti asa cum ai dori. E frustrant, dar nu ai incotro, altfel legea poate interveni asupra ta si prin sanctiuni aspre. Esti la cheremul legii si in final vei face exact asa cum ti se ordona de sus: de catre un sef sau un conducator, de catre un for suprem mai puternic decat tine sau de cei care tin destinul tau in maini. Supune-te!

LEU - Nu te poti detasa de o situatie din trecut care revine in memorie iar si iar ca o obsesie. Ar fi trebuit sa repari totul la vremea respectiva, pentru ca ai lasat undeva o codita care te tot cheama inapoi din cand in cand. Opreste-te din mers si arunca o privire peste umar, pentru ca a venit vremea sa te eliberezi de aceasta restanta enervanta. Rezolva totul retroactiv pentru a inchide definitiv acest capitol, altfel acest aspect va bloca etapele viitoare. Adu-ti aminte ce trebuie neaparat rezolvat!

FECIOARA - Pregateste-te pentru relatii extrem de tensionate pe parcursul zilei, care pot denatura in dispute aprige, in injurii si jigniri, in adevarate dusmanii.

Nici tu nu-ti poti tine gura inchisa, asa e, dar decat sa intri in tirul unui om cu intentii negative care isi poate elibera toate energiile negative asupra ta, mai bine ramai in umbra si astepti sa se stinga de la sine conflictul. O eventuala replica severa din partea ta poate instiga si mai mult reactiile rautacioase ale rivalilor tai. Abtine-te!

BALANTA - Ajungi intr-un punct periculos pentru planurile tale, moment in care se poate strica totul. E un final de drum, un refuz, un esec fara sanse de a fi redresat, ca atare trebuie sa fii pregatit si pentru astfel de surprize neplacute. E un ramas bun definitiv de o stare de lucruri sau de un om, pentru ca de acum inainte vei vorbi de toate acestea doar la trecut. Treci mai departe fara sa te cramponezi de ceea ce nu mai poate continua, deci e mai bine sa pui punct aici si sa extragi o concluzie!

SCORPION - Ai nevoie de sprijin de la cei din jur, pentru ca doar stimulentele celor dragi te pot impinge mai departe! Daca te simti lipsit de vlaga sau de motivatie, daca nu esti in apele tale, asculta de cei care iti tin azi companie si lasa-te condus de ei. Te vor duce intr-o directie benefica, deoarece ai nevoie doar de o incurajare pentru a depasi acest impas. Vorbele bune au un efect miraculos asupra ta si iti recapeti usor tonusul de altadata pentru ca vezi ca nu esti singur.

SAGETATOR - Te preocupa banii mai mult ca oricand, pentru ca ai avea nevoie de un ajutor din afara. Te bate gandul sa faci un imprumut, dar inainte de a accepta, pune serios in balanta daca poti face fata unor rate sau unor dobanzi. Este vremea bilanturilor materiale din ultimele luni, calculezi ce ai adunat sau cu ce ai ramas dupa o serie de investitii si poti extrage o concluzie legata de bugetul propriu, care sa iti permita eventuale noi decizii. Azi poti spune mult mai clar pe ce te poti baza.

CAPRICORN - Ar fi bine sa eviti mediile in care pluteste in aer tristetea, pentru ca te pot influenta si pe tine intr-un mod nefast. Prea se plang cei care iti tin companie, dar, daca ai fi mai atent la vaicarelile lor, ti-ai da seama ca sunt doar de fatada si aceia nu au deloc acele probleme pe care le ridica la rang de nenorociri. Nu-i crede pe cei care iti plang azi pe umar si umbla la coarda ta sensibila, pentru ca au interese egoiste de a-ti castiga compasiunea si a profita de bunatatea ta.

VARSATOR - Mintea iti merge brici si iti vin cele mai spontane si mai originale idei care merita puse imediat in practica. Se vede ca ai o minte avansata fata de semenii tai, ca privesti altfel spre viitor, fara sa-ti fie teama de experimente inedite. Daca te-ai inconjura de oameni la fel de deschisi la minte ca si tine, ai porni spre niste directii foarte interesante, ca atare aduna-ti tovarasi la fel de moderni in viziune. Nu de combina cu cei conservatori, fricosi si invechiti care spun nu la orice noutate!

PESTI - Fii deschis la propunerile care ti se fac, pentru ca ai putea avea de castigat de pe urma lor. O veste, un sfat bun, o discutie intre patru ochi pot aduce la lumina un raspuns de care aveai nevoie pentru a rezolva cu bine o problema in care erai blocat de ceva vreme. Poti avea o discutie in particular cu o persoana care stie exact ce trebuie facut in problema care te preocupa, deci asculta cu luare aminte ce are sa-ti spuna. Ai multe de invatat de la el si ii vei fi recunoscator ca ti-a transmis din experienta sa.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »