Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 21 octombrie 2011

21 Oct 2011, 1347 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 21 octombrie 2011

Horoscop - Vineri, 21 octombrie 2011

BERBEC - Planul sentimental este cel mai bine reprezentat astazi datorita unei intalniri de suflet care te face foarte fericit! Ca exista sau nu cineva in inima ta, azi poti spune mult mai sigur pe tine ca esti iubit si ca te-ai indragostit. O cerere in casatorie, prima intalnire cu cineva atragator sau o idila ca in filme sunt cateva din momentele care pot transforma aceasta zi obisnuita intr-o adevarata sarbatoare a iubirii, pe care poate nu o vei uita niciodata.

TAUR - Nu prea ai cu cine discuta de pe pozitii egale, pentru ca la tot ce ai de spus nu primesti decat raspunsuri monosilabice, reactii ostile si refuzuri. Inarmeaza-te cu multa rabdare daca ai de a face cu persoane necunoscute, pentru ca nu le vei convinge usor si trebuie sa bati de multe ori la usa lor pana iti vor rezolva problema pentru care ii cauti. Unii colaboratori nu iti inspira incredere si ai mereu impresia ca iti ascund ceva sau cel putin evita sa iti transmita toate informatiile detinute.

GEMENI - Daca nu ai primit toti banii care ti se cuveneau in urma unei munci prestate, trebuie sa te lupti pentru a castiga ce e al tau. Ai toate sansele sa iti faci singur dreptate, apeland la marturii incontestabile sau la legi foarte clare prin care ti se da tie castig de cauza. Daca e o problema oficiala, scrie un memoriu, depune o reclamatie, pentru ca adevarul va iesi la iveala numai in urma unei analize care va pune in balanta veridicitatea argumentelor tale.

RAC - Nu vei sta fara sa ripostezi daca cineva se ia astazi de tine, pentru ca iti sare imediat tandara la orice afront. Fie ca au sau nu dreptate in atacurile indreptate spre tine. Ai si tu reactii rapide si nu te lasi mai prejos, pentru ca vrei sa iti aperi pozitia si parerea, pe de o parte, si sa-ti tii la distanta de eventuale alte critici, pe de alta parte. Daca te prind intr-o pasa ceva mai recalcitranta, e vai de ei, pentru ca nici tu nu taci, la o adica!

LEU - Suferintele din amor sunt cele mai dureroase si azi le simti cel mai profund pe pielea ta. Cel drag iti pregateste o surpriza neplacuta care te lasa fara replica si, cand te vei trezi din soc, iti vei da seama cat de dura a fost replica acestuia. E posibil sa fie un fel de razbunare, de critica tardiva la un fapt comis de tine candva, iar partenerul iti raspunde acum cu aceeasi moneda, ca sa simti si tu prin ce a trecut el altadata.

FECIOARA - Nu trebuie sa te cramponezi de orice fleac, chiar daca asta ti-e firea, pentru ca unele aspecte minore cu care te confrunti azi oricum vor trece de la sine, fara sa le acorzi atata importanta.

Lasa maruntisurile in pace, nu cauta nod in papura fara sa fie nevoie, pentru ca daca o cauti cu lumanarea, pana la urma tot vei descoperi ceva care sa nu-ti placa. Unele lucruri nesemnificative merita sa fie tratate cu indiferenta, fara sa le transformi intr-o nenorocire!

BALANTA - Esti tentat sa iei in gluma regulamente destul de stricte, crezand ca o gluma te poate scoate din orice situatie, dar nu e chiar asa. Tendinta ta spre joaca poate fi imediat taxata de o persoana cu autoritate si in fata caruia nu ar trebui sa-ti permiti atata lejeritate in comportament. Ei vor de la tine maturitate, obedienta, concentrare, or tu nu esti deloc intr-o astfel de pasa acum si te poti astepta la mustrari si predici severe despre sobrietate!

SCORPION - Nimic nu te multumeste astazi, ai o atitudine critica la tot ce auzi, si nu poti trece deloc cu vederea ceea ce nu-ti place. Esti destul de sever in vorbe si ai putea critica pe cineva drag intr-un moment nepotrivit, iar mustrarile tale pot agrava si mai si starea lui si asa sensibila. Pune-te un pic in pielea celuilalt, pentru ca o vorba dura, chiar daca e meritata in anumite momente, poate avea efecte dezastruoase asupra unui psihic obosit. Celalalt va considera critica ta drept un atac la persoana!

SAGETATOR - Discuti la modul foarte serios despre viitor cu cei din familie pentru ca se apropie un eveniment care nu poate fi lasat la voia intamplarii. Poate e nevoie sa pregatesti cumva terenul, de o organizare atenta la fiecare detaliu sau de o impartire a sarcinilor, pentru ca fiecare din casa ar putea avea un rol de jucat. Cu cat esti mai prevazator, incercand sa analizezi dinainte fiecare detaliu, cu atat va iesi totul mai bine la final. Rolul de conducator te prinde cel mai bine!

CAPRICORN - Esti de parere ca, in anumite momente, cel mai bine e sa taci si sa ramai in banca ta pentru a nu atrage prea mult atentia supra ta. Treci printr-o situatie in care dorinta de a te evidentia se poate solda mai degraba cu un esec, deci asteapta-ti modest randul la replica! Te simti ca in fata unui sef care poate fi atent la toate detaliile si orice destainuire pe care o faci prin cuvinte sau prin atitudine poate transmite despre tine si ceea ce nu ai dori, de fapt!

VARSATOR - Ai un mare vis in minte si cauti sa aduni toate informatiile necesare pentru a-l transforma cat mai repede in realitate. Azi poti primi un sfat constructiv care merita pus imediat in aplicare, deoarece va contribui si el la constructia la care depui eforturi de ceva vreme. Fii, asadar, atent la orice pont, la orice detaliu, la orice mana intinsa de catre cei din jur, pentru ca pot aparea vesti bune de la cei cu care intri in contact. Cineva crede in visul tau si e dispus sa te ajute cu ce poate!

PESTI - Trebuie sa cantaresti bine fiecare decizie cu iz financiar, pentru ca e ai doua facturi la fel de urgente de platit in acelasi timp. E vremea unui bilant extrem de obiectiv asupra bugetului actual sau viitor, ca sa descoperi care dintre aceste plati mai pot astepta, dar fara a atrage dupa sine eventuale efecte nedorite de genul penalitatilor sau majorarilor de pret. Culmea e ca ai destui bani pentru a le achita pe amandoua, dar preferi s-o lasi pe una sa mai astepte.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »