Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 23 octombrie 2011

23 Oct 2011, 1265 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 23 octombrie 2011

Horoscop - Duminica, 23 octombrie 2011

BERBEC - Preferi intimitatea pentru aceasta zi, de parca ai fugi de aglomeratie sau de galagia lumii largi. Chiar daca ramai acasa cu partenerul de viata, fara nimic interesant in program, te vei simti mult mai relaxat dupa o astfel de zi decat daca ati iesi impreuna undeva. Aveti mai mult timp sa stati de vorba, sa puneti tara la cale, descoperind ce frumoase sunt clipele in doi! Va aduceti si voi aminte de romantism, de gesturile de afectiune de care va gasiti timp atat de rar.

TAUR - Este o zi perfecta pentru a trece in revista etapele parcurse pana acum intr-o activitate obositoare, dar ale carei roade incep deja sa se intrevada. Faptul ca te apropii si mai mult de succes te ambitioneaza si profiti de aceasta zi pentru o recapitulare care va crea o imagine de ansamblu foarte exacta asupra nivelului la care ai ajuns. Stii unde te afli si incotro mergi, constient de eforturile care ti se cer pentru a ajunge la reusita finala. Esti sigur ca succesule e foarte aproape, dar nu trebuie sa te relaxezi inca!

GEMENI - A sosit timpul unei decizii foarte clare prin care sa arati lumii ca stii ce vrei. Ai meditat indelung asupra acestei hotarari si se presupune ca ai acumulat informatiile necesare pentru a porni in directia cea mai buna. Nu mai tergiversa lucrurile, spune odata ce ai decis, dar nu uita cat de important este momentul: asa cum iti alterni, asa vei dormi, de aceea nu trebuie sa faci alegeri pripite. Esti convins ca e ceea ce doresti? Atunci fa un pas in fata si exprima-ti ferm pozitia, pentru ca nu vei mai putea schimba dupa aceea directia.

RAC - Te dedici intru totul cuiva drag de alaturi, care are mare nevoie de un sprijin. Pui umarul la rezolvarea problemei sale, chiar daca te vei impovara cu necazurile altuia, dar nimeni nu intelege mai bine ca tine situatia in care se afla. Ai trecut si tu prin ceva similar candva si te-ai bucurat si tu, la vremea respectiva, de sprijin la greu, de aceea nu stai pe ganduri daca ai ocazia de a face ceva asemanator in beneficiul altuia. E felul tau de a multumi destinului ca ai trecut peste toate cu brio, si acelasi lucru il doresti si pentru cel de alaturi.

LEU - Discutiile pe care le porti cu cei dragi graviteaza in jurul unor eforturi comune pe care trebuie sa le investiti impreuna in buna functionare a vietii de familiei. Ori va concentrati cu totii fortele asupra unui proiect de durata ce va transforma casa voastra intr-un mediu mai frumos si mai confortabil, ori luati decizii pe termen lung care vor avea efecte asupra fiecaruia in parte. Capul familiei este cel care traseaza sensul de mers, iar ceilalti il urmeaza cu incredere.

FECIOARA - Te simti bine in medii populate, desi, de felul tau, apreciezi mai mult linistea si intimitatea.

De data aceasta preferi societatea. Discuti despre cate-n luna si-n stele, comunici usor si cu talent, te incarci cu o multime de informatii noi care iti vor fi de folos, si incerci sa le tii bine minte pentru ca nici nu stii cand vei apela la ele. Ai ocazia sa-ti maresti cercul de cunostinte cu persoane mature, serioase, inteligente, care vor juca un rol candva in viata ta, deci n-ar fi rau sa pastrezi legatura cu acestia!

BALANTA - Ai tendinta sa-ti consumi energia in chestiuni minore. Vei regreta ca ai investit atata timp pentru rezultate nesemnificative, de aceea ar fi bine sa nu te implici decat in activitati cu adevarat deosebite. La cat entuziasm si chef de actiune ai astazi, ai avea parte de succese de varf, dar ce pacat ca nu stii sa profiti de avantajele care ti se ofera, ci te cramponezi de fleacuri. Cantareste mai atent cata energie merita anumite activitati, ca sa nu pierzi vremea cu maruntisuri!

SCORPION - Se stie ca ai o ambitie de fier si, daca esti provocat, descoperi in tine resurse de energie incredibile. Azi vine o veste care pe altii i-ar fi doborat, dar nu si pe tine. Tu te incarci cu si mai multa energie, pregatit sa-ti iei revansa si sa intorci lucrurile in favoarea ta. Esti un exemplu demn de urmat pentru ca dai dovada de o fantastica forta de recuperare si, in loc sa clachezi si sa plangi de gravitatea momentului, tu iei taurul de coarne si intri direct in mijlocul furtunii pentru a te lupta cu vicisitudinile. Meriti felicitari!

SAGETATOR - Esti obosit, dar nu vrei sa-ti recunosti slabiciunile. Oricat de extenuat ai fi, oricat de aglomerata ar fi agenda ta de astazi, tot mai gasesti in tine un dram de energie pentru a face fata unei noi provocari. Nu vrei ca lumea sa te tina minte intr-un astfel de moment, pentru ca esti activ din fire si nu ai dori sa creada unii despre tine ca esti comod sau ca fugi de raspundere. Chiar de-ar fi sa-ti strici duminica pentru altii, o faci cu placere, pentru ca tu nu poti sta degeaba!

CAPRICORN - Faci parte dintr-un grup de persoane amuzante cu care te simti bine, momentan, dar nu-ti inspira prea multa incredere. Nu ai apela la ei la nevoie, pentru ca iti dai seama ca sunt doar niste amici de ocazie cu care merita doar sa-ti petreci timpul liber. Esti convins ca, daca ai fi nevoit sa apelezi la ei cu vreo problema, ar fugi care incotro ca potarnichile, deci nu-ti face iluzii in privinta lor si nici nu crede in promisiunile acestora Nici nu-i poti numi prieteni, fiind simple cunostinte de moment, caci legatura voastra nu va dura mult.

VARSATOR - Ai ajuns intr-un punct mort in care iti pierzi speranta ca mai poate urma ceva bun. Il tratezi ca pe un esec definitiv, dar dupa ce iti vei reveni din soc, spiritul tau pozitiv va incepe din nou sa-si lase amprenta. Nu esti pesimist de felul tau, dar de data aceasta usa trantita in nas te lasa fara energie si nu stii daca se mai poate face ceva. Stai pe loc, nu extrage concluzii pripite in acest moment, pentru ca vor aparea si vestile bune. Nu acum, nu in starea actuala, deci lasa lucrurile sa se mai sedimenteze o vreme.

PESTI - Atmosfera era foarte placuta si amuzanta in grupul in care te afli, dar brusc, apare un motiv de zazanie care strica armonia. E un musafir nepoftit care se baga intre voi si va ridica unii impotriva altora. Nu te lasa pacalit de aceste motive de cearta sau de energia negativa generata de ceilalti, ci incearca sa-ti pastrezi calmul, fara a pica in capcana nervozitatii. Unii vor exploda, pur si simplu, dar i-ai putea dezarma imediat cu un ton bland si cu diplomatie. Cine si-ar permite sa injure cand tu le vorbesti atat de frumos?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »