Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 26 octombrie 2011

26 Oct 2011, 1266 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 26 octombrie 2011

Horoscop - Miercuri, 26 octombrie 2011

BERBEC - Vestile bune vin din doua directii diferite, incat nici nu stii de care sa te bucuri mai tare! Ce-i drept, uneori nu vin bucurii de nicaieri luni de zile, dar si cand incep sa soseasca, esti coplesit de lucruri bune simultan din mai multe parti! Azi ai norocul de a culege laurii victoriei de pe urma mai multor proiecte, de parca s-ar fi strans toate la un loc pentru a-ti face ziua mai frumoasa. E ca si cum ai parte de surprize placute si la serviciu si acasa, si in plan financiar si in plan sentimental, si dintr-o parte si dintr-alta, deci cum sa nu fii fericit?

TAUR - Nu tine cont de tovarasii de lucru mai suspiciosi sau mai invidiosi din fire, pentru ca niciodata nu vei multumi pe toata lumea. Tu te dedici trup si suflet unei actiuni noi, in ciuda multiplelor piedici puse de ceilalti, dar reusita acestei noi directii depinde numai de vointa ta si mai ales de capacitatea ta de a face abstractie de cei care se opun la tot ce propui. Daca esti influentabil si incepi sa pleci urechea la refuzurile lor insistente, e clar ca vei incepe sa te intrebi si tu daca sa continui sau sa renunti.

GEMENI - Profita de auspiciile norocoase ale acestei zile pentru a porni o actiune noua cu mult elan! Detii toate resursele necesare unui succes deplin, dar mai aveai nevoie doar de un dram de noroc, care azi planeaza peste tot ceea ce faci. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine se leaga toate, de parca o forta nevazuta le-ar aseza exact acolo unde le e locul, semn ca esti favorizat de astre sa atingi reusita intr-un plan care, in alte conditii, nu ar fi mers atat de bine. Acum ai bafta in tot ce faci, deci nu sta, mergi mai departe!

RAC - Daca ai vreo calatorie in plan pentru astazi, inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu vei ajunge la destinatie conform planurilor facute acasa. Te trezesti cu tot felul de situatii neprevazute pe parcurs, suficient de enervante cat sa-ti strice toata placerea calatoriei. O pana de cauciuc, o amenda pentru viteza sau chiar schimbarea totala a traseului sunt cateva din motivele posibile de dezamagire, incat vei regreta ca nu ai ramas acasa. Daca ai putea rezolva problema prin telefon, ai face-o, dar se pare ca esti obligat sa pleci la drum.

LEU - Timpul are o greutate cu totul aparte pentru tine acum, deoarece trece extrem de lent. Nu prea ai rabdare, doresti rezultate mai rapide, pentru ca esti implicat intr-un demers care evolueaza ca melcul, incat incepi sa te indoiesti ca vei mai ajunge vreodata la capat. E o lectie buna pentru tine sa-ti mai domolesti elanul, sa iti educi rabdarea, ca sa accepti ritmul mai lent de evolutie al unor evenimente. Unele lucruri nu se intampla atunci cand doresti tu, ci atunci cand le vine in mod natural randul!

FECIOARA - Cum sa tolerezi tonul cu care ti se adreseaza azi un amic? Depaseste limitele normalului si atinge deja cote alarmante de nesimtire si rautate.

Chiar daca esti genul de om care suporta multe, de data aceasta ti se pare inadmisibil sa-i treci cu vederea rautatile, dar daca acest compromis este in beneficiul tau, poate ar merita totusi sa treci si de asta data cu vederea… Taci si inghiti, ca de multe ori inainte, chiar daca ti-e greu, pentru ca esti constient ca orice succes din viitor are si un pret de platit pe parcurs.

BALANTA - Muncesti mult, dar pana vor incepe sa se vada si roadele eforturilor tale de acum, mai e cale lunga! Inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca nu e un succes rapid, nici facil, dar merita sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a-l atinge, indiferent cat va dura. Te indrepti lent dar sigur spre ceea ce ai visat din totdeauna sa obtii, singurul dezavantaj al acestei situatii fiind perioada extrem de lunga de asteptare. Atat timp cat crezi cu tarie in rezultatele finale, vei avea rabdare si nu iti vei pierde interesul pe parcurs.

SCORPION - Deciziile pe care le iei acum au efecte benefice asupra mai multor persoane, nu doar asupra ta. Esti constient de greutatea cuvintelor tale de astazi, pentru ca suna a litera de lege pentru multi si vor fi ascultate cu strictete. Esti persoana cea mai potrivita pentru activitati mentale dificile cum ar fi calcule complicate, analize detaliate ale unor conditii contradictorii, examene decisive, iar cine te are azi ca sfatuitor sau coleg, are numai de castigat de pe urma afirmatiilor tale. Pui punctul pe i de fiecare data!

SAGETATOR - Este o zi banala, dar pentru ca nu apare nimic deosebit in program, te poti ocupa de o serie de activitati de rutina de care nu ai avut timp inainte. Iei legatura cu prietenii cu care nu ai mai vorbit demult, faci curatenie prin acte, prin sertare, aduci la zi o serie de lucruri nesemnificative in aparenta, pentru ca ai acum starea necesara pentru a te concentra la maruntisuri pe care, altadata, prins in activitati mai dificile, nici nu le vedeai. Iti faci timp si pentru cumparaturi cotidiene, treburi casnice sau pentru vizite de curtoazie pe care le-ai tot amanat.

CAPRICORN - Nu mai ai rabdare pana cand vei ajunge la scopul cel mai important din acest moment, dar e de mirare atitudinea ta cam grabita. De obicei ai rabdarea necesara pentru a face pasi marunti spre telul cel mai inalt, dar de data aceasta parca ai fi impins de la spate. Nu te grabi, adu-ti aminte ca, in cazul tau, cele mai bune rezultate apar daca inaintezi lent, ca atare nu te lasa influentat de cei din anturaj care te obliga sa maresti ritmul. Nu de viteza ai nevoie acum, ci de o buna organizare a resurselor pe termen lung.

VARSATOR - Te trezesti cam brusc dintr-un vis frumos de iubire, descoperind ca te-ai inselat, ca te-ai indragostit de cine nu merita care iata, iti pregateste o surpriza urata... Atentie: si tu poti fi sursa cele mai mari dezamagiri pentru persoana iubita, pentru ca e o zi riscanta chiar si pentru cele mai frumoase si mai bine inchegate povesti de iubire. Stai departe de ispita de a calca stramb pentru ca si tu si persoana iubita puteti suferi mult de pe urma unei tentatii de moment! Fii sincer si nu apela la minciuna pentru nimic in lume!

PESTI - Armonia de acasa este data peste cap de interventia nefasta a unui inamic. Te trezesti cu o vizita nedorita care va strica atmosfera placuta din camin sau poate unul din membrii familiei genereaza un eveniment neplacut care transforma locuinta intr-un camp de batalie. Un conflict aprig, efectele unei greseli mai vechi sau o surpriza neplacuta te obliga sa pleci o vreme de acasa ca sa iesi de sub influenta nefasta a acelui eveniment neplacut. Te detasezi astfel, cat de cat, de alte motive de cearta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »