Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 28 ianuarie 2020

28 Jan 2020, 140 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 28 ianuarie 2020

Horoscop - Marti, 28 ianuarie 2020

BERBEC - Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

TAUR - Viata e nedreapta, iar pentru un militant al adevarului, asa cum esti tu, e greu sa tolerezi situatiile in care stii sigur ca cineva e vinovat. Daca poti, lupta pentru a demonstra adevarul, dar poate inainte de a porni o astfel de actiune, ar fi bine sa te detasezi un pic de ceea ce sta la baza revoltei tale de acum. Calmeaza-te un pic, asteapta sa se mai limpezeasca lucrurile si supararea ta initiala sa mai treaca, pentru ca acum esti mult prea implicat emotional si nu vezi lucrurile foarte clar. Totusi, nu uita indignarea care te impinge acum la atac, pentru ca daca iti trece furia de tot, s-ar putea sa renunti la orice act de justitie. Fa dreptate, dar mai asteapta un pic!

GEMENI - Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.

RAC - Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

LEU - Discutiile pe care e ai acum cu o persoana de sex opus au o conotatie speciala, de parca l-ai simti pe Cupidon ca survoleaza zona. Daca asteptai iubirea in viata ta, fii foarte atent la imprejurarile de bun augur ale acestei intalniri, pentru ca de aici s-ar putea naste o relatie cu adevarat importanta. Multi isi pot intalni acum jumatatea predestinata, altii iau decizii cat se poate de mature si de intelepte cu privire la viata lor sentimentala. Azi se pot cladi relatii, azi se pot scrie povesti de amor, azi se pot trasa directii de viitor in iubire, deci lasa-te dus de val si iubeste cu toata fiinta ta.



FECIOARA - Nu te crampona de niste idei care e posibil sa fi devenit dependente sau obsesii, nicidecum principii sanatoase de viata. Priveste-le azi dintr-o alta perspectiva si gandeste-te daca tu chiar ai nevoie de acele lucruri. Ai nevoie de un anumit om alaturi, ca prieten, cand vezi ca relatia voastra e toxica? Chiar vrei neaparat o anumita iubire, cand stii deja ca nu-ti va garanta fericirea? Ai capacitatea de a porni un anumit drum, fara sa stii clar pe ce te poti baza de la start pana la final? Revizuieste la modul cel mai sanatos si mai sincer ceea ce ai, dar nu te grabi deja la o decizie. Fii foarte sincer cu tine: chiar vrei acel lucru asa cum e?

BALANTA - Daca asteptai iubirea in viata ta, fii foarte atent la imprejurarile de bun augur ale acestei intalniri, pentru ca de aici s-ar putea naste o relatie cu adevarat importanta. Multi isi pot intalni acum jumatatea predestinata, altii iau decizii cat se poate de mature si de intelepte cu privire la viata lor sentimentala. Azi se pot cladi relatii, azi se pot scrie povesti de amor, azi se pot trasa directii de viitor in iubire, deci lasa-te dus de val si iubeste cu toata fiinta ta. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea incearca sa nu-ti pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac!

SCORPION - Esti blocat intr-o situatie nu tocmai placuta si te cuprinde tristetea, pesimismul, neputinta. Nu te grabi sa actionezi acum, sub imperiul acestor emotii negative, ci asteapta sa se mai clarifice orizontul. Dupa ce trece starea aceasta negativa, vei gandi la rece, pentru ca acum esti mult prea afectat emotional ca sa intelegi situatia corect. Dupa ce te vei linisti, dupa ce vei respira din nou liber, vei incepe sa descoperi si solutii, si oameni de la care poti cere ajutor si cai noi de evolutie, dar acum, cu nodul in gat, e greu de crezut ca le poti observa.

SAGETATOR - Esti implicat intr-o actiune dificila, ce necesita un consum imens de energie si concentrare, dar desi sursa de efort esti tu, capul acestei actiuni trebuie sa fie altcineva. Tu nu esti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusa la punct, de aceea ai fi foarte incantat daca ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, asteptand indrumari de la altul mai bine pregatit. Te supui cuminte, fara sa spui nimic, unui sef a caruia valoare o recunosti, dar nu la fel de simplu ti-ar fi sa asculti de un lider de fatada.

CAPRICORN - Chiar daca mai esti tentat sa folosesti definitii cu tenta negativa gen: stau pe loc, nu mai merge nimic, astept degeaba, nu mai e nicio cale, vei vedea ca e cea mai gresita abordare! Ai incredere ca un moment de respiro, nu e un blocaj, e acea clipa de ragaz de care aveai nevoie pentru a privi inapoi sa vezi ce ai facut pana acum, unde ai ajuns, si pentru a-ti realimenta rezervorul cu o noua energie pentru etapa urmatoare. Linisteste-te o zi, relaxeaza-te un pic, trage aer nou in piept, si apoi continui aventura spre succes.

VARSATOR - Adu-ti aminte de copilasul din tine care, candva, mai spunea si cate o minciunica pentru a iesi basma curata dintr-o incurcatura. Asa faci si azi, pentru ca poti sa mai apelezi si la un mic neadevar, din cand in cand, dar nu uita: mic sa fie! Nu te lasa pacalit de neatentia unora pentru a turna cine stie ce gogosi care ar putea fi crezute, dar daca le spui intr-o forma amuzanta, inocenta, nu vor lasa urme. Si tu dai dovada de o vaga naivitate azi, incat unii, mai smecheri din fire, te-ar putea aburi usor, dar daca iei totul in gluma, efectele vor fi minime.

PESTI - Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »