Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 3 februarie 2020

03 Feb 2020, 127 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 3 februarie 2020

Horoscop - Luni, 3 februarie 2020

BERBEC - Nu stii ce sa alegi in situatia de fata, pentru ca ai la dispozitie doua variante, din care numai una duce cu adevarat la un rezultat. Daca nu o alegi cu grija pe cea potrivita, ai putea ajunge intr-un impas din care singura solutie ar mai fi renuntarea. Nu te grabi sa oferi raspunsul imediat, mai ai ceva timp sa chibzuiesti, sa cantaresti argumentele pro sau contra, sa te informezi din mai multe surse si, dupa ce te vei edifica, vei extrage o concluzie. Nu-ti cere nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti un ragaz de gandire!

TAUR - Ceea ce faci azi pentru ceilalti e generozitate fara margini, pentru ca oferi neconditionat, cu draga inima, si te simti bine asa. Nu astepti nimic in schimb, vrei doar sa dai ceva din ceea ce ai invatat sau din ceea ce viata ti-a oferit tie, ca un semn de recunostinta pentru norocul de care ai avut parte. Un serviciu in slujba comunitatii, indiferent ce forma ar avea, e binevenit si apreciat la justa valoare. Ai un dar gratuit de oferit cuiva care chiar are nevoie de sprijinul tau in acest moment, si o faci cat se poate de sincer, fara a pretinde nici macar un multumesc, dar ai fi fericit daca cineva il spune.

GEMENI - Nu mai privi inapoi si nu te mai raporta intruna la cele intamplate anterior pentru ca nu te vei mai intoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, desi nu stii foarte clar incotro duce, are o singura directie: inainte.. Nu mai poti schimba trecutul, dar te poti concentra eficient asupra zilei de maine, pentru ca asta, da, poti schimba! Poti modifica inca de acum cursul unor evenimente viitoare in functie de deciziile sau actiunile tale de acum, deci aici trebuie sa depui cele mai serioase si corecte eforturi.

RAC - Vestile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru ca te stimuleaza sa pornesti o directie noua ce poate avea urmari profitabile. Ca e vorba de o discutie despre afaceri, de o intrevedere cu scopul unei tranzactii viitoare sau citesti o carte ce-ti deschide noi sensuri in activitatile care te preocupa, daca vei pune in aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cat se poate de promitator. Ai curajul sa investesti resursele de care dispui din belsug, fara sa te temi de efecte, iar resursele tale cele mai pretioase acum sunt: timpul personal, mintea si mainile tale.

LEU - Te preocupa banii mai mult ca oricand, nu neaparat pentru ca nu ai avea de unde primi, ci pentru ca ar fi mare nevoie de o sursa suplimentara! Gandeste-te serios la asta, mediteaza asupra acestui aspect, sfatuieste-te cu altii, pentru ca sigur detii tu o solutie de rezerva! Poate cineva iti face o propunere de a castiga un ban in plus, poate exista un obiect pe care il poti vinde cu un pret bun sau ai un talent care, daca ar fi mai bine valorificat si pus in practica, ar deveni o sursa excelenta de venit pentru tine.



FECIOARA - Trecutul e acolo, la locul lui, acum conteaza prezentul, ca atare priveste ceea ce se petrece in acest moment in jurul tau, pentru ca de aici vor aparea cele mai bune solutii. Priveste prezentul cu incredere, cu realism, cu mai multa claritate, pentru ca nu mai conteaza absolut deloc ce a fost pana mai ieri. Acolo, in urma, se afla doar invataturile si experientele care te vor duce la etapa urmatoare, dar nu trebuie sa fie refugiul tau permanent atunci cand prezentul te deceptioneaza. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunitatile prezentului!

BALANTA - Totul graviteaza azi in jurul inimii tale: daruiesti si primesti iubire, te dedici celor dragi iar ei te inconjoara cu fericire. Tot ce se naste din iubire te implineste, te face sa stralucesti, ca atare bucura-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi in lumea ta. Indiferent spre ce iti indrepti sentimentele, ca e vorba de oameni, de preocupari, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de tinta iubirii tale este trait la intensitate maxima si cu satisfactii majore. Esti fericit datorita senzatiilor frumoase si vii cuibarite in inima ta, iar azi poti sa spui cu entuziasm si incredere ca iubirea este tot ce ai mai de pret pe lume.

SCORPION - Muncesti mult, dar parca fara niciun rezultat, ca intr-o lupta cu morile de vant. Atata timp cat si tu te indoiesti de succesul eforturilor tale, aproape ca nu mai are rost sa continui. Ori vei lucra fara niciun chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite si catre cei care iti stau alaturi si vor incepe si ei sa se indoiasca de ceea ce faci. Mai bine mai amani cateva zile, pentru ca un ragaz te va ajuta sa vezi altfel lucrurile, decat acum cand esti direct implicat.

SAGETATOR - Esti cam timid in fata persoanelor care reprezinta autoritatea si-ti gasesti cu greu argumentele de a convinge ca ai dreptate. Ti-e teama sa nu fii criticat sau respins si fiecare contact cu oficialitatile iti aduce aminte ca birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale. Daca reprezentantul institutiei la care apelezi azi te trimite la plimbare, esti atat de suparat incat esti gata sa renunti complet la serviciile acestuia. Raspunsul oficial care ajunge azi la tine poate suna a refuz categoric ce pune capat anumitor demersuri.

CAPRICORN - Stai ce stai in umbra, dar si cand iesi in fata si iti exprimi punctul de vedere te remarci intr-o aura cu totul speciala, pentru ca emiti o idee stralucita ce merita ascultata de toata lumea cu respect. Poti fi primul in orice confruntare intelectuala, iar competitiile nu te sperie deloc pentru ca te simti bine pregatit si ai incredere in fortele proprii. Stapanirea de sine si siguranta ca ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct in frunte, iar meritele iti vor fi recunoscute pe deplin.

VARSATOR - A da vina unii pe altii nu e o idee prea constructiva ca atare un prim pas spre rezolvarea unui conflict ar fi sa accepti care a fost rolul tau in situatia de fata. Admite sincer ca ai gresit si tu si nu mai pasa vina pe umerii altora. Probabil nici nu exista o vina, ci fiecare a avut un rol in problema care te tine acum pe loc, dar toate au un rost, la urma urmei. Chiar si greselile sau marile esecuri contin o lectie din care fiecare are de invatat, ca atare priveste cu maturitate ce ai facut si unde s-a gresit pentru a invata ce e bun si util din asta!

PESTI - Fii foarte precaut in orice tip de tranzactie, deoarece exista riscul sa fii inselat sau sa comiti o eroare greu de reparat. Poti bate palma cu o persoana care nu merita increderea ta si care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunavointa ta pentru a obtine ceva in avantajul propriu. Numara cu atentie restul la cumparaturi, stai cu ochii pe portofel in inghesuiala si citeste bine clauzele contractelor pe care esti gata sa le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai tarziu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »