Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 6 februarie 2020

06 Feb 2020, 157 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 6 februarie 2020

Horoscop - Joi, 6 februarie 2020

BERBEC - Esti foarte preocupat de viitorul tau profesional si esti in cea mai buna forma pentru a lua o decizie capitala. Trebuie sa fii atent la directia pe care pornesti de acum inainte, pentru ca nu o vei mai putea modifica dupa aceea. Tine minte: cum iti asterni acum, asa vei dormi! Esti in fata unei hotarari care va avea efecte pe termen lung, poate pe cativa ani de zile, ca si cum ai alege acum profesiunea pe care o vei imbratisa de acum inainte. Tine cont de sfaturile experimentate si mature ale celor care lucreaza deja in acel domeniu!

TAUR - Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata. Ei iau in gluma astfel de momente, le fac sa para mai simple decat sunt in realitate. Ignora riscurile si piedicile si vor sa te influenteze si pe tine sa le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merita sa abordezi aceasta atitudine lejera, semn ca intotdeauna gandirea pozitiva te scoate din impas! Ce rost sa vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?

GEMENI - Valorile cele mai importante ale relatiei de iubire pe care o dezvolti graviteaza in jurul corectitudinii. Ca e vorba de fidelitate, de sinceritate sau ca e vorba de recunoasterea adevarului asa cum este el, vei vedea ca acestea fac cel mai bine relatiei tale sentimentale si o aseaza din start pe un teren mai sigur. Cat timp aveti incredere maxima unul in celalalt si nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastra creste etapa cu etapa spre ceva care sa va inspire amandurora securitate si durabilitate.

RAC - Faci planuri foarte frumoase alaturi de cei dragi si fiecare isi aduce contributia la un eveniment stabilit candva in perioada urmatoare. Asteptati cu mult entuziasm acel moment special si va bucurati numai la gandul ca veti fi cu totii actori principali in ceea ce urmeaza. Nu lasi nimic la voia intamplarii, ci profiti de timpul pe care-l ai la dispozitie pentru a pregati totul in cele mai mici amanunte, pentru ca vrei sa iasa totul perfect.

LEU - Daca erai in cautarea unui colaborator care sa te sprijine intr-un anumit demers, azi ai toate sansele sa il intalnesti. Vei fi multumit de asocierea aceasta, pentru ca va participa cu tot ce stie in ceea ce construiti impreuna. Il vei privi cu respect si cu recunostinta, pentru ca ii apreciezi interventia si superioritatea in anumite privinte. Ai de invatat de la acest coechipier de nadejde si esti fericit ca ai gasit un om inteligent si demn de toata increderea. Acum puteti sa vasliti impreuna!

FECIOARA - Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta.

Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

BALANTA - Sta in puterea ta sa te ridici si sa pleci din acel spatiu care te tine in intuneric, dar daca iti place sa te auto-compatimesti si sa ti se planga de mila, nimic nu se schimba. Te poti rupe singur de tristete si frustrare, dar printr-un gest de vointa pe care sigur poti sa-l faci. Tu nu esti asa, ai o atitudine optimista si pozitiva chiar si in fata celor mai dificile momente, si trebuie sa scoti din interiorul tau acel personaj care te reprezinta. Tu nu esti suparat, ingandurat si ingrijorat din fire, ci dimpotriva: curajos, optimist, deschizator de drumuri spre lumina.

SCORPION - Oricat de mult ai iubi oamenii, oricat de idealist ai fi si ai investi in ei doar incredere, ar trebui sa asculti un pic ce-ti transmite intuitia, pentru a vedea adevarata fata a acestuia. Nu fi chiar atat de bun si de darnic, nu da si camasa de pe tine de dragul unui om care iti cere ajutorul, pentru ca s-ar putea sa aiba si interese egoiste pe care le ascunde in spatele unei povesti impresionante, dar nu neaparat reala! Deschide bine ochii, nu doar inima, pentru a vedea cine este cu adevarat, ca sa nu te daruiesti unei persoane care va prelua de la tine tot ce ai de dat, si nici macar un multumesc nu stie sa spuna.

SAGETATOR - Ca sa poti trece mai departe la etapa urmatoare a unei actiuni ti se cere un compromis care merita facut. Chiar daca acum, pe moment, ti se pare un pret cam scump de platit, dupa ce totul va reintra in normal iti vei da seama ca a meritat totul de vreme ce ai depasit astfel un impas. Nu te crampona de piedici, ci concentreaza-ti atentia asupra perspectivelor viitoare ale acestui plan, pentru ca ele vor conta cel mai mult, nu obstacolele din prezent.

CAPRICORN - Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.

VARSATOR - Iubirea e alaturi de tine clipa de clipa, nici nu are rost sa te indoiesti de asta, chiar daca ai fi tentat sa spui ca nu e sub forma visata de tine. Ce visezi de fapt? O Ileana Cosanzeana ca-n basme si un Fat Frumos calare pe cal alb? Acestea nu exista in viata reala, in schimb iubirea poate lua cea mai fireasca si mai banala forma pe care o poti primi in inima ta cu bucurie. Lasa-te ghidat de iubire in tot ce faci, indiferent cui oferi aceasta iubire, pentru ca se va dovedi a fi sursa tuturor lucrurilor minunate din viata ta.

PESTI - Este un moment dificil, cand esti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Muncesti mult, te obosesti peste masura, incat te prind zorii gandindu-te la problemele nerezolvate. Esti coplesit de griji si stres si ti-ar trebui o detensionare, altfel risti o imbolnavire. Ar putea fi doar griji aparente, deoarece lucrurile s-ar putea sa nu fie atat de grave pe cat par. Fii preocupat pe problemele aparute, dar nu si obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai usor, cu siguranta lucrurile nu sunt asa de negre pe cat crezi acum si daca reusesti macar o zi sa te detasezi, vei vedea ca te-ai agitat degeaba.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »