Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 4 martie 2020

04 Mar 2020, 123 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 4 martie 2020

Horoscop - Miercuri, 4 martie 2020

BERBEC - Timpul este profesorul tau, este aliatul tau, dar si prietenul tau, pentru ca reusesti sa tii foarte bine sub control ritmul in care se scurge. Te afli in fata unui moment cu conotatii speciale, de aceea nici nu te grabesti sa iei decizii finale, nici sa-ti dai cu parerea inainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clara. Azi ai putea da impresia ca esti nehotarat, ca amani unele decizii, dar nu e deloc asa: stii tu mai bine cand trebuie sa spui ce gandesti, si inca nu a venit momentul potrivit pentru tine.

TAUR - Nu esti deloc in apele tale si, pentru ca nu ai curajul sa te exprimi liber, din cauza unor inhibitii sau a emotivitatii excesive, nu lasi o impresie prea buna. Esti timid, greu te urnesti pentru a te apuca de treaba, pentru ca esti influentat negativ de griji care nu te lasa sa te manifesti in voie. Posibil ca anturajul sa fie vinovat de starile tale emotionale neplacute, pentru ca te afli in compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri si un viitor sumbru.

GEMENI - Chiar daca nu esti dorinic de schimbare, ar fi un moment bun sa o iei pe alt drum in cariera. Tu poti mai mult, ai vise mai inalte de atat, exista cai de explorat mai largi si mai interesante, deci nu te multumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar daca ti se pare ca merge bine. Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfactie deplina, de acel sentiment de implinire pe care numai o evolutie continua si din ce in ce mai inalta ti-l poate oferi.

RAC - Nu te lasa coplesit de o emotie negativa, chiar daca ai impresia ca, in loc sa scapi de ea, devine din ce in ce mai puternica. E pentru ca o lasi tu sa creasca, o alimentezi fara motiv, cand ai avea in jurul tau atat de multe lucruri minunate catre care sa-ti indrepti atentia si astfel sa-ti abati gandul de la acel aspect neplacut. Ai senzatia ca numai tu faci sacrificii, ca numai tu esti cel care are de suferit, dar exagerezi! In timp ce tu iti torni cenusa in cap sporindu-ti supararea, ar putea trece pe langa tine motive excelente de bucurie.

LEU - Vorbesti cu talent, scrii ca un adevarat maestru, canti minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calitati care te definesc si pe care ar trebui sa le folosesti mai insistent. Daca nu ai deja veleitati artistice sau chiar o cariera intr-un domeniu legat de arta (muzica, pictura, literatura), cauta mai serios prin bagajul tau de preocupari, ca nici nu stii ce scoti la iveala.

Pune mana pe stilou si scrie ce-ti trece prin minte apoi fa public ce ai scris. S-ar putea sa ai surprize mari!

FECIOARA - Sunt momente in care te retragi in umbra, dornic de anonimat, fara sa te stie nimeni, dar si momente in care orgoliul te impinge in fata, de parca nu ai suporta ca lumea sa nu tina cont de opinia ta. E greu sa pastrezi echilibrul intre cele doua atitudini diferite, pentru ca una te trage inapoi si cealalta te impinge in fata, una iti cere sa taci si sa astepti, cealalta sa actionezi acum, deci va fi greu sa pastrezi echilibrul intre aceste doua laturi ale personalitatii tale.

BALANTA - Ai un spirit combativ bine ascutit, nu te dai inapoi de la dispute aprinse, pentru ca esti convins ca ai dreptate si ca detii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tau critic proverbial nu tace, pentru ca stii ca detii informatii certe pe care te bazezi in aceasta confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul sa te contrazica. Invingatorul esti tu, pentru ca esti de neintrecut in orice dezbatere de pe pozitii adverse.

SCORPION - Gluma unui amic nimereste ca nuca in perete si te deranjeaza enorm. Reactionezi dur la ceea ce spune si culmea, tot el se supara, pentru ca el considera ca a facut o poanta buna. Spune-i ce anume te-a deranjat, ca sa nu ramana cu ideea ca tu ai gresit in felul in care i-ai dat replica. Daca i-ai raspunde cu aceeasi moneda, ai descoperi ca se imbufneaza imediat, semn ca intr-adevar a folosit o metoda nepotrivita, fara sa se gandeasca la consecinte. Unele glume nu sunt binevenite chiar in orice moment.

SAGETATOR - Ai sansa de a pleca spre un loc de care te leaga amintiri placute, incat abia astepti sa ajungi la destinatie. Poate te vei intalni cu oameni de care iti era dor, poate ai ocazia de a reinvia un moment emotionant din trecut, de aceea rasfoiesti printre amintiri cu un sentiment de nostalgie. Acolo unde scoti la iveala aspecte din trecut, pot aparea la suprafata si regrete, si resentimente, dar poate e acum vremea de a le repara.

CAPRICORN - Ai senzatia ca cineva, in umbra, te urmareste ca sa te critice la prima abatere. Exagerezi: tu esti cel nervos azi si abia astepti o scanteie de scandal ca s-o transformi intr-un razboi. Calmeaza-te si incearca sa te adaptezi tu mediului in care te alfi, nu sa pretinzi de la ceilalti sa te suporte asa cum esti. Nervii pot fi si constructivi, la o adica, daca iti pui in joc energia spre un scop comun din care fiecare are de castigat.

VARSATOR - Nu pune la suflet micile motive de suparare care mai apar la orizont. Daca nu le dai prea multa atentie, vor disparea de la sine, ca atare cea mai buna atitudine in fata lor este umorul. Glumind pe seama vestilor tocmai aflate, luandu-le cumva peste picior, de parca ar fi motiv de distractie si nicidecum unul de ingrijorare, vei vedea ca efectele lor vor trece pe langa tine fara sa te atinga. Situatia de fata e prea banala ca s-o amplifici atat.

PESTI - Esti abia la inceput, dar tu privesti deja pana departe, convins ca vor iesi toate ca la carte. E perfecta aceasta atitudine optimista si entuziasta in fata noului, si asezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur ca tot ce cladesti tu acum, cuvant cu cuvant si gand cu gand, va duce in final la o constructie demna de mandrie si de lauda. Tu esti constient ca ceea ce stabilesti acum va avea rezultatele visate, si nu te abati de la planul pe care l-ai facut cu incredere deplina in succes.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »