Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 1 aprilie 2020

01 Apr 2020, 131 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 1 aprilie 2020

Horoscop - Miercuri, 1 aprilie 2020

BERBEC - Ai gresit, nu-i nimic, toata lumea greseste, dar poti invata ceva util din asta ca sa nu se repete greseala si altadata. Ia imediat masuri, recunoaste-ti contributia si repara de urgenta. O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, ba chiar ai putea primi din jur atat de multe sfaturi incat ceea ce parea a fi o gafa colosala se va dovedi a fi cea mai grozava provocare pentru a demonstra cat de capabil esti sa treci de fapt peste astfel de hopuri. Totul se reaseaza pe fagasul normal, dar primul lucru pe care trebuie e un mic proces de constiinta ca sa privesti cu luciditate situatia.

TAUR - Sunt multe lucruri in preajma ta care pot sterge starea de agitatie care te-a coplesit, dar totul e sa vrei si tu sa dai jos aceasta haina grea a grijilor. Singur ai imbracat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porti pe umeri si ai tot incarcat-o si ai incarcat-o pana ce a ajuns sa te copleseasca. Lasa balastul emotional chiar acum jos, la picioarele tale, si umple spatiul de atmosfera vesela si pozitiva care pluteste in jur. Vin sarbatorile, deschide-ti inima si mintea, si picura in ele speranta, veselie, distractie, vise frumoase!

GEMENI - Ai toate motivele sa fii mandru de tine, pentru ca ai luptat pentru a scoate la iveala adevarul intr-o situatie din care cineva avea numai de suferit. Joci rol de judecator in favoarea ta sau a altuia si, pentru ca totul revine la normal, esti incantat de puterea ta de convingere. Ar fi trebuit sa te faci avocat, pentru ca ai un talent cu totul aparte de a gasi dovezi care demonstreaza adevarata fata a lucrurilor.

RAC - Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie.

LEU - Prea te lasi influentat de atmosfera sumbra din jurul tau, daca ai nimerit printre oameni singuri, bolnavi, cu probleme. Dar nu: tu nu te alaturi suferintei lor, nu aceasta e atitudinea potrivita pentru tine! Tocmai de aceea ai aparut tu in calea lor, pentru a le oferi caldura, incredere, sustinere, pentru a le ridica moralul si ai sa vezi ce usor ii scoti si pe ei din depresie. Fii alaturi de ei, deschide-ti inima, bratele si urechea catre ei, pentru ca asa vor vedea ca nu sunt singuri in lupta cu problemele.

FECIOARA - Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii.

Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

BALANTA - E foarte motivant sa vezi ca telul pentru care muncesti cu atata sarg este din ce in ce mai bine conturat la orizont. Nu mai e decat o chestiune de zile sau de saptamani pana vei ajunge acolo, dar nu renunta la lupta acum, cand esti atat de aproape. Interesul tau trebuie sa ramana ridicat, energia la cote maxime, deci nu deveni comod tocmai acum, cand esti pe ultima suta de metri! Daca micsorezi ritmul inainte de finish, s-ar putea ca rezultatele sa nu fie chiar cele scontate si ai putea da rasol, doar pentru ca ai obosit sau nu mai esti la fel de bine stimulat.

SCORPION - Azi ai putea vorbi cu o persoana sau ai putea citi o carte de unde primesti, pe cine stie ce cai, un mesaj care te va pune pe ganduri. Stand si analizand rostul acestor informatii, aprofundand prin si mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi ca pot deschide o cale noua de ascensiune pentru tine, ducandu-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume. Nu privi superficial ceea ce iti apare azi in cale, fie ca sunt oameni, simboluri, cuvinte sau idei, ci stai si chibzuieste ce vor ele sa-ti spuna!

SAGETATOR - Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic. Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un copil care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil. Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber! Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotit, rasfatat, imbratisat, asa ca odinioara.

CAPRICORN - Daca nu primesti nici un fel de incurajare de la cei din jur, inseamna ca nu te afli in mediul adecvat pentru scopurile tale. Cauta alt grup de colaboratori, iesi din spatiul sumbru in care ai nimerit, pentru ca te-ar putea influenta negativ. Tu esti plin de energie, de pofta de miscare si de actiune, or acest anturaj ostil, impovarat de griji si probleme, s-ar putea sa te traga si pe tine inapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni - tristi, pesimisti, lipsiti de directie - deci erijeaza-te in liderul lor si condu-i spre ceva care sa-i scoata din aceasta stare nefasta.

VARSATOR - Mare grija pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict mai agresiv, pentru ca poate denatura in ceva mult mai urat. O vorba necontrolata, un gest impulsiv, o decizie pripita pot da peste cap planuri care ajunsesera departe, tocmai de aceea trebuie sa gestionezi cu prudenta orice factor de risc cu care te confrunti azi. Esti pe cale sa strici o prietenie de o viata, sa iesi dintr-o relatie care evoluase bine o perioada sau sa abandonezi un proiect pentru ca nu te mai intelegi cu tovarasii tai de echipa.

PESTI - Esti un pic reticent la nou, desi nu esti din fire asa, dar de data aceasta ai mari rezerve daca aceasta viziune noua ti se potriveste. Inainte de a face vreun pas, ori pentru a o accepta, ori pentru a o respinge, mai asteapta putin sa vezi daca apar ceva informatii suplimentare prin care sa te lamuresti mai bine ce aduce noua atitudine de viata. Poate nu o vrei doar din comoditate, din obisnuinta, pentru ca nu ai forta de a renunta la ceea ce ai deja, dar poate e si mult prea grea pentru puterile tale actuale.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »