Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 5 aprilie 2020

05 Apr 2020, 139 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 5 aprilie 2020

Horoscop - Duminica, 5 aprilie 2020

BERBEC - Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare! In asemenea companie, toate ar trebui sa mearga bine, pentru ca formati o echipa imbatabila, in care mintea si inima se unesc perfect in aceeasi directie.

TAUR - Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji. Discutiile pe care le aveti nu contin nimic optimist, ci sunt un schimb apasator de energii negative si motive de intristare, ceea ce va transforma dialogul intr-un continuu cor al plangerii. Lucrurile ar parea mult mai simple daca nu te-ai inconjura de oameni si mai tristi decat tine, deci mai bine stai singur sa-ti rezolvi problemele decat cu asemenea companie negativa.

GEMENI - Esti in compania unei persoane care te copleseste cu entuziasmul sau, cu stilul sau hiperdinamic, ce nu prea se potriveste cu al tau, dar te va molipsi si pe tine foarte repede. Nu stagna, nu astepta, nu sta blocat intr-o stare de lucruri care nu mai evolueaza, ci accepta invitatia companionului tau de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune niste initiative care nu prea sunt pe stilul tau, caci el e un rebel, dar vei vedea ca are si asupra ta o influenta benefica, dandu-ti iar chef de munca, de viata, de actiune. Urmeaza-l!

RAC - Te simti ca un copil care priveste prin gard ce se intampla in curtea misterioasa pe langa care treci. Tragi cu ochiul putin sa vezi ce e dincolo, dar ramai totusi afara, nu ai cum sa intri deocamdata. Ceea ce e dupa acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie sa gasesti o cale sa fii lasat sa intri, sa fii acceptat, sa ti se deschida poarta, deci eforturile de integrare si de adaptare iti apartin.

LEU - Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea… Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oras, la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

FECIOARA - Cineva intervine brutal in spatiul tau personal si strica toata armonia care se instalase peste unele planuri.

E un musafir nepoftit, o veste bomba, o surpriza neplacuta, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de furtuna care intra in casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie sa te enervezi o data in plus. Ai rabdare, foloseste-te de toate instrumentele tale pozitive de rabdare, toleranta, diplomatie, pentru a reveni la o atmosfera pasnica, asa cum iti place. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice ziua cu nervii lor si nici nu fi ca ei.

BALANTA - Unde apari tu, lucrurile se linistesc ca prin farmec, de aceea vei vedea in ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci cand te vad. Esti factorul de echilibru in medii tensionate, esti garantia ca lucrurile vor merge intr-o directie buna imediat ce vei pune si tu umarul la actiunile care va tin laolalta. Esti apreciat pentru ceea ce stii sa faci, pentru ceea ce esti, si cum sa nu te simti bine intr-un spatiu in care toata lumea te priveste cu simpatie, recunoscandu-ti astfel valoarea.

SCORPION - Nu poti trece peste o situatie neplacuta care te-a afectat in ultima vreme si pe care, vrei - nu vrei, o tot readuci la lumina desi credeai ca e deja de domeniul trecutului. Poate nu ar fi bine sa zgandaresti rani ce s-au inchis sau sa treci in revista doar esecurile recente, ci sa faci un efort sa inchizi acel sipet cu amintiri neplacute. Bilantul de acum trebuie sa cuprinda doar reusitele cu care te mandresti, pentru ca de sacrificii si nemultumiri e timp si altadata.

SAGETATOR - Esti dinamizat de o persoana care are incredere in tine si ti-o arata pe fata. Cum sa nu faci tot ce-ti sta in putinta cand citesti in ochii lui ce asteptari imense are de la tine? Te motiveaza energia lui debordanta, iti da mai mult chef de actiune si, fie ca faci totul de unul singur stimulat de acesta, fie va uniti fortele intr-un sens comun, toate merg ca pe roate si rezultatele incep sa apara.

CAPRICORN - Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas. Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori sa-l ajuti pe cai laturalnice e cam mare, deci mai bine il lasi sa se descurce singur.

VARSATOR - Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe etape pe care le consideri nesemnificative. Nu poti scapa insa de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!

PESTI - Sumele de bani care iti parvin azi pot fi mult sub asteptari, incat s-ar putea sa te trezesti in fata unei cheltuieli semnificative pe care nu o poti onora din lipsa de fonduri. Nici macar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci esti ceva mai pesimist in privinta sumelor care ajung la tine. E o zi riscanta in plan financiar, deci abtine-te de la orice cheltuiala sau investitie pentru ca s-ar putea dovedi a fi gresita. Mai bine tii banii la ciorap decat sa regreti mai tarziu!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »