Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 19 aprilie 2020

19 Apr 2020, 143 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 19 aprilie 2020

Horoscop - Duminica, 19 aprilie 2020

BERBEC - A sta in continuare captiv intr-o zona in care esti macinat de regrete, de resentimente, de emotii negative generate de vechi insuccese nu e spre binele tau, ca atare incepe de astazi sa-ti schimbi polaritatea gandurilor. Ai nevoie de relaxare, de detasare, de o stare de confort, si nu o vei gasi daca te impovarezi de toate aceste ganduri grele si negre. Permite-ti cateva clipe de meditatie, de rugaciune, de dialog cu tine cel adevarat, si ai sa-ti recapeti mult mai usor pacea dupa care tanjesti. A te raporta mereu la ce nu-ti convine in jurul tau nu e calea spre fericire! Relaxeaza-te!

TAUR - Te opresti un pic de avant, pentru ca apare o rascruce de drumuri In calea ta si vrei sa faci cea mai Inteleapta alegere. Pentru ca nu te Impinge nimic de la spate, poti analiza perfect situatia pentru a extrage o concluzie buna din care sa ai numai de castigat. Stai pe loc, cantareste situatia logic si rational si dupa ce ajungi la o decizie, porneste pe calea aleasa! Nu te lasa influentat de nimeni, ci vezi ce este cu adevarat In beneficiul tau si pune mai apoi In aplicare! Nu amana deciziile pe altadata, pentru ca azi poti Intelege perfect orice situatie cu mai multe directii de interpretare.

GEMENI - Acorda atentie locului in care te afli si arunca pe fereastra tot ce nu-ti mai face bine, tot ce-ti blocheaza fericirea, tot ce-ti creeaza o senzatie de disconfort, ca si cum ai fi captiv intr-o lume impura. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emotii care nu iti fac bine, deci fa acest gest fara nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales daca acel lucru chiar nu-ti inspira bucurie si pace, ca atare, daca in casa, in inima sau in viata ta exista un gunoi, da-l afara pur si simplu. Creeaza un spatiu nou de evolutie, ca si cum chiar tu esti altul!

RAC - Esti intr-un moment in care trebuie sa-ti accepti pozitia de simplu invatacel la o anumita materie a vietii si ca, pana vei ajunge la faza in care sa si pui in practica, trebuie sa acumulezi experienta. Dai piept cu propriile-ti limite, dar in loc sa-ti torni cenusa in cap si sa te lamentezi ca nu stii, nu mai bine intrebi in stanga si-n dreapta pana dai de sursa de informatie cea mai potrivita tie. Ai azi ocazia de a intalni un om care e dispus sa-ti transmita ceva din ceea ce stie si vei incheia ziua cu sentimentul ca esti cu un dram mai intelept.

LEU - Cineva drag trece printr-un moment critic si suferi si tu alaturi de el, de parca ar fi problema ta. Pui mult suflet in necazurile altora, incat unii ar putea profita de bunavointa ta, tocmai pentru ca stiu ca te dedidi intru totul problemelor in care sunt implicati. Totusi, discerne cu mai multa grija cine merita cu adevarat ajutorul tau, ca nu cumva unii sa-ti spuna ca au cele mai mari probleme doar pentru ca stiu ca tu vei face tot posibilul sa-i ajuti.

Unii chiar nu merita efortul, deci trebuie sa alegi cu grija cui ii oferi sprijinul!

FECIOARA - Stii bine ca nu poti obtine nimic usor, pe gratis, ci e nevoie de un efort sustinut pana ajungi acolo unde visezi. Important e sa privesti piedicile de pe parcurs ca pe niste provocari demne de laudat pentru ca doar asa descoperi cat de capabil esti si cat de bine faci fata tensiunilor. Daca totul ar veni mult prea simplu, ca pe tava, nu ai aprecia succesul, ci l-ai trata ca pe ceva ce se obtine rapid, deci poate fi si abandonat la fel de repede. Cu cat e mai mare provocarea, cu atat mai demn de lauda e succesul, deci hai, spune da aventurii!

BALANTA - Cea mai demna sursa de informatie e lectura, deci pune mana pe carte, cauta prin biblioteca, cauta acel paragraf care descrie cel mai corect situatia in care te afli. E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei carti sa ai un fel de revelatie, sa spui fericit evrika si sa iei masuri imediate pentru a remedia o situatie care nu ducea in directia cea mai buna. Nu cumva mergi pe o pista falsa? Documentarea din carti demne de respect e calea spre intelepciune. Ca atare, cand nu esti sigur de ceva, citeste din surse sigure!

SCORPION - Daca tot ai parte de o zi linistita in care nu apare nimic care sa te streseze, elibereaza-ti mintea de griji! Orice tehnica de care dispui si care iti poate linisti mintea si inima ar fi recomandabila, ca atare foloseste somnul, meditatia, rugaciunea, lectura, orice altceva iti poate distrage gandul de la preocuparile obositoare ale ultimei perioade. O discutie cu o persoana cu mai multa experienta de viata, poate avea un asemenea rol vindecator, de parca vocea lui te alina, sfaturile sale te vindeca.

SAGETATOR - Acasa e locul celui mai minunat schimb de emotii, de vorbe frumoase, de daruri de suflet, de aceea nu vrei nimic altceva decat sa-ti petreci ziua cu cei dragi tie. Copiii au atat de multe de oferit cu dragalasenia si veselia lor, si te dedici si tu lor cu aceeasi energie. Poate fi o zi cu multe daruri, la propriu sau la figurat, pentru ca inchei ziua cu un sentiment de bogatie, ca si cum ti-ai incarcat bateriile pentru o luna de acum inainte. Este exact ce aveai nevoie, pentru ca cine te intelege si te completeaza mai bine decat cei de acasa.

CAPRICORN - Esti constient ca nu e spre binele tau sa te tot intorci cu gandul in vremuri in care nu aveai prea multe motive de bucurie, dar faci ce faci, si tot acolo zbori cu gandul. Poate vinovat e cineva din anturaj care, in loc sa te asculte cum vorbesti despre prezent si viitor in termeni pozitivi, te tot intreaba despre puncte sensibile pe care le credeai uitate. Daca te zgandareste, e si normal ca durerea sa iasa iar la iveala si sa te supere, dar fii tu cel puternic si evita sa vorbesti despre subiectele tabu.

VARSATOR - Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! O petrecere s-ar potrivi de minune acestui final de saptamana si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela. La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e frumos si bun in viata.

PESTI - Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, filme, lectura, joc.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »