Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 24 mai 2020

24 May 2020, 158 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 24 mai 2020

Horoscop - Duminica, 24 mai 2020

BERBEC - Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

TAUR - Esti martorul unui eveniment fericit in familie. Posibil ca o ruda apropiata sa devina parinte sau sa fii invitat la o nunta sau botez sau la orice alta petrecere intr-un cadru placut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tau sau, daca nu ai copii inca, poate chiar acum incepi sa te gandesti foarte serios la un astfel de plan de viitor. Dedica-ti timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru ca ai starea necesara de a te cobori la nivelul lor si de a-ti aduce aminte de copilarie, de acea vreme cand toate erau simple si frumoase.

GEMENI - In cariera ta poate aparea un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa.

RAC - Te poti confrunta cu tot felul de piedici si amanari in relatia cu persoana iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi un final de saptamana plin de surprize, dar care au rolul de a amplifica si mai mult starea ciudata care te cuprinde, cea in care presimti ca se va schimba ceva major in viata personala. Stai ca pe ghimpi, nestiind ce te asteapta, de aceea nici nu stii cum sa interpretezi aceste probe.

LEU - Esti cam egocentrist si uiti ca o relatie implica reciprocitate si un schimb permanent de servicii. Astepti prea mult de la celalalt fara sa oferi mare lucru in schimb, dar va veni clipa cand toate aceste gesturi pe care le ceri de la partener vor trebui returnate in aceeasi masura. Azi te asezi numai pe tine in prim plan si iti place sa fii centrul universului partenerului, dar la celalalt nu te gandesti? El nu merita nimic de la tine?

FECIOARA - Iarta, uita, inchide un capitol care tine de trecut si nu mai cauta mereu refugiu in amintirile frumoase de odinioara, pentru ca acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteste.

Da, o noua iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet inca impovarat. Dar ar fi bine sa te eliberezi chiar inainte de a incepe o alta idila, ca sa nu reversi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspat pentru inima ta!

BALANTA - Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect.

SCORPION - Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne ca tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a iesi din stresul ultimei perioade. Cat timp nu apare nimic care sa-ti dea peste cap tihna aparenta, e o zi buna, deci profita de calmul care se lasa peste multe planuri din viata ta. Daca iti permiti o zi complet libera, fara nici un fel de efort, ar fi in beneficiul tau pentru a-ti reincarca bateriile. Ai nevoie de odihna si ceva mai multa liniste!

SAGETATOR - Nu e genul tau sa te tot refugiezi in trecut, in amintiri, in fostele tale experiente negative, ca atare numai de tine depinde sa inchizi acel capitol de odinioara odata pentru totdeauna si sa te concentrezi numai asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu merita sa tot scormonesti prin sipetul cu amintiri dupa cine stie ce lectii trecute, pentru ca ceea ce se petrece acum in viata ta are deja la baza lectiile deja intelese atunci. Din toate inveti, deci si acestea probleme de demult si-au lasat amprenta asupra omului care esti acum.

CAPRICORN - Nu ajunge doar sa visezi frumos, la clipa cand vei vedea un anumit scop materializat in fata ta, ci trebuie sa si pui osul la treaba. Numai de energia pe care o investesti in acest proiect depinde si ritmul in care acesta va evolua, deci nu sta asteptand sa cada din senin, pentru ca nimic nu se rezolva de la sine. E o chestiune de efort, de ambitie si vointa, dar mai ai nevoie de o motivatie clara, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merita sa te apuci de treaba cat mai repede.

VARSATOR - Cu toate ca unii uita cat de important e sa daruiasca inapoi un pic din ceea ce primesc, tu continui sa fii generos, sa te dedici celor care au nevoie de prietenie, de o vorba buna, de un semn de iubire, pentru ca asa esti tu: darnic si bun cu cei la care tii sincer. Va veni o zi cand isi vor da si ei seama cat de multe faci tu pentru ei, chiar si fara sa-ti ceara, si atunci vor incerca sa dreaga cumva busuiocul.

PESTI - Ai putea intalni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, in situatia de fata, ca atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente cand a apela la altii si, mai ales, a respecta parerile lor, e salvator, asa cum se va intampla si astazi. Lasa incapatanarea la o parte si orgoliul ca te descurci si singur si asculta ce spune celalalt. Fie ca-i ceri tu direct sfatul sau ti-l ofera printr-un concurs de imprejurari favorabil tie, vei vedea ce folositoare e interventia sa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »