Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 26 mai 2020

26 May 2020, 142 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 26 mai 2020

Horoscop - Marti, 26 mai 2020

BERBEC - Iti asumi un rol important in destinul altuia si iti sacrifici dorintele proprii, timpul personal, preocuparile tale doar pentru a veni in ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar sa te cheme si tu esti alaturi de el trup si suflet, total dedicat nevoilor sale. Esti o mama perfecta, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inima si cu totala deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o forma de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru ca vrei tu asta si pentru ca stii ca celalalt depinde de tine!

TAUR - Te afli azi intr-o companie vesela, un pic galagioasa, dar iti place atmosfera, chiar daca tu azi nu simti nevoia sa iesi prea mult in evidenta, preferand sa privesti de pe margine veselia altora. Esti un bun prieten care participa la activitatile comune cu implicare, dar intr-o oarecare tacere totusi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfatuitor care poate asculta dorintele altora, care poate oferi sfaturi impartiale.

GEMENI - Te grabesti, pentru ca esti nerabdator sa culegi laurii victorii finale. A fost un proces indelungat, ai muncit mult sa ajungi aici iar acum se pare ca esti pe ultima suta de metri. La cata rabdare ai avut pana aici, ar trebui sa iti mai domolesti energia, pentru ca nu mai e mult pana la succes, dar daca te grabesti tocmai acum, s-ar putea sa mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Pastreaza-ti tonusul viu, da, dar nu sari peste etape doar ca sa vezi totul mai repede terminat!

RAC - Spiritul intreprinzator isi va lasa amprenta pe orice activitate in care e nevoie de munca, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reusite depline. Tot ce iese azi din mainile tale e demn de lauda, deci nu sta pe margine, nu lasa comoditatea sa te copleseasca, pentru ca e o zi cu energie ridicata ce merita valorificata din belsug. Pe ce pui tu mana se transforma in aur, deci hai, la treaba!

LEU - Nu merg toate ca unse, nu esti un robotel care isi indeplineste sarcina conform programului, ci e normal sa mai ai si momente de oboseala, de slabiciune, de detasare in care nu mai vrei sa faci nimic. Daca tot e o zi de liniste, accepta acest benefic ragaz si foloseste-l pentru binele personal. Ai sa vezi ca e un cadou binefacator dupa o perioada atat de incarcata, pentru ca, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, privesti lucrurile diferit si descoperi mai usor ce ai de facut.

FECIOARA - Cu cat esti mai bine ancorat in evenimentele in derulare, cu atat le vei duce mai repede si mai bine la indeplinire.

Daca mereu te opresti din elan ca sa mai faci cate un ocol inapoi in timp, pierzi din randament si bati pasul pe loc. Nu te mai gandi la ce ai facut inainte sau de unde vii, ci acum conteaza doar etapa actuala care se construieste promitator sub ochii tai.

BALANTA - Chiar daca nu stii foarte bine incotro te indrepti, ai incredere ca inaintezi in directia potrivita. Primesti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva iti este alaturi si te ghideaza usor din umbra, te sustine, te incurajeaza sa continui, deci lasa-te dus fara sa te opui. Linisteste-te pentru ca ai sa vezi ca o atitudine relaxata si calma te va ajuta sa ajungi mult mai repede la scopul visat, decat daca ai incepe sa te agiti la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre catre destinatia finala.

SCORPION - Nu te crampona de un obstacol aparut in planurile tale, pentru ca nu e capatul drumului tau. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decat de a te ajuta sa te detasezi un pic de miezul evenimentelor, nu poti alerga continuu catre tinta propusa, ci, din cand in cand, mai trebuie sa te si opresti ca sa-ti tragi sufletul. Trateaza acest ragaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient intr-o perioada atat de stresanta.

SAGETATOR - Nu mai e mult si vei trage linie finala si vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru ca esti pe ultima suta de metri, simti ca si stresul creste, si nerabdarea se amplifica, de parca ai intrat in mijlocul furtunii si finalul e cel mai agitat moment al cursei. Nu micsora ritmul tocmai acum, cand esti atat de aproape de marele tel, deci trage tare, chiar daca simti ca devine din ce in ce mai greu. Ar fi culmea sa abandonezi tocmai acum, inainte de ultima turnanta, deci hai, insista, se vede linia de finish deja!

CAPRICORN - Merita sa-ti alegi un model, un idol, un exemplu demn de urmat intr-o persoana care a reusit pe drumul pe care tu inca te afli. El a ajuns acolo unde tu deocamdata visezi sa urci, si daca ii urmezi indrumarile, sfaturile sau strategia de succes, vei fi ca el foarte curand. Nu incerca sa faci totul doar dupa propria ta idee, cand ai in fata ta un om care a reusit inaintea ta ceva similar si ajunge doar sa-i urmezi reteta. Asculta-l si retine tot ce are sa-ti impartaseasca!

VARSATOR - Te bazezi pe persoana iubita intru totul, aproape ca depinzi de ea, dand astfel dovada de o imensa incredere in ceea ce spune, face sau ofera. Stii ca si el pune accent pe ajutorul tau, si el are nevoie de compania ta in tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parca nu ai putea sta o zi fara cel drag aproape. Azi resimti o energie noua in relatia voastra, ca si cum v-ati apropiat si mai mult, relatia s-a legat si mai profund, semn ca ati depasit cu bine o serie de lectii si acum, va cunoasteti mai bine unul pe altul.

PESTI - Pierzi timpul fara sa faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihna si liniste, numai ca, daca nu ai fi fost atat de coplesit de comoditate, in acest timp ai fi facut lucruri mult mai interesante. Poate esti influentat si de cineva din anturaj care te trage in jos, in starea lui negativa, si, in loc sa lupti cu energia pe care o degaja, te molipsesti de la el fara sa te mai opui. Din lene, din indiferenta, din plictiseala, din lipsa de motivatie sau chef, te lasi dominat de stari pasive care nu construiesc nimic bun.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »