Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 30 mai 2020

30 May 2020, 147 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 30 mai 2020

Horoscop - Sambata, 30 mai 2020

BERBEC - O situatie neprevazuta da peste cap toata linistea familiei tale, dar trebuie sa va adunati repede cu totii ca sa gasiti o solutie salvatoare. E ca si cum planurile facute impreuna cu cei dragi sunt stricate de o surpriza neplacuta ce va obliga pe toti sa modificati totul intr-o cu totul alta directie decat ati sperat. O defectiune in casa, un musafir nedorit, o cearta apriga intre partenerii de viata sau intre parinti si copii sunt cateva din momentele tensionate care agita spiritele intre peretii locuintei, cerand de la toti mai mult calm si toleranta decat de obicei.

TAUR - Cu alte ocazii te-ai fi comportat ceva mai lejer decat acum, cand ai mereu impresia ca esti obligat de imprejurari defavorabile sa te misti doar cum ti se spune. Libertatea ta de actiune este mult diminuata de prezenta unor limite sau a unei autoritati superioare care traseaza principalele directii de evolutie. Nu incerca sa le ignori sau sa nu le iei in serios, pentru ca cel care dicteaza legea, are si puterea de a te sanctiona daca nu i te supui.

GEMENI - Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat, dar care tot intarzia sa apara. Aproape ca nici nu-l mai credeai posibil, dar iata ca azi primesti unele semnale ca acesta e din ce in ce mai aproape! Foloseste fiecare clipa care te mai desparte de acel moment, nu lasa timpul sa se scurga doar stand si asteptand, deoarece vei vedea cat de important e fiecare minut care duce intr-acolo!

RAC - Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

LEU - Nu exagera cu nostalgiile, pentru ca si prezentul are multe de oferit, dar nu te poti abtine sa nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut. Adu dupa tine, din amintiri, ce e mai bun si mai motivant pentru ceea ce faci acum, pentru ca din trecut poti extrage o resursa excelenta de energie pozitiva, pentru ca, daca atunci lucrurile au mers bine, le poti repeta si acum. Scoate de la naftalina motivatia de a mai trai totul odata ca atunci, nu regretul ca s-a dus!

FECIOARA - Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari.

Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

BALANTA - Nu te crampona de fleacurile care nu-ti convin, pentru ca de acestea nu scapi niciodata. Abordeaza o atitudine vesela, indiferenta la ceea ce altadata te-ar fi suparat. Prefa-te ca nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru ca aceasta e atitudinea perfecta pentru a face din aceasta zi una excelenta. Daca stai si diseci firul in patru, descoperind ceea ce nu-ti place, vei bate pasul pe loc, fara sa simti ca trece ziua. Or, un zambet pe buze si o gluma te ajuta sa te bucuri de orice.

SCORPION - Nu sta in asteptare sperand ca se iveste de undeva un miracol, pentru ca nu apare! Numai de tine depinde cum depasesti acel hop in care te simti blocat: e o chestiune de vointa, de liber arbitru, deci ai curajul schimbarii chiar acum! A continua sa te complaci in rutina, comoditate si monotonie nu e solutia cea mai buna pentru tine, ca atare cauta de undeva acel carlig de salvare care sa te scoata din aceasta pasivitate si sa te impinga intr-o directie noua mult mai activa.

SAGETATOR - Azi ti s-au inecat toate corabiile si aluneci pe o panta a tristetii care nu ti se potriveste deloc. Sigur ca ai si tu problemele tale, dar nu merita atata atentie cat le oferi. Cu o atitudine tonica, pe care tu o cunosti foarte bine, cu o viziune optimista asupra viitorului, nimic nu merita atata incrancenare. Lasa cuvintele cu tenta negativa la o parte, gen nu pot, nu vreau, nu stiu, nu merge… Ba da, toate au solutii daca nu te invalui in aceasta haina trista si sumbra care nu-ti vine bine.

CAPRICORN - Nu vrei sa te mai implici in viata unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!

VARSATOR - Nimic nu ti se ofera pe tava, deci nu pretinde ca altii sa-ti ofere pe gratis ceea ce vrei sa obtii, pentru ca doar tu esti cel care conduce aceasta masinarie spre succes. Detii toate resursele pentru a cladi ce ti-ai propus, dar trebuie sa fii realist si constient ca nimeni nu va face ceva in beneficiul tau, ci numai tu insuti. Fiecare cu interesele proprii, deci sa nu te mire ca ceilalti raman surzi la cerintele tale. Tu personal, pe cont propriu, poti face orice, deci nu te baza pe altii!

PESTI - Stai de vorba cu familia si faceti planuri in detaliu pentru perioada urmatoare. Sunteti cu totii entuziasmati de ceea ce vreti sa realizati impreuna si intrati in cele mai mici amanunte cand discutati despre ceea ce va asteapta. Planificati totul zi cu zi, ora de ora, pentru ca aveti mari sperante de la sensul spre care v-ati canalizat cu totii atentia. Optimismul, entuziasmul, motivatia care va impinge pe toti de la spate sunt combustibilul perfect pentru a va aduna cu totii fortele in acelasi sens si sa ajungeti cu brio la rezultatele visate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »