Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 8 iulie 2020

08 Jul 2020, 167 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 8 iulie 2020

Horoscop - Miercuri, 8 iulie 2020

BERBEC - Nici tu nu stii cum sa te imparti mai bine intre atatea aspecte aparent minore cu care dai piept azi. Numai de tine depinde sa te organizezi eficient, sa acorzi prioritate acelor planuri care sunt cu adevarat importante in acest moment si sa nu incerci sa le faci pe toate in acelasi timp. Cand incerci sa lucrezi pe doua planuri simultan, risti sa nu-l duci pe niciunul la capat, ca atare reusita planurilor tale depinde de capacitatea ta de a analiza rapid resursele de care dispui si pe cele de care ai nevoie ca sa alegi exact proiectul pe care il poti duce la capat cu brio.

TAUR - Nu stii cum sa reactionezi in fata unui eveniment care poate fi privit in doua variante diferite. Ai putea sta sa astepti sa se sedimenteze lucrurile pana ce vei fi sigur ca au ajuns pe un nivel sigur sau ai putea interveni si tu ca sa grabesti lucrurile pentru a se ajunge mai repede la scopul propus. Desi e bine sa fii dinamic, gata mereu de actiune, se pare ca de data aceasta alegi pasivitatea, lasand totul sa se regleze de la sine si abia dupa aceea vei decide ce e de facut.

GEMENI - Nu incerca sa te fofilezi, nici sa fugi de efort, pentru ca nu ai cum sa scapi de aceste sarcini, oricat de grele ar fi. Intra si tu in joc, pune umarul alaturi de cei direct implicati, si nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune si in final si recompense comune, deci merita sa ta alaturi. Nimeni nu va incerca sa traga pe turta lui toata munca, ci la final fiecare va recunoaste participarea celorlalti, ceea ce va satisface pe toata lumea.

RAC - Este o zi exact pe stilul tau, mai linistita, organizata, in care toate evolueaza intr-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totusi, pentru unii, lentoarea aceasta da impresia ca ai fi si indiferent sau neatent la tot ce se petrece in jur si ai putea fi gresit interpretat, ca atare incearca sa dai o alta forma programului zilei, ca sa nu lase impresia ca ai fi comod din fire. Poti folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe indelete de o activitate complicata ce necesita o concentrare crescuta.

LEU - Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile.



FECIOARA - Ai un dialog foarte stimulativ cu o persoana care te completeaza de minune, dar, mai ales, iti amplifica tie creativitatea. Are darul de a te ambitiona sa arati ce poti, sa scoti la iveala noi si noi idei interesante, si schimbul de idei este si el foarte dinamic. Din aceasta confruntare de idei se poate naste un proiect benefic pentru ambele parti, dar trebuie sa puneti la punct toate detaliile ca sa fiti siguri ca va evolua ca la carte. Demult nu ai mai intalnit un om care sa aiba acelasi mod de a gandi ca tine, si e o placere sa stati de vorba si sa va impartasiti ideile.

BALANTA - Esti in fata unui proiect important si nu ai voie sa te abati de la regulile impuse de altii mai puternici. Esti si tu suficient de bine pregatit pentru a face fata cu brio, te-ai maturizat in ultime vreme si stii exact ce ai de facut pentru a face totul asa cum ti se cere. Azi vor avea succes cei organizati, cei care iau lucrurile foarte in serios, care se concentreaza asupra sarcinilor cu maxima atentie, ca atare demonstreaza cat de bun esti in domeniul tau de activitate printr-o atitudine matura.

SCORPION - Buna organizare a lucrurilor iti convine de minune, pentru ca reusesti sa te incadrezi perfect in termenii pe care ii ai la dispozitie. Ba chiar te simti bine si jubilezi cand vezi ca altii se impiedica, nu reusesc sa faca nimic impinsi de la spate, dar tu parca ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la indeplinire o sarcina, poate chiar inainte de termen, si astfel iti mai ramane timp sa revizuiesti etapele parcurse sau sa te ocupi si de ceva pentru sufletul propriu.

SAGETATOR - Esti tentat sa faci o greseala cu gandul ca nu va sti nimeni, dar te inseli. Cineva tot va iesi suparat din aceasta situatie, si nici macar tu, care iti pui astfel talentele de seducator la incercare, nu vei avea nimic de castigat. Incearca sa fii cinstit in iubire, sa nu intorci armele impotriva unei persoane dragi doar pentru a-i da o lectie, tot asa cum nici nu incerca marea cu degetul sa vezi ce iese, pentru ca e greu de crezut ca va iesi ceva frumos! Poti pierde o iubire adevarata…

CAPRICORN - A ramas ceva neterminat de zilele trecute care iti cere de urgenta atentie. Nu te eschiva, intoarce-te acolo unde ai lasat totul si du la capat ce ai inceput. Te vei simti mult mai liber dupa aceea, altfel aceasta va deveni o restanta care te va trage mereu inapoi. Vei vedea ca va veni o zi cand efectele acestui proiect, pe care il tot lasi pe planul doi, vor fi esentiale si atunci tot te vei intoarce la acest nivel. Nu lasa trecutul in dezechilibru, ca sa nu pierzi altadata timp pretios ca sa te achiti de datorii.

VARSATOR - Trebuie sa fii foarte transant astazi si, din cele doua variante pe care le ai la dispozitie, sa spui odata pentru totdeauna ce alegi. Se presupune ca ai analizat problema pe toate fetele, ai descoperit si avantajele si dezavantajele si dintr-o directie si din alta, deci esti in masura sa spui care e varianta optima pentru tine. Nu ai cum sa te folosesti de ambele directii simultan, ca atare, ca-ti place sau nu, trebuie sa spui clar: ori e alba, ori e neagra.

PESTI - Nu mai esti atat de derutat, de nesigur pe tine si pe ceilalti, ci iti recapeti dintr-o data atitudinea optimista si tonica, pregatit de orice. Aveai nevoie doar de o scanteie de energie pozitiva pentru a depasi acest hop emotional negativ, care semana cu apatia, depresia, disperarea, dar daca te agati de acel carlig cat de mic ce te scoate la lumina, te vei simti din nou foarte sigur pe situatie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »